Rinuś Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 ale bombowe fotki :loveu::loveu::loveu: a szarik to ten owczarek tak ?? słodziutki jest :loveu::loveu::loveu: i te uszy :loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name='Anecioreczek']http://images24.fotosik.pl/48/1f4a24bf35857ffamed.jpg O Matko ona juz zaręczona:-o :mdleje: No widzisz, a obok różaniec na dodatek... :cool3: [quote name='Pianka']http://images24.fotosik.pl/46/f6fccdd49979bd34med.jpg A to co? Gizmo przenosi sie w czasie:evil_lol: :lol: On jest po prostu o wiele szybszy od migawki aparatu :razz: [quote name='ß@$!@']Łooł! to sobie zabalowaliście :evil_lol: Pewnie, że tak! I mam nadzieję, że jeszcze uda nam się to powtórzyć! ;) [quote name=':: FiGa ::']Szarik potworze :mad: Co nie? :evil_lol: Właśnie wróciłam z górskiej wyprawy z TZtem ;) Pies został w domu, ale za to po drodze spotkaliśmy pełno kundelków, gordona, setera irlandzkiego, DONka i pięknego husky :loveu: Eh tego mi brakowało - dawno po moich kochanych Beskidach nie spacerowałam ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name='Rinuś']ale bombowe fotki :loveu::loveu::loveu: a szarik to ten owczarek tak ?? słodziutki jest :loveu::loveu::loveu: i te uszy :loveu::loveu: Cześć pracowita kobieto! :loveu: Dziękujemy! Tak, to 3 miesięczny DON-ek ;) A ucha to ma faktycznie czadowe :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć pracowita kobieto! :loveu: Dziękujemy! Tak, to 3 miesięczny DON-ek ;) A ucha to ma faktycznie czadowe :evil_lol: no w końcu ktoś docenił moją pracę :evil_lol::evil_lol: Quote
Szarik Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Ja tez mam nadzieję, ze powtórzymy, niestety Paula wyjeżdża na tydzień, wiec nie bedzie 3-ciej duszyczki. Szarik faktycznie ujeżdżał konika, ale przecież do tego jest, si? Quote
Dobcia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Ale Gizmunio słodko wygląda na tej fotce, gdzie jest wciśnięy w kąt poddasza:loveu: Niby przyjemne, odosobnione miejsce, a jednak jakąś taką nie pewną ma minkę;) Fajny wypad mieliście, domek bardzo przytulny:lol: Quote
Szarik Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 A, dziękuję bardzo, domek własnoręcznie wysprzątany przeze mnie, temu taki przytulasny! :] A tam, gdzie Gizmo leży, to nie poddasze, a jeszcze dół. Dopiero potem było kombinowania, a kombinowania... Quote
basia2202 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 witaaaamy witaaamy!! :multi: nadrobiłyśmy zaległości:) obejrzałyśmy nowe Gizmusiowe fotuszki :loveu: och... jakiż z niego przystojny chłopak! :loveu: a ten taki młody podlotek ONek - to co to za kolega?;) taaaki pocieszny jest...:) pozdrawiamy serdecznie z Zuzanką:) i czekamy na dalsze zdjątka słodkiego pycholka:):):) Quote
Rybka_39 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Witam, fotki zajebiste:loveu: Szarik takie fajne ma uchy, a Gizmo ma w sobie to coś. Zapraszam wszystkich do mnie:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='basia2202']witaaaamy witaaamy!! :multi: nadrobiłyśmy zaległości:) obejrzałyśmy nowe Gizmusiowe fotuszki :loveu: och... jakiż z niego przystojny chłopak! :loveu: a ten taki młody podlotek ONek - to co to za kolega?;) taaaki pocieszny jest...:) pozdrawiamy serdecznie z Zuzanką:) i czekamy na dalsze zdjątka słodkiego pycholka:):):) Cześć Basiu! :loveu: Cieszymy się, że zdjęcia się podobają - A ONek, to Szarik, któremu