basia bonnie Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Fajny taki zlot koszatniczek! :loveu: Ja też się nie mogę doczekać :loveu: I właśnie kombinuje jak założyć psu kaganiec bo za duży kupilam... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 No to teraz trochę niepsich fotek na miły początek dnia... :) Słonecznik, który dostałam od TZta przed jego wyjazdem Po lewej Syriusz, po prawej Bulik :) I trzy patole ;) Na tym zdjęciu widać 3 jajeczka przed patyczakiem. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 c.d. A to Lucky - królik mojego faceta, którym opiekuję się pod jego nieobecność :) :) Quote
Dobcia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Cześć Justynko! Jak ja lubię słoneczniki...mmm... Królik jest śliczny!!! Koszatniczki zresztą też;) Negri na jutro wyprany, smycz z błota wyczyszczona... tylko ciekawe, jak mu się pociąg spodoba...hihihi... mam nadzieję, że nie będzie śpiewał...heh;) Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 :multi::multi::multi:jaki kjólik:loveu: zceść i witanko :multi::multi::multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Dobcia']Cześć Justynko! Jak ja lubię słoneczniki...mmm... Królik jest śliczny!!! Koszatniczki zresztą też;) Negri na jutro wyprany, smycz z błota wyczyszczona... tylko ciekawe, jak mu się pociąg spodoba...hihihi... mam nadzieję, że nie będzie śpiewał...heh;) Ja słoneczniki też bardzo lubię :loveu: Tylko zazwyczaj trzymają się bardzo krótko... Ale ten wytrzymał 9 dni :) Ja Gizmo nawet nie kąpię - Szarik go myje(zwłaszcza zęby) za każdym razem jak się spotykamy :evil_lol: Negro na pewno będzie grzeczny ;) [quote name='evaxon']czesc gizMOLE:multi: Cześć :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:jaki kjólik:loveu: zceść i witanko :multi::multi::multi: Zceść Alu :loveu: :p Zanim wrócę do Gizmo, to jeszcze 2 fotki ze spotkania w Krakowie: Patkant, Bonsai, Piegus i ja A tu ja miętosząca Piegusa na pożegnanie ;) Quote
Dobcia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Miło zobaczyć znajome widoczki;) Piegusek jest śliczny;) Quote
Szarik Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Jej, nie wiedziałam, że kolega ma takiego fajnego królasa! Słodziaśny! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Dobcia napisał(a):Miło zobaczyć znajome widoczki;) Piegusek jest śliczny;) Ja Kraków uwielbiam :loveu: A Piegusek niezwykle urodziwy i podbijający serca wszystkich dookoła :) Sznaucerka-Balbina napisał(a):Śliczny zwierzyniec:loveu::loveu: Dziękujemy :loveu: Szarik napisał(a):Jej, nie wiedziałam, że kolega ma takiego fajnego królasa! Słodziaśny! To już wiesz :evil_lol: Też mi się podoba ;) Dziękujemy Szarikowcom za odwiedzinki! :multi: Quote
Szarik Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ależ ja tu jestem parę razy dziennie! Nie zawsze tylko się odezwę :) Quote
Paulina_mickey Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 o jaaa tez masz paytczaki:loveu: ale jakieś inne niz moje:roll: a królik prawie identyczny jak mój;) Quote
BBeta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 http://i9.tinypic.com/62sehp3.jpg Teraz to już Cie bez problemu poznam ;) Quote
Rybka_39 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witam slicznego Gizmołka:multi::loveu: Co tam u Was nowego słychać?:cool3: Quote
Tina.Sara Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 oż ty :mad: wymiętosiłaś biednego psia :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Szarik']Ależ ja tu jestem parę razy dziennie! Nie zawsze tylko się odezwę :) :oops: :oops: :oops: [quote name='Paulina_mickey']o jaaa tez masz paytczaki:loveu: ale jakieś inne niz moje:roll: a królik prawie identyczny jak mój;) Widzisz ile mamy ze sobą wspólnego :razz: [quote name='BBeta']http://i9.tinypic.com/62sehp3.jpg Teraz to już Cie bez problemu poznam ;) I hope ;) Zawsze za deskę ratunku może posłużyć Gizmo - jego poznasz na pewno, zwłaszcza w obstawie 3 innych psów ;) [quote name='Rybka_39']Witam slicznego Gizmołka:multi::loveu: Co tam u Was nowego słychać?:cool3: Witamy! :loveu: Właśnie obiadek robię... :) A Gizmo chrapie ;) [quote name='Tina.Sara']oż ty :mad: wymiętosiłaś biednego psia :evil_lol: Widzisz jaka ja okrutna :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 A tu jakieś reszty fotek, złej jakości, pozamazywane... ale śmieci też trzeba się pozbywać :evil_lol: Za to dzisiaj rano byliśmy z Szarikiem na długim spacerze i mam kupę świetnych zdjęć - ale to może innym razem... :) Gizmo z politowaniem patrzy na zabawę Szarika z koleżanką Jodą Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 c.d. I nasze chłopaki w akcji :) To były początki, pierwsze spacery kiedy zaczynali się bawić :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 c.d. Patrzcie jak to małe się szybko uczy :p The end :) Quote
basia bonnie Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 mmmm:loveu: jak sobie pomyślę, że już jutro pomiziam Gizmo :loveu::loveu: Quote
anetta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Hej, jakie ma rozowy nosek http://i12.tinypic.com/54cvrja.jpg :))))))) A króliczek prześmieszny :) Quote
Dobcia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 http://i14.tinypic.com/625n4u8.jpg kopareczki dwie:loveu::loveu::loveu: Szarik już przeszkolony, zdolny maluch:evil_lol: Quote
BBeta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 http://i15.tinypic.com/4z021yd.jpg Ten "mały" jest już taki jak Gizmo, albo nawet większy :diabloti: Quote
Recommended Posts