:: FiGa :: Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 http://images30.fotosik.pl/53/060a804bce6b8a3fmed.jpg Hahaha :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Anecioreczek napisał(a):http://images26.fotosik.pl/53/71e19ac7a5bb25dcmed.jpg Gizmo tchórz:diabloti: Pewnie Pomyślał.. o Kurde Szarik idzie,Wojna bedzie! Lepiej sie schowam,jeszcze mi z Rudym 102 przyjedzie!:evil_lol: Kurcze, o tym nie pomyślałam :hmmmm: Coś w tym jest :evil_lol: Szarik napisał(a):Pinczerko, my też się za Gizmusiem stęskniliśmy! Staraliśmy się bawić z innymi pieskami, ale właściciele są niemili, wolimy Was! :) Bo my bezkonkurencyjni jesteśmy :cool3: goldenka245 napisał(a):Noo.....:roll: Się może kiedyś złapiemy?:cool3: Może kiedyś... :evil_lol: Dobcia napisał(a):Ohhh jak Gizmuniowi ślicznie idzie kopanie!!! Muszę to Negri pokazać, bo biedak sie zamartwiał, czy jego nauki nie poszły w las :lol: Już niebawem sam będzie się mógł przekonać ;) chihuahua napisał(a):Jasiek to taki moj kolega z baru , okolo 50 lat ciagle nawalony powtarza , Sluchaj chlopcze( chyoc jestem dziewczyna) jak ktos ci os to do mnie , ja tam mam znajomosci tu i tam, a jak trzba to i z sycylii zawolam. Lachowy koles, troche biedny , ale w porzo pys. Fajnych masz znajomych :p Rybka_39 napisał(a)::multi::multi: :multi::multi: Witam!:multi::multi: :multi::multi: Widze że Gizmo sie nie nudzi, świetnie mu idzie nauka kopania:cool3:. Pozdr, Sylwia&Kora Cześć Wam Rybki! :loveu: Kopanie mamy we krwi ;) Quote
Rybka_39 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Kora tez ma kopanie we krwi:evil_lol:...gorzej jak wykopuje kwiatki....ale coż życie wymaga poswieceń. Widze że jako jedna z nielicznych wstałaś już:cool1: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: co tam znalazłeś....:razz: http://images28.fotosik.pl/53/73af6caaa7a9a82emed.jpg Do Chin kopaliśmy... ;) BBeta napisał(a):http://images28.fotosik.pl/53/73af6caaa7a9a82emed.jpg Jak go obserwuje, śmiesznie to musiało wyglądać :cool3: Taaak, tym bardziej, że tak minęło ok.40 min spaceru :evil_lol: ß@$!@ napisał(a):http://images26.fotosik.pl/53/82f8f7f77ea9523amed.jpg Czy to dwa koopery? :evil_lol::evil_lol: Czy ja nie dowidze? :evil_lol: Dwa, dwa - kooperki :p :: FiGa :: napisał(a):http://images30.fotosik.pl/53/060a804bce6b8a3fmed.jpg Hahaha :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Doberek! :loveu: Dobry, dobry Dziewczynki! :loveu: evaxon napisał(a):heloł:diabloti::cool3::multi::evil_lol: No nie mogę, kto to wrócił! :multi: Heloł, heloł!!!! :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Rybka_39 napisał(a):Kora tez ma kopanie we krwi:evil_lol:...gorzej jak wykopuje kwiatki....ale coż życie wymaga poswieceń. Widze że jako jedna z nielicznych wstałaś już:cool1: Na szczęście nie mam ogródka :razz: Oj wstałam o 8:00 bo miałam do schroniska jechać... ale wyjrzałam przez okno... i stwierdziłam, że nie jadę :eviltong: Quote
Rybka_39 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :mad:Po dupsku dostaniesz, w pogode i niepogode do schronu trzeba jechac:diabloti: Ja tez nie mam ogródka, ale moja babcia ma :evil_lol: Quote
Pianka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 http://images28.fotosik.pl/53/73af6caaa7a9a82emed.jpg Szarik pewnie myśli "co za kretyn. Brudzi się ziemią:shake: ":evil_lol: Quote
chihuahua Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Mam nadzieje ze Gizmo nie zrobi sie podobny do Krecika( nie cierpie tej bajki):cool3: Quote
Dobcia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Hey:multi: Ogródek i kopacz mogą żyć w przyjaźni:cool3: Ta dzisiejsza pogoda taka nijaka, ani słońca ani deszczu. A przez to nic sie nie chce;) Quote
basia2202 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Hej Gizmusie:) Do Chin się chcieliście dokopać? :roll: :evil_lol: wooow... noo... plany powiedziałabym.. dalekosieżne :evil_lol: :diabloti: Zuzka też czasem podkopy robi... ale ona to tylko pod kościołem :p ewentualnie u babci wyjada kwiatkom ziemię z doniczek :evil_lol: pozdrowionka!! :multi: Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Hej Gizmusie!:multi::loveu: Znów się nie złapowawowałyśmy:diabloti: Quote
