Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pele siedział w schronisku znacznie dłużej niż Puszczyk. I miał większe problemy - myslę, że dobrze, że Karolina zgodziła się go zabrać. Na pwno był w większej potrzebie. Myślimy o Puszczyku.

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Pele siedział w schronisku znacznie dłużej niż Puszczyk.

znacznie dłużej? wiem, że pewnie wątki nie pokrywają się z datami przyjecia do schroniska, ale wątek Pelego jest od połowy lipca, a Puszczyka miesiąc później - a od kiedy chłopaki w schroniskach?

Posted

Pele nie miał wątku od początku - zanim Paweł go trochę zsocjalizował, sprawdził jaki jest do człowieka i do psiaków poptrwało. My bukowskie psiaki nie wystawiamy od razu. Dopiero gdy mogą wychodzić na spacerniak, a to trwa.

Posted

Biduś ma problem z wchodzeniem do bloku i nie bardzo chce wchodzić, póki co załatwia się w domu, ale to mu przejdzie, jeszcze kipi emocjami i dobiera się do Zary, ale nockę ładnie przespał na kocyku koło łóżka, na smyczy ładnie chodzi, jest posłuszny i pieszczoch; tylko ta skóra biedna - no jakoś to trzeba ogarnąć :kciuki:

Posted

Pewnie biedak w bloku nie mieszkał. Nasza tymczasowiczka Norka gdy przyjechała do nas ze schroniska nie chciała nawet kroku na smyczy zrobić, trwało trochę zanim ja przekonałysmy że warto. Potem chodziła ładnie i teraz we własnym domu nie ma zahamowań.
Byle się w domu nie załatwiał.

Posted

Kilka moich tymczasów miało opory przed wejściem do bloku, szczególnie schody je przerażały, ale po kilku dniach sobie przypomniały... i chodziły już ładnie. Widać długo w schronie siedziały bidoki. Oby i nasz chłopak szybko się przełamał :)

Posted

widziałam się dziś z Karoliną przelotem dosłownie chwilkę i zapomniałam zapytać o to sikanie :splat: ale nie mówiła nic więc pewnie jest lepiej; pobudki jej Peluś robi o 5.30 :D więc pewnie prosi na spacer - tak wnioskuję :lol:
Ma bardzo brzydkie zęby- pewnie będziemy czyścić, obolały po kastracji - jutro pójdą do weta czy nie wdał się jakiś stan zapalny no i na oględziny skóry

Posted

Niestety nie wiem, jak kastruje wetka która go obrabiała. Po zabiegach naszej wetki nic się nie dzieje.
Oby i teraz tak było, że będzie dobrze. Czy masz dane do faktury dla nas. Za wszystko zapłącimy - nie chcę was obciążać, a i tak sie nie wypłacę za to co zrobiłyście dla Pelusia.

Posted

wilczy zew napisał(a):
Ja umiem bez kabla :lol:

spryciula - tak nie umiem :oops: hahaha

supergoga napisał(a):
Czy masz dane do faktury dla nas. Za wszystko zapłącimy - nie chcę was obciążać, a i tak sie nie wypłacę za to co zrobiłyście dla Pelusia.

dane do faktury jak będzie taka potrzeba to wezmę ze strony Fundacji - zobaczymy co tam jutro będzie - może nic takiego strasznego i kosztownego - oby :kciuki:

Posted

malawaszka napisał(a):
spryciula - tak nie umiem :oops: hahaha

dane do faktury jak będzie taka potrzeba to wezmę ze strony Fundacji - zobaczymy co tam jutro będzie - może nic takiego strasznego i kosztownego - oby :kciuki:

dane do faktury podałam Karolinie smsem :)