Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='snuszkak']a ja czekam na fotki takiego odpicowanego Pelusia :)[/QUOTE]

to musi odrosnąć :( wet sugerował zrobienie badania krwi profil tarczycowy, ale powiedziałam Karolinie, zeby się wstrzymac jeszcze bo jakby on miał chorą tarczycę to by nie miał takiego fajnego futra latem - dostaje witaminy na sierść, jakiś szampon leczniczy kupiła i będą się kąpać - nie ma siły to musi potrwać

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę popsuła się szata i zaczeły kłopoty jak słoma zawitała do klatek. Ale Paweł zauważył dopiero jak było widoczne, wtedy psiak dostał leki, tyle, że zanim się wszystko zaleczy potrwa. Mam nadzieje, że to alergia i minie.
A masz wieści jak się zachowuje, jak z siusianiem...

Posted

biedaczysko tyle czasu mu to musiało dokuczać, oj już ma to za sobą

kurcze zapominam zapytać o to sikanie, ale pewnie jest lepiej bo jakby było źle to Karolina by mówiła, teraz rozmawiałyśmy głównie o leczeniu skóry i suplementach; jest grzeczny, spokojny w domu, posłuszny

Posted

Peluś jest najsmutniejszym psem świata... tak jak o nim pisali ale dla mnie to prawdziwy magnat, bardzo dostojny, zrównoważony, przyjacielski ale nie narzuca się to perła w koronie .... a do tego broni mnie i Zary...
Niestety załatwia się.... ale to tymczasowe, wie że źle robi i się wstydzi...

dziś już Peluś się władował do łóżka w nocy :D poprawiła mu się ładnie skóra po szamponie virbac allermyl - podobno rewelacyjny jest ten szampon; przychodzi na głaskanko, podkłada łeb pod rękę i już się cieszy jak Karolina wraca do domu, jak jej nie ma to nic nie niszczy i nie hałasuje, jedynie co to zdarzy mu się załatwić, no ale przecież długie miesiące robił kiedy mu się zachciało i nie musiał trzymać, więc musi sobie przypomnieć;

Posted

Pelutek najlepiej do domu z ogrodem! Robi nadal kupę w domu :roll: i to potrafi zrobić tuż po spacerze, oczywiście po tym się wstydzi, ale robi :lol:

Jest szansa na dom dla niego - właśnie dom z ogrodem, ale musimy sprawdzić i zobaczymy - Supergoga czy w razie jakby Pele szedł do domu mam podpisać swoją umowę czy to ma być Wasza fundacyjna? jeśli Wasza to proszę prześlij mi na maila [email protected]

Posted

[quote name='Ajula']dobrze, że Dobra Dusza Karolina jakoś cierpliwie znosi te kupy :roll:[/QUOTE]

musi :evil_lol: ale jak mi dziś opowiadała, jaki piękny prezent dostała od Pelaszka :D zdjął z łóżka jej wełnianą kołdrę, którą od babci dostała i piękną qpę na niej zrobił :D

a jaka jest z niego dumna, że jak są w lesie na spacerze to Pele jest dzielnym obrońcą i jak ktoś obcy idzie to Pele powarkuje, pilnuje czy nic złego się nie dzieje - Karolina czuje się z nim bezpieczna

Posted

[quote name='zerduszko']Korek mu w dpsko :D i po kłopocie ;) Tak, to jest plus przy średniakach, nikt w lesie na spacerze nie podskoczy.[/QUOTE]
Korek to chyba nie do końca dobry pomysł. Bo jak będzie duże ciśnienie i korek wystrzeli to jeszcze będą szkody w domu:)