anetta Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witanko, czytam ze rodzinka w komplecie :razz: No patrz, ja tez jestem najmlodsza ;) I mam dwoch braci;) Hehehe, z tym ze obydwaj sa juz na swoim i kompa mam dla siebie :multi: A moze jakies nowe foteczki? :) Quote
Alicja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :razz:...nie kopcie do Chin ...bo was zeżerą :diabloti: Doberek:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: z samego ranka:diabloti:takiego mokrego ....................brrrrrrrrrrrrrrrr:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Rybka_39 napisał(a)::mad:Po dupsku dostaniesz, w pogode i niepogode do schronu trzeba jechac:diabloti: Nie strasz mnie :eviltong: Ja mam zawsze tak, że kiedy jest rok szkolny i mam dokładnie ustalony cały tydzień, to po prostu czekam na tą sobotę i wypad do schroniska - ale w wakacje? Nie chce mi się :shake: Zmuszę się za tydzień :roll: Pianka napisał(a):http://images28.fotosik.pl/53/73af6caaa7a9a82emed.jpg Szarik pewnie myśli "co za kretyn. Brudzi się ziemią " :diabloti: :diabloti: :diabloti: chihuahua napisał(a):Mam nadzieje ze Gizmo nie zrobi sie podobny do Krecika( nie cierpie tej bajki) Nie lubisz Krecika? Czeskie bajki najlepsze! :razz: Ale jak na razie pinczerowi do kreta daleko ;) :: FiGa :: napisał(a):Dzień dobry :cool3: Dobry dobry Figulce :loveu: Dobcia napisał(a): Ta dzisiejsza pogoda taka nijaka, ani słońca ani deszczu. A przez to nic sie nie chce;) Cześć! Dzisiaj jest jeszcze gorzej :roll: Gdzie to lato? basia2202 napisał(a):Hej Gizmusie:) Do Chin się chcieliście dokopać? :roll: :evil_lol: wooow... noo... plany powiedziałabym.. dalekosieżne :evil_lol: :diabloti: Zuzka też czasem podkopy robi... ale ona to tylko pod kościołem :p ewentualnie u babci wyjada kwiatkom ziemię z doniczek :evil_lol: pozdrowionka!! :multi: Witamy, witamy! :multi: Pod kosciołem? :hmmmm: Gizmo jak był mały też zżerał ziemię z kwiatków - ale tylko tą z jakimiś witaminami dla kwiatków :roll: goldenka245 napisał(a):Hej Gizmusie!:multi::loveu: Znów się nie złapowawowałyśmy:diabloti: Cześć! :multi: Bo ja to ostatnio w ogóle na komputer czasu nie mam :oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 anetta napisał(a):Witanko, czytam ze rodzinka w komplecie :razz: No patrz, ja tez jestem najmlodsza I mam dwoch braci;) Hehehe, z tym ze obydwaj sa juz na swoim i kompa mam dla siebie :multi: A moze jakies nowe foteczki? :) Witaj Anetko :loveu: U mnie też niby dorośli, odpowiedzialni, ale co z tego, jak i tak w środku dzieci :evil_lol: Ale dobrze jest być najmłodszą... ;) Foteczki hm... Myślę, że jak mi się uda, to jeszcze dziś będą :) bonita napisał(a):Dobrej nocki :) Dobrego... dnia ;) Alicjarydzewska napisał(a)::razz:...nie kopcie do Chin ...bo was zeżerą :diabloti: Doberek:multi::multi::multi::multi::multi::multi:z samego ranka:diabloti:takiego mokrego ....................brrrrrrrrrrrrrrrr:diabloti: Masz rację... Trzeba będzie zmienić kierunek :cool1: O pogodzie nawet nie wspominaj, ja czekam na słońce :loveu: wiq napisał(a):wstawać koparki!:diabloti: Koparki stawiają się na stanowiska! :cool3: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Doberek! :) Miłego dzionka ! Dzień dobry dziewczyny :loveu: Dziękujemy i wzajemnie :) Dzisiaj rodzinka pojechała na Słowację do gorących źródeł, więc mam trochę czasu na pisanie i poodwiedzanie Was wszystkich :) Wczoraj byłyśmy z Moniką i Szarikiem na spacerze - tak żałowałam, że nie zabrałam aparatu :placz: W Gizmo wstąpiła jakaś młodzieńcza energia, schowali się w wysokich trawach i zaczęła się zabawa - podgryzanie, wywracanie, gonitwy... aj ten mój pies wychodzi na ludzi :cool3: Quote
Tina.Sara Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Heeeej! :loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Wczoraj byłyśmy z Moniką i Szarikiem na spacerze - tak żałowałam, że nie zabrałam aparatu :placz: W Gizmo wstąpiła jakaś młodzieńcza energia, schowali się w wysokich trawach i zaczęła się zabawa - podgryzanie, wywracanie, gonitwy... aj ten mój pies wychodzi na ludzi :cool3: Oż ty! następnym razem aparat bierz! :cool3: Właśnie miałam iść na dwór, robić zdjęcia... ale deszcz zaczął padać. W dodatku tata mi psiny zmoczył i już piknych portrecików etc. nie będzie :placz: Buuuzi :buzi: Quote
Recommended Posts