Marta_Ares Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 slczne fotki:loveu: :loveu: zazdroszcze rzeczki fajne tereny;) :loveu::loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 zdjęcie jajek patyczaków.. feee :roll: za to Gizmusiowe słodkie:) leżące na wyrku najbardziej mi swię podoba :evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A ja myślałam, że 101 to było dalmatyńczyków:evil_lol: http://images30.fotosik.pl/50/a5f213ae2e8ff4c0.jpg Gizmuś ma na tej fotce taką groźną minkę, że można by się wystraszyć, gdyby nie to, ze żuje patyk:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='ß@$!@']Może jednak nie tym razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na pewno? Jesteś pewna? 100%? :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']slczne fotki:loveu: :loveu: zazdroszcze rzeczki fajne tereny;) :loveu::loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy :loveu: Tereny przyosiedlowe, trochę dalej są ładniejsze ;) A fotki z dalszych spacerków już czekają w kolejce ;) [quote name='basia2202']zdjęcie jajek patyczaków.. feee :roll: za to Gizmusiowe słodkie:) leżące na wyrku najbardziej mi swię podoba :evil_lol: Ja Ci dam fe! :x Cieszymy się, że Gizmo się podoba ;) [quote name='Dobcia']A ja myślałam, że 101 to było dalmatyńczyków:evil_lol: http://images30.fotosik.pl/50/a5f213ae2e8ff4c0.jpg Gizmuś ma na tej fotce taką groźną minkę, że można by się wystraszyć, gdyby nie to, ze żuje patyk:lol: Widzisz, obalam fakty :cool3: Agresor mój :loveu: Nie moja wina, że zawsze się tak krzywi i mulda resztki patyka w mordzie zanim je wypluje :razz: Quote
BBeta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Co Ty zrobisz z taka ilością patyczaków :-o Tereny macie cudowne :loveu: Nam by się taka rzeczka gdzieś w pobliżu przydała Quote
Szarik Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Przepraszam, że sie wtrącę, ale... cudowne tereny!? Jesli to było robione koło łąki na naszym osiedlu, to aparat poprostu nie uchwycił tych śmieci na rzece, to jest malutki kawałeczek zaraz koło zabudowań. Ale pare kilometrów dalej to rzeczywiście pięknosci :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 BBeta napisał(a):Co Ty zrobisz z taka ilością patyczaków :-o Tereny macie cudowne :loveu: Nam by się taka rzeczka gdzieś w pobliżu przydała Hmm... nie wiem jeszcze :roll: Wypuszczę? Rzeczka nie jest wcale taka zachęcająca, znajduje się zbyt blisko blokowych balkonów... Szarik napisał(a):Przepraszam, że sie wtrącę, ale... cudowne tereny!? Jesli to było robione koło łąki na naszym osiedlu, to aparat poprostu nie uchwycił tych śmieci na rzece, to jest malutki kawałeczek zaraz koło zabudowań. Ale pare kilometrów dalej to rzeczywiście pięknosci :loveu: Nie no, aż tak źle nie jest - w porównaniu z przeciętnym osiedlem, ta nasza łąka to jest siódmy cud świata :loveu: Parę kilometrów? Tożto lotnisko rzut beretem stąd ;) Hehe, właśnie mi stuknęła na liczniku diaboliczna liczba :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 http://images30.fotosik.pl/50/a5f213ae2e8ff4c0.jpg Jaka minka :loveu: CO Wy tam chcecie, macie fajną rzeczkę.. :cool3: Nasza jest zanieczyszczona.. ble :shake: Quote
BBeta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Hmm... nie wiem jeszcze :roll: Wypuszczę? Może się wszystkie nie wyklują, więc po co się martwić na zapas Quote
Patkant Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cześć Justynko! Wymiziaj tam ode mnie wszystko Twoje domowe stfffory. :evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 cześć Gizmusiu i Gizmusiowa pańciu :loveu: śpicie jeszcze? :cool3: co tam porabiacie w środowy poranek słoneczny bardzo? :p WSTAAWAAAĆĆĆ!! foty dawać!! :evil_lol: :eviltong: Quote
olifka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witajcie:loveu: W końcu do Was przybyłam:multi: Jestem zachwycona Gizmusiem:loveu: Pinczerki Średnie i Dobermany kocham od dziecka gdyz moja ciocia miała dobermana a pinczery są(jak dla mnie) do nich podobne. Nawet sama miałam miec pinczera sredniego(moj brat bardzo kocha te rase) ale padlo na sznaucerka :) Teraz ide pobushować po waszej galerii:evil_lol:, poogladac stare fotki a jak wróce to maja byc nowe!:diabloti: Pozdrawiam Oliwia&Balbinka Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Mizianko dla przystojniacha:loveu:Witam:multi: Quote
goldenka245 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dzień doberek!:loveu:................:cool1: I sio tam u siepie?:evil_lol: Quote
bonita Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Byłam i widziałam :multi: Nareszcie znalazłam czas żeby podziwiać Twoje wakacyjne fotencje :loveu:- cudne :loveu: A gołąbek :grin: http://images23.fotosik.pl/36/6a7077b8a8c86b34.jpg Qurcze zazdraszczam takiej podróży , tyle miejsc odwiedziliście :) super! Gizmowe fotki również obglądnięte:cool3: Pozdrowionka Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a): CO Wy tam chcecie, macie fajną rzeczkę.. :cool3: Nasza jest zanieczyszczona.. ble :shake: Pozory lubią mylić :roll: ;) Patkant napisał(a):Cześć Justynko! Wymiziaj tam ode mnie wszystko Twoje domowe stfffory. :evil_lol::evil_lol: No nie mogę, kto tu przyszedł :diabloti: Cześć Siostra! :loveu: Potfffffforki wymiziane ;) Wzajemnie! basia2202 napisał(a):cześć Gizmusiu i Gizmusiowa pańciu :loveu: śpicie jeszcze? :cool3: co tam porabiacie w środowy poranek słoneczny bardzo? :p WSTAAWAAAĆĆĆ!! foty dawać!! :evil_lol: :eviltong: Cześć Budziki ! :loveu: :cool3: W środę od 7:00 byłam na nogach, bo musiałam jechać do Warszawy, po mojego brata, bo przyleciał z USA ze swoją dziewczyną(już narzeczoną ;) ) - po 3 latach, nareszcie! :multi: Teraz mamy pełną chatę, ja, moi rodzice, dwóch braci z dziewczynami i jeszcze zwierzyniec :evil_lol: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Witajcie W końcu do Was przybyłam:multi: Jestem zachwycona Gizmusiem:loveu: Pinczerki Średnie i Dobermany kocham od dziecka gdyz moja ciocia miała dobermana a pinczery są(jak dla mnie) do nich podobne. Nawet sama miałam miec pinczera sredniego(moj brat bardzo kocha te rase) ale padlo na sznaucerka :) Teraz ide pobushować po waszej galerii:evil_lol:, poogladac stare fotki a jak wróce to maja byc nowe! Pozdrawiam Oliwia&Balbinka Ojej! Jak mi miło :) Takie miłe dziewczynki nas odwiedziły! Witajcie, witajcie! :loveu: Pinczery i dobermany, są blisko spokrewnione(zresztą sznaucery też, bo to od sznaucerów wywodzą się średniaki ;) ) - najpierw udało się stworzyć rasę pinczer średni/bądź niemiecki, a później powstał na podstawie średniaka pinczer duży/doberman :) Już lecimy do Was z rewizytą! :multi: Marta_Ares napisał(a):WITAMY Witamy, witamy! :loveu: Piękny mokry avatarek :razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Rybka_39']Mizianko dla przystojniacha:loveu:Witam:multi: Witamy, witamy, nasze boksiowe dziewczyny! :loveu: [quote name='goldenka245']Dzień doberek!:loveu:................:cool1: I sio tam u siepie?:evil_lol: Dzień doberek ;) Coś się nie możemy złapać na tym gg... :roll: [quote name='Pianka']Witaj:multi: Ale fajna rzeczka:loveu: Witaj Moniczko! :loveu: Rzeczka, jak rzeczka - widziałam lepsze :roll: [quote name='bonita']Byłam i widziałam :multi: Nareszcie znalazłam czas żeby podziwiać Twoje wakacyjne fotencje :loveu:- cudne :loveu: A gołąbek :grin: http://images23.fotosik.pl/36/6a7077b8a8c86b34.jpg Qurcze zazdraszczam takiej podróży , tyle miejsc odwiedziliście :) super! Gizmowe fotki również obglądnięte:cool3: Pozdrowionka Witaj Kasiu! Nareszcie! :multi: Gratuluję przebrnięcia przez długą włoską fotorelację i cieszę się, że się spodobała :) Jak zaległości nadrobione, to teraz chyba będę musiała zmusić się do nowych zdjęć :roll: :cool3: [quote name='BBeta']A ja przyszłam powiedzieć dobranoc ;) A ja się przywitam :loveu: :loveu: :loveu: CZEEEEŚĆ! :cool1: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Tak jak już pisałam Basi, wczoraj byłam w Warszawie po mojego brata i jego dziewczynę :) Jeździłyśmy z mamą dookoła lotniska 4 razy zanim trafiłyśmy na wjazd do parkingu :roll: Szymon z Alexis zostają u nas do 28.08., jest jeszcze drugi brat z dziewczyną, więc nie dość, że międzynarodowo, to jeszcze w komplecie ;) Pies trochę zgłuptaczony, latał wczoraj od jednego ludzia do drugiego, ale dzisiaj jest już lepiej ;-) Za to zaraz wybywam z domu, bo jutro TZ zostawia mnie na 2 tygodnie, bo jedzie sobie wakacjować nad morze :placz: I trzeba się jakoś ładnie pożegnać ;) Liczcie niebawem na kolejne fotki! ;) Quote
wiq Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 http://images29.fotosik.pl/50/f2658714198a5f5bmed.jpg myślałam, że to mysie bobki:evil_lol: o mamo, podziwiam Cię za siostrzano-braterską miłość.. ja bym się bardzo cieszyła więcej mojego brata nie oglądając:diabloti: Quote
basia2202 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 my się dziś tylko witamy i znikamy:) ja mam w cholere roboty przed urlopem - znaczy się w pracy... wczorajszy ciężki dzień też mnie wykończył... (więcej u nas w galeryjce) także pozdrawiamy, ślemy buziaki i jakoś do później, do wieczorka czy cuś...;) p.s. trochę zazdroszczę pełnej chaty ze zwierzyńcem :) musisz mieć zabawnie:) Quote
Recommended Posts