Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Ja kiedyś Ciebie ukatrupie zboczeńcu wredny :diabloti: A przed aparatem się chowałam, wiesz? :razz:

:evil_lol: :evil_lol: :siara: no niech ci bedzie:evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

No widzisz, jak mogłaś :mad: A byłaś tam ostatnio? Całą trawkę zagrodzili jakimś głupim deptakiem :angryy: I tylko śliczne tereny za cmentarzem pozostały
Nie było mnie już tam dosć długo, więc nie wiem co się tam robi:p
Cała trawka zagrodzona:mad: toż to skandal:mad:

Posted

W lesie było super poprostu :loveu: Chociaż błoto po kolana, to pies wyszalał się jak nigdy :) I szelki miały swój chrzest bojowy, spisują się świetnie ;) Wróciliśmy o 15:00 a pies padł i do teraz chrapie :evil_lol:

[quote name='"Tina. Sara"'] wyjaśni mi ktoś co to za lostnisko ?? :placz:

To nasze byłe miejsce spacerowe :) Jest ogroooooooomna łąka, dookoła pola, a gdzieś tam na końcu tej łąki szkółka lotnicza, gdzie latają sobie takie jednoosobowe samoloty :) Niestety teraz zagrodzili wszystko co zielone i wzdłuż ogrodzenia tylko chodnik poprowadzili :placz:

[quote name='"Evaxon"']:evil_lol: :evil_lol: :siara: no niech ci bedzie:evil_lol:

:mad: :diabloti:

[quote name='":: FiGa ::"']No to mam nadzieje że nowe będa w czwartek bo jak wrócę do domku w piątek to ędzie co oglądać :evil_lol: :multi:

Miłego spacerku po lesie :smile:

Dziękuję :) Był miły :)
Postaram się o te fotki, żeby Cię na dłużej u nas w galerii zatrzymać :cool3:

[quote name='"bonita"']Nie było mnie już tam dosć długo, więc nie wiem co się tam robi:p
Cała trawka zagrodzona:mad: toż to skandal:mad:

Ale jeszcze zostały niezliczone tereny za hodowlą strusi, tam jeszcze nawet bażanty można spotkać :) Boksiom by się spodobało :roll:

A to takie zeszłoroczne zdjęcie, żeby Wam przypomnieć, że za miesiąc już święta :multi:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
To nasze byłe miejsce spacerowe :) Jest ogroooooooomna łąka, dookoła pola, a gdzieś tam na końcu tej łąki szkółka lotnicza, gdzie latają sobie takie jednoosobowe samoloty :) Niestety teraz zagrodzili wszystko co zielone i wzdłuż ogrodzenia tylko chodnik poprowadzili :placz:

A to takie zeszłoroczne zdjęcie, żeby Wam przypomnieć, że za miesiąc już święta :multi:

Ahaaaa....:cool3: Boskie foto. Fajna choinka :lol:

Posted

"wiq" napisał(a):
tak a propos choinki - popros pod choinke o aparat:cool3:

A ja zawsze wiedziałam, że gdzieś tam w Was drzemie inteligencja :evil_lol:

Ale co ja zrobie jak Aniołek powie mi, że nie zasłużyłam? :shake:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja zawsze wiedziałam, że gdzieś tam w Was drzemie inteligencja :evil_lol:

Ale co ja zrobie jak Aniołek powie mi, że nie zasłużyłam? :shake:

Witaj pinczerko:)

Od pomysłu do wykonania daleka droga... trza się jeszcze aniołkom przymilać, podlizywać, chodzić na paluszkach i nikogo nie wkurzać:razz::evil_lol:

Ja dałam już prawie rade, to tobie się też uda!:cool3::cool3::cool3:

Siostrzyczka Gizmunia bardzo podobna do braciszka:loveu:

P.S. wiem, wiem, wiem... że ze mnie straszny uparciuch, ale czy skuteczny...:evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='Agga']

KUrcze u Alki już śnieg tu już choinka. CO jest grane??!!:crazyeye: :lol:
jak to co ?? wielkanoc idzie:multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: