pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Bonsai napisał(a): Z resztą... Po co... Zaczynasz mnie denerwować :p Quote
Bonsai Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Zaczynasz mnie denerwować :p Trudno. :P Ostatnio dobrym humorem się nie szczycę. :P Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Bonsai napisał(a):Trudno. :P Ostatnio dobrym humorem się nie szczycę. :P I się czujesz bardziej wesoła jak denerwujesz innych? :cool3: Idz do Rrr - dobry humor gwarantowany ;) A z tym kaliskim kierownikiem schroniska to eh... :shake: Quote
Bonsai Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 W czwartki widze się z Rrr tylko rano, w autobusie. :P Teraz Rrrr gra sobie w siatkówkę z kumplami. ;] A denerwowanie innych, jak najbardziej, poprawia mi humor. :evil_lol: Quote
Pianka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Siostra Gizma śliczniutka:loveu: Bonsai masz racje, na konie nie warto iść:evil_lol: A ja we wtorek ide z klasa na ten film o Janie Pawle;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 "Bonsai" napisał(a):W czwartki widze się z Rrr tylko rano, w autobusie. :P Teraz Rrrr gra sobie w siatkówkę z kumplami. ;] A denerwowanie innych, jak najbardziej, poprawia mi humor. :evil_lol: Ale jutro się już zobaczycie, prawda? :evil_lol: Cieszy Cię cudze nieszczęście? Ty małpiszonie jeden! Identycznie jak Dragon :diabloti: "Pianka" napisał(a): Bonsai masz racje, na konie nie warto iść:evil_lol: A ja we wtorek ide z klasa na ten film o Janie Pawle;-) Pianka, niedługo zacznę strzelać :p Co do filmu to radzę wziąć parę paczek chusteczek, film jako film jest wporządku, ale gdy uświadomisz sobie, że Jan Paweł II naprawdę tak działał i zobaczysz urywki z faktycznych zdarzeń to... :placz: Quote
Bonsai Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Pianka napisał(a): Bonsai masz racje, na konie nie warto iść:evil_lol: W końcu PSY rządzą! ;D :D Tak Justuś, jutro się z Rrr widzimy. ;] Ale w tę sobote chyba nie... Przez tę wystawę i schronisko. eh. Quote
Pianka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 "Bonsai" napisał(a):W końcu PSY rządzą! Dkładnie. W końcu lepiej pojechac do schronu i komus pomóc:cool3: "pinczerka_i_Gizmo" napisał(a):Pianka, niedługo zacznę strzelać No wiesz na broń palną trzeba mieć specjalne zezwolenie, a ty chyba go nie masz:evil_lol: "pinczerka_i_Gizmo" napisał(a): Co do filmu to radzę wziąć parę paczek chusteczek, film jako film jest wporządku, ale gdy uświadomisz sobie, że Jan Paweł II naprawdę tak działał i zobaczysz urywki z faktycznych zdarzeń to... Nie stać mnie na chusteczki:eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Bonsai napisał(a):W końcu PSY rządzą! ;D :D Tak Justuś, jutro się z Rrr widzimy. ;] Ale w tę sobote chyba nie... Przez tę wystawę i schronisko. eh. A ja jutro dzwonię do schroniska żeby dowiedzieć sie co i jak i pewnie w sobotę ich odwiedzę jak już się przenieśli :multi: Bielskie samotne duszyczki, nadchodzę! :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Pianka napisał(a): No wiesz na broń palną trzeba mieć specjalne zezwolenie, a ty chyba go nie masz:evil_lol: Nie stać mnie na chusteczki:eviltong: Nie bądź taka pewna :diabloti: To Ci kupię chusteczki i Ci pocztą wyślę :evil_lol: Quote
Bonsai Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 No Justa, trzymamy za słowo. Jesli nie zjawisz się w schronisku w tę sobotę to normalnie prześlę ci pocztą wąglika. :> Pianka, nie ma co sobie głową zaprzątać końmi. :) Lepiej pomóc psom, a nie egoistycznie spędzać czas na koniu. I wydać 20 zł na jazdę, które równie dobrze mogłyby być wydane na karmę dla psów... :> Quote
Pianka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 "pinczerka_i_Gizmo" napisał(a):Nie bądź taka pewna hmmm... raczej broń nuklearna jest mocniejsza:evil_lol: Więc mnie nie prowokuj:eviltong: "pinczerka_i_Gizmo" napisał(a):To Ci kupię chusteczki i Ci pocztą wyślę Wysyłaj:evil_lol: "Bonsai" napisał(a):Pianka, nie ma co sobie głową zaprzątać końmi. :smile: Lepiej pomóc psom, a nie egoistycznie spędzać czas na koniu. I wydać 20 zł na jazdę, które równie dobrze mogłyby być wydane na karmę dla psów... :> No popatrz jak się zgadzamy:multi: Quote
Bonsai Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Pianka napisał(a): No popatrz jak się zgadzamy:multi: Justa, widzisz , jesteś mniejszością. :D Chowaj się. :> Quote
Pianka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 "Bonsai" napisał(a):Justa, widzisz , jesteś mniejszością. :D Chowaj się. :> No własnie.Przegrywasz 2:1:eviltong: Quote
Dobcia Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A ja jutro dzwonię do schroniska żeby dowiedzieć sie co i jak i pewnie w sobotę ich odwiedzę jak już się przenieśli :multi: Bielskie samotne duszyczki, nadchodzę! :loveu: Poważnie? Przenieśli się w końcu?:multi: Po tylu latach starań-w końcu;) Piękna siostrzyczka:loveu: Schudnąć musicie?:cool3: To może jednak te 20 malutkich kilometrów przestanie być przeszkodą?:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Cześć, cześć :cool3: "Bonsai" napisał(a):No Justa, trzymamy za słowo. Jesli nie zjawisz się w schronisku w tę sobotę to normalnie prześlę ci pocztą wąglika. :> Hodujesz wąglika u siebie w domu? :razz: "Pianka" napisał(a): hmmm... raczej broń nuklearna jest mocniejsza:evil_lol: Może bomba atomowa pod sam dom? :p "Bonsai" napisał(a): Justa, widzisz , jesteś mniejszością. :-D Chowaj się. :> "Pianka" napisał(a): No własnie.Przegrywasz 2:1:eviltong: a bo ja wszędzie mniejszością jestem (dżem :P) Ale przynajmniej mniejszością wierną swojemu hobby :diabloti: "Dobcia" napisał(a): Schudnąć musicie?:cool3: To może jednak te 20 malutkich kilometrów przestanie być przeszkodą?:cool3: A idź Ty uparciuchu jeden :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Cześć wyjadacze moje kochane ;) Quote
Pianka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 "pinczerka_i_Gizmo" napisał(a): Może bomba atomowa pod sam dom? :p No czemu nie?:evil_lol: "pinczerka_i_Gizmo" napisał(a):Ale przynajmniej mniejszością wierną swojemu hobby dodaj jeszcze przed wierna "samolubną":eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Cześć Alu! ;) [quote name='"Pianka"'] dodaj jeszcze przed wierna "samolubną":eviltong: Rządam uzasadnienia Twojego zarzutu :p Znajduję trochę czasu na naukę, na jedzenie, na spanie, chodzę z psem na długie spacery, wypuszczam regularnie koszatniczki z klatki, spotykam się ze znajomymi, jeżdzę konno i w sobotę najprawdopodobniej jadę do schroniska - cóż w tym samolubnego? :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 hey ja tak wpadlam zeby sie dowiedziec kiedy sie nowe foteczki pojawia ?? :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):hey ja tak wpadlam zeby sie dowiedziec kiedy sie nowe foteczki pojawia ?? :) Oj jak cyfrówka się znajdzie ;) Dzisiaj mi taka właśnie mignęła przed nosem bo zajełam 3 miejsce w konkursie historycznym, a za 2 była właśnie cyfrówka ;) No ale cóż, trzeba będzie od kogoś pożyczyć to się zrobi parę zdjęć ;) Wyjaśniłaś już sobie wszystko z Eveliną? Bo zauważyłam, że masz galerię zablokowaną :( Quote
Recommended Posts