Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam! Ja też jestem(no prawie) z B-B;) .
Extra zdjęcia:loveu: .

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Nóżki widać najlepsze:cool1:
[quote name='"pinczerka_i_Gizmo"']

A cóż to taka smutna minka:-( .

Posted

Powody do niechodzenia na spacery sa różne. To, ze psy moga pobiegac sobie w boksie, bo maja dużo miejsca. To, ze mogą kogoś zaatakowac na spacerze:roll:

:crazyeye: Ty go wogóle karmisz?:evil_lol:

Posted

O Wy paskudy wredne, nabijacie się z biednego Gizmusia :shake: To z minki, to z skłonności do samożerstwa :evil_lol: i kefirku :roll: Zrezygnowany wzrok był spowodowany słowami kochanej właścicielki "idziemy na spacer dopiero za godzinę" :cool3:

Anecioreczek, Guffi dziękuję za odwiedziny, zaraz lecę Wasze galerie oglądać :)

[quote name='"Bonsai"']Tak jak napisałam w smsie Justa - nie dawaj za wygraną. :smile: Musisz wychodzić na spacery i już. Bądź nachalna, ale grzeczna , pytaj się kilka razy na dzień czy możesz wyjść z psem na spacer, aż w końcu będzie miała dość i powie: "a idź wreszcie na ten spacer!". :smile: Ale i tak wielkie gratulacje dla bielska - schronisko jest super. Szczyt marzeń. :roll:

No tak, trzeba być nachalną... ale ja nie umiem tak jak Ty :eviltong: Ale postaram się, mam mocne argumenty - w końcu na starym miejscu dziewczyny chodziły z psami na spacery, to czemu nie tutaj, jak takie piękne tereny? :roll: Trzymaj kciuki w każdym razie ;) Albo przyjedź to odrazu się zgodzi kierowniczka, jak wolontariuszkę z Kalisza zobaczy :diabloti:

Posted

Ja tylko chcialabym zwrocic uwage ze na dogomanii a tez dzieci, a tu takie hmm..... "niecenzurowane" fotki:evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad:

Pudzian???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: teraz wiadomo skad on ma taka klate:cool3: :cool3:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wstęp przed fikołkiem?:cool3:hehehe pies z poczuciem humoru:p

a wogóle to cześć:lol:

Posted

Wejdźcie sobie do Ozziego galerii, tam dopiero hardcore :evil_lol:

Dziękujemy za komentarze ;)

Co do strongdoga to się zastanawiam co mają ciężarki w pysku do wyrobionej klaty? :cool3:

[quote name='"Cockermanka"']Hahaha...druga fotka mnie powaliła :smile:

Przyznam, że mi też druga najbardziej przypadła do gustu :)

[quote name='"Dobcia"'] a wogóle to cześć:lol:

Witam, witam sąsiadkę :multi:

Tak mi się z Negro skojarzyło... :evil_lol:

[quote name='"evaxon"']nie wiem czemu ale psie jajka mnie smiesza:lol: :lol:

Jak się nie ma takich widoków na codzień to potem się tak reaguje ;]

Przez robotę przy schronisku znów mi powróciły problemy z kolanem - lekarz dziś mi powiedział, że miałam przez najbliższe pół roku od listopada nie kucać i nie klękać... no i znów 2 tyg. rehabilitacji :placz: Ale niech on nawet nie myśli, że za tydzień w sobotę odpuszczę sobie schronisko :diabloti:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Albo przyjedź to odrazu się zgodzi kierowniczka, jak wolontariuszkę z Kalisza zobaczy :diabloti:

To się po prostu autorytet nazywa. :p

Posted

"Bonsai" napisał(a):
To się po prostu autorytet nazywa. :p

Phi :p

"Chiquita" napisał(a):
Hey świetne focie :-D ale sie uśmiałam, chociaż niemoge sie uśmiechać... buuu

Ej bo potem Ci krew poleci i będzie na nas :shake: Masz zakaz uśmiechania się w mojej galerii :cool3: Ale zachwycać się możesz :diabloti:

Posted

[quote name='Behemot']

Oj, nie wytrzymam, nie wytrzymam... zaraz się posikam ze śmiechu :megagrin::megagrin::megagrin::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tysz jajcarska galeria ......jakie to będa te święta :cool3:

Posted

Koniec tych jajec wstawiamy kolejne fotki :cool3: Nareszcie możecie popodziwiać pinczera w szeleczkach ;) (niestety zdjęcia są jakie są, w jednej ręce miałam opakowanie po aparacie i smycz,w drugiej aparat i dyndającą zatyczkę od obiektywu i trochę trudno było o jakieś dobre ujęcie :roll:)

Posted

Yyyy...:crazyeye:
Jak mi powiesz, że w Bielsku była dzisiaj taka pogoda, to nie uwierze:evil_lol: .
...W szeleczkach mu do twarzy:cool3:

Posted

Guffi napisał(a):
Yyyy...:crazyeye:
Jak mi powiesz, że w Bielsku była dzisiaj taka pogoda, to nie uwierze:evil_lol: .
...W szeleczkach mu do twarzy:cool3:

Fajnie by było :roll: Niestety fotki są z soboty, teraz to tylko krople deszczu słychać uderzające o parapet :shake: