Marta_Ares Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 ja podziwiam, szczeniak pieknie rosnie, fajnie z Gizmusiem wygladaja:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 http://images27.fotosik.pl/46/a827502a78737b9cmed.jpg A jęzor powiewa :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='Marta_Ares']ja podziwiam, szczeniak pieknie rosnie, fajnie z Gizmusiem wygladaja:loveu: Ja się właśnie boję o to jego rośnięcie jak na drożdżach, żeby potem mój dominant głowy przez to nie stracił :roll: Ale, że fajnie ze sobą wyglądają to popieram ;) [quote name=':: FiGa ::']http://images27.fotosik.pl/46/a827502a78737b9cmed.jpg A jęzor powiewa :evil_lol: I wtedy pancia zadowolona, bo to oznaka, że pies nareszcie się zmeczył :evil_lol: Wam też Dogo dalej muli? Mi okrutnie - a w administracji cicho na ten temat :shake: Quote
:: FiGa :: Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Mi muli tylko na Operze i Mozilli, na IE juz nie. Quote
Dobcia Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Mnie dziś nie muli;) Widzę, że Gizmunia wciągają zabawy ze szczeniaczkiem. Ale nie ma jak wyładować namiar energii na poduszce:evil_lol: Quote
Szarik Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 No własnie Gizmunia tak średnio te zabawy wciagają... :/ Szkoda, bo jak się Gizmo czymś zajmie, to mój nie ma co robić, tylko podziwia kopane przez Niego dziury, a potem wraca do domu i rozwala wszystko :] Dzisiaj przypomianłam sobie Fishera, i pisał, że jak psu jasno damy do zrozumienia ustaloną hierarchię (zabijcie mnie, ale nie wiem jak to się pisze) to już to zakoduje i mamy spokój. A to moje wredne małe przy każdym spacerze wskakuje Gizmulowi na łopatki, przebieg wydarzen zależy tylko od humoru Gizma... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Jadziu, on właśnie żeby nie wyładować się na szczeniaku, to z dobroci bierze się za poduszkę :evil_lol: Monika, nie martw się - im Szarik będzie wyższy, tym Gizmo będzie coraz dokładniejszy w swoich ostrzeżeniach :p Byle tylko maluch nie nauczył się odpowiadać zębami na powarkiwania pinczera :roll: Quote
Dobcia Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ojj jak by mi się przydał taki maluch w sąsiedztwie! Negro byłby w siódmym niebie:lol: Quote
Szarik Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 To znaczy, ze co, miałby kogo ustawiać, czy miałby nowy gryzaczek? :P Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Szarik napisał(a):To znaczy, ze co, miałby kogo ustawiać, czy miałby nowy gryzaczek? :P Miałby kogo uczyć kopania :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Czeeeeeeeeeeeść :loveu: Cudne wszystko i wszyscy! :evil_lol::multi: Quote
Dobcia Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Kopanie swoją drogą... nie ma jak pojętny uczeń:cool3: ale przede wszystkim miałby mi kto psa rozruszać i wymęczyć:lol: Quote
basia bonnie Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Hej! Melduje sie u pięknego Gizmo :loveu: Quote
Szarik Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Oj tak, Szarik umie wymęczyć... On ma bardzo wytrzymałe baterie, jednak gdy się wyczerpie, to kładzie sie tak jak stał i on idzie spać. Ale rzadko to się zdarza, prędzej jego zabawowi towarzysze idą do właściciela i chwytają za smycze :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Tina.Sara napisał(a):Czeeeeeeeeeeeść :loveu: Cudne wszystko i wszyscy! :evil_lol::multi: Cześć Karolinko z pięknymi fotkami w swojej galerii :loveu: Dobcia napisał(a):Kopanie swoją drogą... nie ma jak pojętny uczeń:cool3: ale przede wszystkim miałby mi kto psa rozruszać i wymęczyć:lol: My wczoraj byliśmy z Gizmo na dłuuugim spacerze po zlocikowym terenie(mam nadzieję, że zlocikowym :p) i zobaczysz jakiego Negro ma pojętnego ucznia... ;) Ja też tak myślałam... Ale stwierdzam, że bardziej zmęczyć psa potrafi młodszy brat Moniki, Kuba, za którym Gizmo biega, niż Szarik, którego potrafi tak po prostu olać :roll: ß@$!@ napisał(a):Hej! Melduje sie u pięknego Gizmo :loveu: Cześć Basiu! :loveu: Wakacjowiczko! :cool3: Nie udało mi się na bazarku dla Mazańcowic wyciągnąć ładnej obroży, bo mi ją ktoś ukradł(Sylwia... :diabloti: ), więc chyba będę musiała jechać do Auchana i skopiować piękną obróżkę Negra ;) A dzisiaj idziemy z TZtem w góry - wprawdzie niedaleko, bo tylko Dębowiec i Szyndzielnia... ale trzeba korzystać ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Jaka Sylwia? Bezczelna osoba :mad: Co nie? :diabloti: Pamiętacie jeszcze mój wyjazd z Gizmo do Moniki z Szarikiem na działkę? Pochwalę się teraz paroma zdjęciami, choć na nich Gizmo tu wygląda jak ofiara ludzkiej bezczelności - po nocy spędzonej na górze z pancią w jednym łóżku już sie wyluzował następnego dnia, tylko aparat odmówił posłuszeństwa :placz: Ekipa składała się z mokrego Zająca :cool3: Zdezorientowanego Gizmo Justynki fotografa I z dwóch co się przy świeczce woskowej grzały :evil_lol: (Monika, nie bij!) Zaczęło się jak zwykle od wieczornego poznania terenu Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 c.d. Kolacyjne żebraki Zabierzcie mnie od tych idiotów! Szarikowi za to było bardzo dobrze Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 c.d. Gizmo wabiła pełnia księżyca Aż w końcu pancia uległa(oczywiście w nocy po ogrodzie musiałam chodzić z psem, bo dalej niż taras bał się pójść :cool3:) A tak wygląda zrezygnowany pies(i tak w końcu pancia uległa i wsadziłyśmy psa na górę do spania ;) ) The end :) wieczorkiem pochwalę Wam się zdjęciami z kolejnych szarikowych & samotnych spacerków ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Gizmuś to widzę taka ciapa jest jak Figowa :evil_lol: Konika na biegunach miałyście :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Gizmuś to widzę taka ciapa jest jak Figowa :evil_lol: Konika na biegunach miałyście :multi: Takie już te nasze psiaki.... :loveu: :diabloti: Konik był wiekowy, a Szarik nawet próbował go ujeżdżać :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 http://images24.fotosik.pl/48/1f4a24bf35857ffamed.jpg O Matko ona juz zaręczona:-o :mdleje: Quote
Pianka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 http://images24.fotosik.pl/46/f6fccdd49979bd34med.jpg A to co? Gizmo przenosi sie w czasie:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Łooł! to sobie zabalowaliście :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Takie już te nasze psiaki.... :loveu: :diabloti: Konik był wiekowy, a Szarik nawet próbował go ujeżdżać :evil_lol: Szarik potworze :mad: Quote
Recommended Posts