supergoga Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Przepraszam, miałam urwanie głowy. Pele nadal czeka. Był ślicznie wyczesany a teraz znów taki szurpatek. I nikt nie pyta. Mysle, że jemu potrzebny doświadczony tymczas, a takiego nie mamy. Quote
malawaszka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 a czemu "doświadczony" -jakies problemy sprawia? Quote
Asia_Rawicz Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Zrobiłam kolejne ogłoszenia dla Pele, może teraz ktoś się nim zainteresuje. gumtree.pl moruse.pl tusprzedaj.pl adopcje.org animalpedia.pl przygarnijzwierzaka.pl adopcjapsa.pl animalia.pl pineska.pl petworld.pl drobny.com.pl mojpupil.pl alegratka.pl nasipupile.pl pajeczyna.pl ojej.pl kupsprzedaj.pl hodowcy.com.pl tlenek.pl eoferty.com.pl oglosze.pl informator.com.pl top-ogloszenia.net najpewniej.pl rozglos.net vetmozga.com darmoweogloszenia.pl adoos.pl anonseogloszenia.pl mammmisia.pl Quote
jambi Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 malawaszka napisał(a):a czemu "doświadczony" -jakies problemy sprawia? ponawiam pytanie Quote
supergoga Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Nie sprawia problemów związanych z socjalizacją, agresją do ludzi. Ale to spory pies, z temperamentem sznupa. Czasem ma drobne zatargi z wielkim Rokim, ale kończy się napyskowaniu. Poza tym - dom bez dzieci, bo ze wzgledu na wielkośc i na to, ze nie znamy jego przeszłości - nie polecamy. Quote
supergoga Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 On taki moim zdaniem nieco ponad średni - na pewno nie typowy średniak. I nie wielki olbrzym. Poprosze Pawła to zmierzy, jesli jeszcze nie mierzył. Quote
malawaszka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 było podawane już na wątku, ze 58 cm - to tak dokładnie pomiędzy Quote
supergoga Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Nikt nie pytan nawet o psa, a to bardzo sympatyczny psiul. Szkoda go, coraz gorzej niestety wygląda, bo mimo opieki nie ma mozliwości systematycznie pielęgnować szaty. I spacerki raczej odpadają teraz - brak totalny chętncyh. Quote
supergoga Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Jest konkretne pytanie o psa z Zakopanego - dzięki Asiu! Mam już ankietę - to właściciel domu wypoczynkowego, miał 14 lat sznaucera olbrzyma, postawił mu nagrobek po śmierci. Jest tez opcja transportu - na Święta jedzie do Zakopanego krewny Pana i może zabrać Pele. Szukam tylko kogoś kto sprawdzi dom - Pan zaprasza. Znacie może? napisałam na wątku krakowskich psów - może ktoś sie odezwie. Quote
malawaszka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 hahaha pan bumerang... pan jest umówiony na wizytę o innego psa już... a tu widzę dalej szuka :shake: Supergoga poczytaj od miejsca od którego podlinkowałam i post agamiki poniżej: http://www.dogomania.pl/threads/194617-Sznaucer-Fuks-b%C5%82aga-o-DT-na-%C5%9AWI%C4%98TA-!!!!!?p=15909966&viewfull=1#post15909966 Quote
Ajula Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 i tu ten sam - post 393 http://www.dogomania.pl/threads/195402-Pom%C3%B3%C5%BCcie-uwolni%C4%87-Filutka-z-%C5%82a%C5%84cucha-pilnie-potrzebny-dt-i-deklaracje-lub-bdt...?p=15924837&viewfull=1#post15924837 Quote
Asia_Rawicz Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 I co domek będzie sprawdzany czy raczej odpada?? Quote
snuszak Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 chyba odpada a pan na czarne kwiatki z tego co widziałam tyle psiaków chce i chciał adoptować Quote
supergoga Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Ja nie wiem, czy Pand zwonił i rozmawiał z Pawłem. I nie wiem, czy ktos był z wizytą w końcu. Musze poczytac na wątkach. W niepewne Pelusia nie oddamy. Quote
malawaszka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 nie było wizyty bo pani z zakopiańskiego TOZu ma jakieś problemy z psami u siebie - zatrucie strychniną chyba :shake: i nie da rady teraz, a pan dalej pisze do kolejnych ludzi o różne psy - na całym dogo czytam o panu z zakopanego :lol: i to o psy przeróżne - mini po duże, od agresorów po przytulaki - masakra... Quote
supergoga Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Pele czeka na dom i zamienia się powoli w kolejnego rezydenta. A taka szkoda tego psa. Quote
malawaszka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Supergoga a udałoby się wydębić fotkę przy człowieku stojącym? Quote
malawaszka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='malawaszka']Supergoga a udałoby się wydębić fotkę przy człowieku stojącym?[/QUOTE] przypomnę się z pytaniem bo być może moja znajoma miałby DT dla Pele bo bardzo ją zauroczył i szuka, ale potrzebujemy info i najlepiej zdjęcia przy człowieku żeby było widać jego wielkość :modla: Quote
supergoga Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Paweł jeździ do schroniska sam - ale jakoś go poproszę, może zabierze Iwonke i zrobią taką fotkę. Quote
supergoga Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Marylin zrobiła forki Pelusia z Pawelkiem. Oto one Chyba taki bardziej średniawy jest nasz Peluś. Quote
Recommended Posts