wiq Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 imponujace schronisko:crazyeye: mam jednak nadzieje, ze psy dlugo w nim nie beda siedziec i szybko znajda sie nowe domki zachecone praca wlozona w schron:) Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Żeby wszędzie były takie wspaniałe schroniska jak to opisywałaś na poprzedniej stronie :( Dla władz Bielska ślę serdeczne gratulacje, stanęli na wysokości zadania :klacz: :klacz: Co do fotek: Nigdy więcej tego nie rób!!! Nie mogłam się od tego oderwać :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Żeby wszędzie były takie wspaniałe schroniska jak to opisywałaś na poprzedniej stronie :( Dla władz Bielska ślę serdeczne gratulacje, stanęli na wysokości zadania :klacz: :klacz: Co do fotek: Nigdy więcej tego nie rób!!! Nie mogłam się od tego oderwać :loveu: Sylwia, to schronisko, miało być wybudowane już rok temu ... Ale ważne, że już stanęło na nogi. A takich nochalkowych fotek mam całą kolekcję :p Ja za godzinkę zmykam na Andrzejki, zabawa do 24:00 - co tam, trzeba się wybawić ;) Miłego wieczoru dziewczyny! :* Quote
Pianka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 hej, hej:cool3: Ciesze się, ze udało ci się w końcu z tym schronem:multi: :multi: Quote
Patkant Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Siostra - cudownie, cudownie, cudownie, cudownie, cudownie!! Strasznie sie ciesze, że schronisko jest takie luksusowe!! :loveu::loveu: Naprawde swietnie!! Zalatw od Dragona aparat na przyszły tydzień to fotki porobisz. :) P.S. Jak było na imprezie? :razz: Quote
wiq Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 rozumiem, ze Wy od rana smigacie po polach?:p Quote
kacpru Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 czytalam juz o bielskim schronisku w gazecie.Dla mnie to jest kosmos,ciekawa jestem bardzo skad oni wzieli kase na ta placowke,jak znalezli sponsora bo nie wierze zeby z budzetu miasta znalazla sie suma na tak duza inwestycje tylko i wylcznie dla bezdomnych zwierzat.Musze sie tym zainteresowac bo ciekawi mnie ten temat. Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ale sie chlopak blyszczy:lol:;)pasta Kiwi w mig ożywi:pteraz już znasz tajemnicą błysku sierści Cześć , super że wreszcie wasze schronisko wygląda i funkcjonuje inaczej , niech chociaz psiaki mają namiastkę luxusu :cool3:, a jak mogą być wolontariusze to i przyjaciół w oczekiwaniu na nowe domki;) Quote
bonita Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Cześć. Tak schronisko jest naprawdę super, byłam w lekkim szoku kiedy zobaczyłam je w naszej lokalnej TV Bielsko. Nareszcie zrobiono coś porządnego dla psiaków i kociaków, swoją drogą praca wolontariusza jest wspaniała, zawsze chciałam tez być, więc Ci trochę zazdroszczę. Quote
Bonsai Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Suuuuuper Justa! :) Strasznie się cieszę, że jest już nowe schronisko! :) Zaciągaj teraz Dragona do schrona i dawaj nam świeże foty! :D U mnie w schronisku dla odmiany coraz gorzej.. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Cześć, cześć! :) Pies zakochany, więc gonitwy po polach nie ma jak narazie, bo gówniarz nie słucha i na smyczy prowadzic go trzeba :mad: Pianka, Patka dziękuję za miłe słowa ;) [quote name='"kacpru"']czytalam juz o bielskim schronisku w gazecie.Dla mnie to jest kosmos,ciekawa jestem bardzo skad oni wzieli kase na ta placowke,jak znalezli sponsora bo nie wierze zeby z budzetu miasta znalazla sie suma na tak duza inwestycje tylko i wylcznie dla bezdomnych zwierzat.Musze sie tym zainteresowac bo ciekawi mnie ten temat. Kacpru w zasadzie oni mieli już schronisko mieć gotowe. Jeśli "sąsiedzi" byłego schroniska wygrają rozprawę w sądzie to miasto jest im już i tak winne 22 tys. złotych odszkodowania... Każdy dzień zwłoki to były dodatkowe pieniądze do zapłacenia, więc czas również ich gonił. Ale masz rację, bez sponsora obejść się nie mogło. Choć kierowniczka mówiła mi, że to schronisko jest teraz dopasowane do norm unijnych - wiec może Unia miała na to jakiś wpływ? [quote name='"bonita"']swoją drogą praca wolontariusza jest wspaniała, zawsze chciałam tez być, więc Ci trochę zazdroszczę. Wiesz, nie ma ograniczeń wiekowych dla wolontariuszy wzwyż... :cool3: [quote name='"Bonsai"']Zaciągaj teraz Dragona do schrona i dawaj nam świeże foty! :-D U mnie w schronisku dla odmiany coraz gorzej.. Dragon tam iść nie chce :shake: Ale myślę, że jego aparat da się skombinować :diabloti: Co się dzieje u Ciebie? Oluś znów jakieś problemy z kierownikiem??? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 A my dalej wspominamy... ;) Quote
e.v.a Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 czeeeesc:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 evaxon napisał(a):czeeeesc:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Cześć, cześć Ewa :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Dobcia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Witaj!!!:lol: Jaką zrobił słodką minke:loveu: Niewiniątko:loveu: Nikt by nie zgadł, że odgryzł klamke, chyba:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 kolejna fotka kanpowego pieska:loveu: :loveu: :loveu::evil_lol: Quote
bonita Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Widzę, że masz problem z aparatem, a ja mam teraz trochę czasu( szczeniaków ni mam :() i mogła bym się tam przejść z Tobą np. w sobotę to obfociłybysmy całe schronisko ;), co Ty na to? Quote
Behemot Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 :loveu::loveu::loveu: Zaraz, zaraz.... Mam podobny koc.... I podobnego psa.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='"Dobcia"'] Jaką zrobił słodką minke:loveu: Niewiniątko:loveu: Nikt by nie zgadł, że odgryzł klamke, chyba:evil_lol: Nie no klamka z samochodu :oops: Ale nie zmienia faktu, że ją zwędził, z pudełka, które leżało w korytarzu i zawlókł do domu :cool3: Alu, Marta cieszę się, że fotki się podobają :) [quote name='"Behemot"'] Zaraz, zaraz.... Mam podobny koc.... I podobnego psa.... A koc to ja wcześniej zauważyłam, bo się już kiedyś Ciebie pytałam o kocyk właśnie :eviltong: Te psy są sobie przeznaczone :evil_lol: [quote name='"bonita"']Widzę, że masz problem z aparatem, a ja mam teraz trochę czasu( szczeniaków ni mam :-() i mogła bym się tam przejść z Tobą np. w sobotę to obfociłybysmy całe schronisko ;-), co Ty na to? Świetny pomysł Bonita! :multi: Eh ta Bona :shake: Mam nadzieję, że spacer dojdzie do skutku no i będzie parę fotek do wstawienia :lol: Póki co nadal letnie fotki: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Cześć :cool3: Ale ja mam cela dzisiaj :cool3: Ciągle na fotki wpadam :] Gizmo prześliczny :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Tina.Sara napisał(a):Cześć :cool3: Ale ja mam cela dzisiaj :cool3: Ciągle na fotki wpadam :] Gizmo prześliczny :loveu: Hey, hey Reniferkowa Pani :multi: :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Hey, hey Reniferkowa Pani :multi: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: mam zamiar jeszcze moim dziewuchom kupić brode Mikołaja :diabloti: i wąsy... ciekawe jakby wyglądały :evil_lol: Quote
Bonsai Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Fajne zdjęcia Siostra... Ale Gizmo i tak na żywo fajniejszy stokroć jak na fotach. :) Quote
Recommended Posts