Gizmo niańkuje :cool3: Dziękujemy za pozdrowienia i wzajemnie! o fotki postaram się dziś wieczorem... ;) [quote name='Rybka_39']Witam, fotki zajebiste:loveu: Szarik takie fajne ma uchy, a Gizmo ma w sobie to coś. Zapraszam wszystkich do mnie:cool3: No ba :razz: Co mi tu reklamę w mojej galerii robisz? :mad: :diabloti: Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 helloooo Gizmusiu i Gizmusiowa pańciu:) witamy Was baaaardzo slonecznie:) i cmokamy Gizmusia w nochalka :loveu: też czekamy na fotencje :cool3: pewnie też nie mogłaś wstawić przez tę przerwę techniczną?:roll: Dogo nam tu brzydkie figle płata... ;) Quote
wiq Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 przedarłam się przez zaległości!:multi: działkowiczki i działkowicze ;) Quote
Rybka_39 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witam:multi: E tam reklame:evil_lol:...tylko troche do komercji:evil_lol:. Zartuje:cool3:, czekam na new photos:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 basia2202 napisał(a):helloooo Gizmusiu i Gizmusiowa pańciu:) witamy Was baaaardzo slonecznie:) i cmokamy Gizmusia w nochalka :loveu: też czekamy na fotencje :cool3: pewnie też nie mogłaś wstawić przez tę przerwę techniczną?:roll: Dogo nam tu brzydkie figle płata... ;) Czesć! :loveu: Słońce zniknęło, bo burza przez Bielsko przebrnęła :roll: Gizmuś dziękuje za cmoki, a Pancia obiecuje zaraz pozmniejszać jakieś zdjęcia, bo wczoraj faktycznie nie było możliwości ;) wiq napisał(a):przedarłam się przez zaległości!:multi: działkowiczki i działkowicze ;) Wiquś, jak miło Cię tu widzieć! :multi: :loveu: Anecioreczek napisał(a):Czeeeść!! ;) goldenka245 napisał(a):Cześć!:multi: Cześć dziołchy :loveu: :loveu: :loveu: Rybka_39 napisał(a):Witam:multi: E tam reklame:evil_lol:...tylko troche do komercji:evil_lol:. Zartuje:cool3:, czekam na new photos:p Uno momento, muszę wygrzebać jakieś godne pokazania fotki ;) Piszę dopiero teraz, bo znów wyruszyliśmy dzisiaj w góry z TZtem i moją przyjaciółką, która w niedziele przyleciała z Belgii do Polski :) A jutro przylatuje do Warszawy mój braciszek z USA :multi: :multi: :multi: Po 4 latach rozłąki, w końcu go zobaczę :loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ja cierpliwie czeka..a czemu nikt nie wlzi na czat?:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Kolejny spacerek, wyjątkowo bez Szarika ;) Krówka moja kochana Trochę mrocznych fotek znad rzeczki Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 mrocznych fotek c.d. A to Gizmusiowe obrabianie patyka Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 zamęczanie patyka c.d. Pospacerowa drzemka A tak wyglądają jajka patyczaków( na dzień dzisiejszy: 101 :roll: ) Have a fun ;) Quote
basia bonnie Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 http://images30.fotosik.pl/50/a5f213ae2e8ff4c0.jpg Ale tu ma zabójczą mine :loveu: Będziesz miała małe patyczaki ????? :crazyeye: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='ß@$!@']http://images30.fotosik.pl/50/a5f213ae2e8ff4c0.jpg Ale tu ma zabójczą mine :loveu: Będziesz miała małe patyczaki ????? :crazyeye: Chcesz jednego? :diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Chcesz jednego? :diabloti: Może jednak nie tym razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 slczne fotki:loveu: :loveu: zazdroszcze rzeczki fajne tereny;) :loveu::loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts