paros Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ten bezimienny piesek ma tylko trzy łapki. :-( Chwilowo ma opiekę, spokój i jest trochę przytulany, więc zapewne myśli sobie, że już jest szczęśliwy, że ma dom. Jest bardzo grzeczny i wdzięczny za dobroć i opiekę. Pies spał w hotelu i nic nie narobił. Jest całkiem prawdopodobne, że był psem domowym bo jest nauczony czystości i chodzenia na smyczy. Ale psiak nie wie o tym, że jego szczęście zaraz się skończy i trafi do piekła, bo grozi mu schronisko!!! :-(:-( [SIZE="3"]Pilnie szukamy dla niego jakiegoś dachu nad głową, tymczasu … W sprawie informacji i adopcji prosimy o kontakt: tel. 501 980 665 mail: [email protected] Są nowe zdjęcia Oskara :multi: Quote
EVA2406 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Dziewczynki Kochane, bardzo dziękuję za ten wątek, bo tak bardzo chciałabym uchronić tego biedaka przed powrotem do schroniska. Przecież to mógłby być szok dla tego psiaka. Postarajmy się zrobić to dla niego, jako podziękowanie, że gwiazdą filmową zostanie nasz Cezar ;) Gdzieś tu padła propozycja, aby dać pieskowi na imię OSKAR. Może to dobra propozycja, bo też z filmem się kojarzy. Zojeczko, zrobisz banerek. Jola, rozmawiałaś z hotelikiem? A może ktoś ma inny pomysł? Jeśli nie to chociaż zrzutka po 5- 10 zł bardzo potrzebna. Błagamy o pomoc !!!!!! Quote
zoja. Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Może takie banerki: http://images50.fotosik.pl/319/0118f3e9043c7ce8.jpg nawiasem mówiąc, tyle osób pobrało 1y banerek, a nikt nie zwrócił mi uwagi, że jest w nim BYK jak DĄB!... ;) Quote
BUDRYSEK Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 o cholerka :( wiadomo dlaczego nie ma łapeczki? w miarę możliwości pomogę Quote
EVA2406 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Budrysku :loveu:, wiem, że na Ciebie można zawsze liczyć. Zojka, super te banerki. Dziękuję Quote
Tora&Faro Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 No jestem:) Biedny psiak....wiadomo dlaczego musi opuścić DT? Quote
EVA2406 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 To nie DT, tylko studio filmowe. Były dwa psy ( do wyboru reżysera) aby zagrać w filmie i jeden z nich ( Oskarek) był ze schroniska. W hotelu z aktorami może być tylko do piątku lub soboty i potem musi powrócić do schroniska. To dla niego będzie koszmar Quote
Tora&Faro Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 EVA2406 napisał(a):To nie DT, tylko studio filmowe. Były dwa psy ( do wyboru reżysera) aby zagrać w filmie i jeden z nich ( Oskarek) był ze schroniska. W hotelu z aktorami może być tylko do piątku lub soboty i potem musi powrócić do schroniska. To dla niego będzie koszmar Kurcze mało czasu... Quote
EVA2406 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Tora&Faro napisał(a):Kurcze mało czasu... I to jest największy problem. Piesek jest bardzo przyjazny, grzeczny i nawet w hotelu umie się zachować. Po prostu: super gość;) Quote
Tora&Faro Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Macie już na oku jakiś hotelik dla niego? naprawdę szkoda żeby do schroniska wrócił... Quote
EVA2406 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Miała rozmawiać w tej sprawie koleżanka, bo ja do późna pracowałam, więc jutro się czegoś dowiem. Tylko nie mamy ani złotówki zebranej i tu zaczynają się schody.............. Jeśli uda się z tym hotelikiem to ja na dobry początek deklaruję 20 zł miesięcznie Kto się dołoży? Quote
mercy Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 EVA2406 napisał(a):To nie DT, tylko studio filmowe. Były dwa psy ( do wyboru reżysera) aby zagrać w filmie i jeden z nich ( Oskarek) był ze schroniska. W hotelu z aktorami może być tylko do piątku lub soboty i potem musi powrócić do schroniska. To dla niego będzie koszmar a mogliby tam zrobić zbiorke na niego? jak to aktorzy to i kasiasci ;) edit: no i jako AKTOR powinien dostac gażę :) Quote
EVA2406 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 mercy napisał(a):a mogliby tam zrobić zbiorke na niego? jak to aktorzy to i kasiasci ;) edit: no i jako AKTOR powinien dostac gażę :) Tyle tylko, że on tam jako ten drugi, bo to był casting. A kasy od aktorów nie ma kto zebrać, bo pies jest pod opieką osoby zajmującej się na planie zwierzętami, ale spróbuje poprosić osobę, która jest w kontakcie z tą opiekunką o ewentualna jakąś zbiórkę. dzięki za pomysł :) Quote
zoja. Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Hotelik jest "na oku" tylko trzeba cenę wynegocjować, bo to w rzeczy samej nie hotelik byłby tylko DT: wspaniałe miejsce, bo Oskar byłby tam jednym z dwóch podopiecznych, zatem warunki BARDZO DOMOWE. Zbiórka wśród uczestników filmu jest w toku, zobaczymy. Quote
paulinken Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Na tym wątku wilczek007 proponuje DT za karmę, zapytajcie: http://www.dogomania.pl/threads/188515-Zapomniany-skatowany-niechciany-i-zag%C5%82odzony...-KOSTEK-B%C5%81AGA-O-POMOC!!!/page12 W razie czego mogę się zrzucić na hotelik, ale niewiele:shake: Quote
Tora&Faro Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Ja też postaram się jakoś pomóc...może nie stałą deklaracją, ale coś tam dorzucę... Quote
TERESA BORCZ Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 ciekawy wątek zapisuje w nadziei że klan aktorski wesprze biedaka aby nie wrócił do schronu. zapisuję wątek. A co z drugim, tu raczej pierwszym psiakiem, wraca do schronu, mam nadzieje że nie. Quote
mysza 1 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Kurczę, nie może wrócić do schorniska biedak :( Takie powroty są najgorsze, a on ma minimalne szanse na dom będąc w schronisku. Mogę dać jednorazowo, stałej niestety nie mam z czego :( Quote
sylwija Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 I jaki on przystojny jest :) chyba ma w sobie coś z ras północnych - taka maska wyraźna.. Ale byłby dla niego wielki stres wracać do schronu.. Zoja kochana, powiedz mi, jak mam sobie podpiąć jego banerek do podpisu, proszę.. Quote
Czarodziejka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Zapisuję wątek - same nieszczęścia dzisiaj... Quote
kinia098 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 mercy napisał(a):a mogliby tam zrobić zbiorke na niego? jak to aktorzy to i kasiasci ;) edit: no i jako AKTOR powinien dostac gażę :) Świetny pomysł ! Miejmy nadzieję, że coś dorzucą ! :D Quote
MaDi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Przyszłam na zaproszenie sylwija, ale mogę tylko nieśmiało podrzucić i zachęcić z całego serca do adopcji trójłapka, wiem co gadam mam takiego w domu i zapewniam,że brak łapki mu nie doskwiera, jest nawet silniejszy niż niejeden w pełni sprawny psiak. Quote
Dora Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 nie mam jak pomoc tzn nie mam pomyslow wrrr, jedynie moge dorzucic sie pare groszy na chlopaka.... Quote
Nikus Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Jestem na zaproszenie Sylwiji...zapisuję i postaram sie cos wrzucić grosza:) Quote
Recommended Posts