Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta_Ares']ja podziwiam, szczeniak pieknie rosnie, fajnie z Gizmusiem wygladaja:loveu:

Ja się właśnie boję o to jego rośnięcie jak na drożdżach, żeby potem mój dominant głowy przez to nie stracił :roll:

Ale, że fajnie ze sobą wyglądają to popieram ;)

[quote name=':: FiGa ::']http://images27.fotosik.pl/46/a827502a78737b9cmed.jpg
A jęzor powiewa :evil_lol:

I wtedy pancia zadowolona, bo to oznaka, że pies nareszcie się zmeczył :evil_lol:

Wam też Dogo dalej muli? Mi okrutnie - a w administracji cicho na ten temat :shake:

Posted

No własnie Gizmunia tak średnio te zabawy wciagają... :/ Szkoda, bo jak się Gizmo czymś zajmie, to mój nie ma co robić, tylko podziwia kopane przez Niego dziury, a potem wraca do domu i rozwala wszystko :]

Dzisiaj przypomianłam sobie Fishera, i pisał, że jak psu jasno damy do zrozumienia ustaloną hierarchię (zabijcie mnie, ale nie wiem jak to się pisze) to już to zakoduje i mamy spokój. A to moje wredne małe przy każdym spacerze wskakuje Gizmulowi na łopatki, przebieg wydarzen zależy tylko od humoru Gizma...

Posted

Jadziu, on właśnie żeby nie wyładować się na szczeniaku, to z dobroci bierze się za poduszkę :evil_lol:

Monika, nie martw się - im Szarik będzie wyższy, tym Gizmo będzie coraz dokładniejszy w swoich ostrzeżeniach :p Byle tylko maluch nie nauczył się odpowiadać zębami na powarkiwania pinczera :roll:

Posted

Oj tak, Szarik umie wymęczyć... On ma bardzo wytrzymałe baterie, jednak gdy się wyczerpie, to kładzie sie tak jak stał i on idzie spać. Ale rzadko to się zdarza, prędzej jego zabawowi towarzysze idą do właściciela i chwytają za smycze :)

Posted

Tina.Sara napisał(a):
Czeeeeeeeeeeeść :loveu:
Cudne wszystko i wszyscy! :evil_lol::multi:

Cześć Karolinko z pięknymi fotkami w swojej galerii :loveu:

Dobcia napisał(a):
Kopanie swoją drogą... nie ma jak pojętny uczeń:cool3:
ale przede wszystkim miałby mi kto psa rozruszać i wymęczyć:lol:

My wczoraj byliśmy z Gizmo na dłuuugim spacerze po zlocikowym terenie(mam nadzieję, że zlocikowym :p) i zobaczysz jakiego Negro ma pojętnego ucznia... ;)

Ja też tak myślałam... Ale stwierdzam, że bardziej zmęczyć psa potrafi młodszy brat Moniki, Kuba, za którym Gizmo biega, niż Szarik, którego potrafi tak po prostu olać :roll:

ß@$!@ napisał(a):
Hej! Melduje sie u pięknego Gizmo :loveu:

Cześć Basiu! :loveu: Wakacjowiczko! :cool3:

Nie udało mi się na bazarku dla Mazańcowic wyciągnąć ładnej obroży, bo mi ją ktoś ukradł(Sylwia... :diabloti: ), więc chyba będę musiała jechać do Auchana i skopiować piękną obróżkę Negra ;) A dzisiaj idziemy z TZtem w góry - wprawdzie niedaleko, bo tylko Dębowiec i Szyndzielnia... ale trzeba korzystać ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Jaka Sylwia? Bezczelna osoba :mad:

Co nie? :diabloti:

Pamiętacie jeszcze mój wyjazd z Gizmo do Moniki z Szarikiem na działkę? Pochwalę się teraz paroma zdjęciami, choć na nich Gizmo tu wygląda jak ofiara ludzkiej bezczelności - po nocy spędzonej na górze z pancią w jednym łóżku już sie wyluzował następnego dnia, tylko aparat odmówił posłuszeństwa :placz:

Ekipa składała się z mokrego Zająca :cool3:

Zdezorientowanego Gizmo

Justynki fotografa

I z dwóch co się przy świeczce woskowej grzały :evil_lol: (Monika, nie bij!)

Zaczęło się jak zwykle od wieczornego poznania terenu

Posted

c.d.

Gizmo wabiła pełnia księżyca

Aż w końcu pancia uległa(oczywiście w nocy po ogrodzie musiałam chodzić z psem, bo dalej niż taras bał się pójść :cool3:)

A tak wygląda zrezygnowany pies(i tak w końcu pancia uległa i wsadziłyśmy psa na górę do spania ;) )

The end :) wieczorkiem pochwalę Wam się zdjęciami z kolejnych szarikowych & samotnych spacerków ;)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Gizmuś to widzę taka ciapa jest jak Figowa :evil_lol:

Konika na biegunach miałyście :multi:

Takie już te nasze psiaki.... :loveu: :diabloti:

Konik był wiekowy, a Szarik nawet próbował go ujeżdżać :evil_lol: