Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']http://i11.tinypic.com/4voa0ld.jpg
Jeeej jakie zbolałe oczyska :evil_lol: :loveu:

Raz dałby popalić pinczerowi i byłby spokój :mad:

[quote name='Tina.Sara']Toć ja się rozdwoję :evil_lol: u Dobciastej foty z tego samego spacerku, u Ciebie też... myli mi się już :evil_lol:
ciudnie :loveu:

2 razy więcej szczęścia :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']http://i10.tinypic.com/6gdsxmo.jpg
''Nie zbliżaj się do Luki :mad:"

http://i11.tinypic.com/4voa0ld.jpg
"Te stary wrzuć na luz, nawet na nią nie spojrzę, serio!" :evil_lol:

Super podpisy :loveu: Ale jednak mimo wszystko chodziło o Szarika, nie Lukę :evil_lol:

Tu już sytuacja wygląda lepiej

Prawie męskie towarzystwo (Jadzia, nie pasujesz :evil_lol: )

Zabaw ciąg dalszy

Luka może poczekać :cool3: (Monika, patrz jak Twojemu owczarowi ładnie uszy stanęły podczas ataku na Gizmo :evil_lol: )

Fotek jest jeszcze duuuużo :razz:

Posted

:) My także się przyłączamy do podziękowań za spacerek i fotki :D mam nadzieję, że powtórzymy go jeszcze...

Brawo dla piesów i właścicielek za wytrwałość :P .

Nasza dwójka zaliczyła totalnego zgona w oczekiwaniu na autobus :), ale dzięki miłej pani z siedzenia naprzeciwko, która nie miała nic przeciwko włochatemu, uślinionemu, brudnemu zwierzowi w bandance dojechałyśmy szczęśliwie:) .

Posted

[quote name='Rybka_39']O foteczki:loveu:, super psiaki:multi:
A za to co napisałaś u mnie w fb...:sadCyber:

Nie gniewaj sjuż... :Rose:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Eee tam:eviltong: Wiecej wiecej:diabloti:

[quote name='Tina.Sara']Tia! Dla nas ciągle mało :diabloti:

Wieczorem kolejna dostawa :)

[quote name='KasiK.am']:) My także się przyłączamy do podziękowań za spacerek i fotki :D mam nadzieję, że powtórzymy go jeszcze...

Brawo dla piesów i właścicielek za wytrwałość :P .

Nasza dwójka zaliczyła totalnego zgona w oczekiwaniu na autobus :), ale dzięki miłej pani z siedzenia naprzeciwko, która nie miała nic przeciwko włochatemu, uślinionemu, brudnemu zwierzowi w bandance dojechałyśmy szczęśliwie:) .

Witaj Kasiu w naszej galerii! :) To jeszcze nie koniec zdjęć... ;)

Jak widzisz Luka podbiła serca wszystkich odwiedzających galerię, moje zresztą też :loveu: Brudas kochany :)

Cieszę się, że dotarłyście szczęśliwe - spacer można uznać za udany, bo każdy pies po nim wyglądał jak nieżywy ;)

Do następnego razu! :)

Posted

No nie wiem, czy możemy wybaczyć... pomyślimy nad odszkodowaniem za poniesione krzywdy moralne:diabloti::evil_lol:

Heh ten sam spacer, te same sytuacje a odczytywane tu i u mnie w FB zupełnie inaczej... hihihi:cool3:

Podoba mi sie ta fotka ze mną i trzeba chłopakami:loveu::evil_lol:

Posted

O Boze, nie bylo mnie raptem 4 dni a tu juz 10 stron do nadrobienia, bedzie co robic , ale jutro , bo niedawno wrocilam po 6 godzinnej meczarni autem , i wymiotowac mi sie nadal chce!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='chihuahua']O Boze, nie bylo mnie raptem 4 dni a tu juz 10 stron do nadrobienia, bedzie co robic , ale jutro , bo niedawno wrocilam po 6 godzinnej meczarni autem , i wymiotowac mi sie nadal chce!!!!!!!!!!!!
10 stron to my robimy jednego dnia:cool3:

Posted

Świetne macie te spacerki. Może chcecie wpaść do Wawy?:cool3:
[quote name='chihuahua']O Boze, nie bylo mnie raptem 4 dni a tu juz 10 stron do nadrobienia, bedzie co robic , ale jutro , bo niedawno wrocilam po 6 godzinnej meczarni autem , i wymiotowac mi sie nadal chce!!!!!!!!!!!!
Narzekasz? Mnie nie było 10 dni :placz:

Posted

[quote name='Dobcia']No nie wiem, czy możemy wybaczyć... pomyślimy nad odszkodowaniem za poniesione krzywdy moralne:diabloti::evil_lol:

Heh ten sam spacer, te same sytuacje a odczytywane tu i u mnie w FB zupełnie inaczej... hihihi:cool3:

Podoba mi sie ta fotka ze mną i trzeba chłopakami:loveu::evil_lol:

Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje :p

Wiesz, Gizmo zupełnie inaczej patrzy na to wszystko niż Negro :evil_lol: Ludzie odwiedzający nasze FB pomyślą, że to dwa różne spacery ;)

Widzisz jakaś Ty oblegana :loveu: :razz:

[quote name='BBeta']http://i14.tinypic.com/4yimov6.jpg

To z Negra taka troche du.., a nie pies :diabloti: :cool3:

...no dupeczkę też ma ładną :loveu: :cool3:

Witaj znowu :) Jak się udał wyjazd? Miłego nadrabiania ;)

[quote name='bonita']Witanko spacerowiczówny :multi:

Więcej Was mama nie miała :grin::grin::grin:
http://i11.tinypic.com/4ov39y1.jpg

Spacer widać udany był :loveu:

Cześć :loveu:
Też trzeba było z Bonitką nas odwiedzić :razz:

[quote name='puchu']Świetne macie te spacerki. Może chcecie wpaść do Wawy?:cool3:

Narzekasz? Mnie nie było 10 dni :placz:

Oj, nie wpuścili by nas do pksu z 5 psami - zwłaszcza spowrotem, kiedy każdy byłby zipiący, śliniący się i brudny :evil_lol:

Posted

Obiecany ciąg dalszy ;)

Znów Jadzia z facetami :razz:

Troskliwa pani

Basia z Bonnie i Kasia z Luka

Mężczyźni samotnie :loveu: :loveu: :loveu:

Monika z Szarikiem i Negro spoglądający na nich z miną, która nie wymaga tłumaczenia :evil_lol:

Posted

Obejrzałam wszystkie foteczki. I te Jadziowe, i te Justynowe :) Tak pięknie się bawili :loveu: :loveu: :loveu:

Kasiu, masz szczęście, że trafiłas na wyrozumiałą pasażerkę, Luka wszystkie Nas zaskoczyła biegając w te i wewte po kałuży :) :) :) Oczywiście Szarik za Nią...

Żądam więcej foootek!