malawaszka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='snuszkak']a ja czekam na fotki takiego odpicowanego Pelusia :)[/QUOTE] to musi odrosnąć :( wet sugerował zrobienie badania krwi profil tarczycowy, ale powiedziałam Karolinie, zeby się wstrzymac jeszcze bo jakby on miał chorą tarczycę to by nie miał takiego fajnego futra latem - dostaje witaminy na sierść, jakiś szampon leczniczy kupiła i będą się kąpać - nie ma siły to musi potrwać Quote
malawaszka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 dzięki za wstawienie :) biduś takie ma placki - a on już tak miał jak były te ostatnie zdjęcia wstawiane? Quote
wilczy zew Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='malawaszka']dzięki za wstawienie :) [/QUOTE] Spoko,spoko ja też mam konto i wyślę rachunek :lol: Quote
supergoga Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Chyba trochę mniej - on bardzio źle znosił skórowo zime w klatce w schronie. Może Klaudia napisz więcej, bo widziała go. Quote
malawaszka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 to w sumie bez znaczenia, ale ciekawa jestem kiedy to się zaczęło Quote
Ajula Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Paweł powiedział, że od czasu, jak wrzucił mu słomę do budy Quote
supergoga Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Trochę popsuła się szata i zaczeły kłopoty jak słoma zawitała do klatek. Ale Paweł zauważył dopiero jak było widoczne, wtedy psiak dostał leki, tyle, że zanim się wszystko zaleczy potrwa. Mam nadzieje, że to alergia i minie. A masz wieści jak się zachowuje, jak z siusianiem... Quote
malawaszka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 biedaczysko tyle czasu mu to musiało dokuczać, oj już ma to za sobą kurcze zapominam zapytać o to sikanie, ale pewnie jest lepiej bo jakby było źle to Karolina by mówiła, teraz rozmawiałyśmy głównie o leczeniu skóry i suplementach; jest grzeczny, spokojny w domu, posłuszny Quote
Ajula Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 mam jeszcze kilka zdjęć z podróży :) są kiepskie, ale coś tam widać Pele jest śliczny :loveu: Quote
malawaszka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Peluś jest najsmutniejszym psem świata... tak jak o nim pisali ale dla mnie to prawdziwy magnat, bardzo dostojny, zrównoważony, przyjacielski ale nie narzuca się to perła w koronie .... a do tego broni mnie i Zary... Niestety załatwia się.... ale to tymczasowe, wie że źle robi i się wstydzi... dziś już Peluś się władował do łóżka w nocy :D poprawiła mu się ładnie skóra po szamponie virbac allermyl - podobno rewelacyjny jest ten szampon; przychodzi na głaskanko, podkłada łeb pod rękę i już się cieszy jak Karolina wraca do domu, jak jej nie ma to nic nie niszczy i nie hałasuje, jedynie co to zdarzy mu się załatwić, no ale przecież długie miesiące robił kiedy mu się zachciało i nie musiał trzymać, więc musi sobie przypomnieć; Quote
supergoga Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Peluś robi postępy socjalizacyjne, to super. Niech tylko nie sika, a będzie dobrze. Bardzo, bardzo Wam dziekuję. Quote
malawaszka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Pelutek najlepiej do domu z ogrodem! Robi nadal kupę w domu :roll: i to potrafi zrobić tuż po spacerze, oczywiście po tym się wstydzi, ale robi :lol: Jest szansa na dom dla niego - właśnie dom z ogrodem, ale musimy sprawdzić i zobaczymy - Supergoga czy w razie jakby Pele szedł do domu mam podpisać swoją umowę czy to ma być Wasza fundacyjna? jeśli Wasza to proszę prześlij mi na maila [email protected] Quote
Ajula Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 dobrze, że Dobra Dusza Karolina jakoś cierpliwie znosi te kupy :roll: Quote
malawaszka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Ajula']dobrze, że Dobra Dusza Karolina jakoś cierpliwie znosi te kupy :roll:[/QUOTE] musi :evil_lol: ale jak mi dziś opowiadała, jaki piękny prezent dostała od Pelaszka :D zdjął z łóżka jej wełnianą kołdrę, którą od babci dostała i piękną qpę na niej zrobił :D a jaka jest z niego dumna, że jak są w lesie na spacerze to Pele jest dzielnym obrońcą i jak ktoś obcy idzie to Pele powarkuje, pilnuje czy nic złego się nie dzieje - Karolina czuje się z nim bezpieczna Quote
supergoga Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 To co osraniec - bohater. No tak mi wstyd. Przepraszam za jego maniery!!! Zła reklama Fundacji. Naskarże Pawłowi. Quote
malawaszka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='supergoga']To co osraniec - bohater. No tak mi wstyd. Przepraszam za jego maniery!!! Zła reklama Fundacji. Naskarże Pawłowi.[/QUOTE] :lol: a co z umową? Wasza czy moja? Quote
supergoga Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Napisałam Ci maila...z uwagi na wymogi schroniskowe musi byc nasza, albo Twoja, ale wtedy z Tobą - my i tak na okrągło. Quote
malawaszka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 nienie - jak Wasza to Wasza - dlatego pytam bo tak myslałam, ze tak będzie Quote
zerduszko Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Korek mu w dpsko :D i po kłopocie ;) Tak, to jest plus przy średniakach, nikt w lesie na spacerze nie podskoczy. Quote
Asia_Rawicz Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='zerduszko']Korek mu w dpsko :D i po kłopocie ;) Tak, to jest plus przy średniakach, nikt w lesie na spacerze nie podskoczy.[/QUOTE] Korek to chyba nie do końca dobry pomysł. Bo jak będzie duże ciśnienie i korek wystrzeli to jeszcze będą szkody w domu:) Quote
wilczy zew Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='zerduszko'] Tak, to jest plus przy średniakach, nikt w lesie na spacerze nie podskoczy.[/QUOTE] a przy olbrzymku podskoczy :lol: Quote
zerduszko Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='wilczy zew']a przy olbrzymku podskoczy :lol:[/QUOTE] No to już w ogóle, ale Pele to nie olbrzym ;) Quote
Recommended Posts