Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękujemy i jak tylko będzie jasność, gdzie Oskarek zostanie zabrany zorganizujemy zbiórkę.

MaDi, ja też potwierdzam, że trzyłapek jest tak samo sprawny jak cztero. Miałam psa na DT i pewnie by u mnie został, ale wychodził po siatce na ulicę i nie mógł u mnie zostać.
Poza tym mam trzyłapka kota i jest największym rozrabiaką z mojej licznej gromadki.

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EVA2406 napisał(a):
Bardzo dziękujemy i jak tylko będzie jasność, gdzie Oskarek zostanie zabrany zorganizujemy zbiórkę.

MaDi, ja też potwierdzam, że trzyłapek jest tak samo sprawny jak cztero. Miałam psa na DT i pewnie by u mnie został, ale wychodził po siatce na ulicę i nie mógł u mnie zostać.
Poza tym mam trzyłapka kota i jest największym rozrabiaką z mojej licznej gromadki.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nawet mój takich rzeczy nie potrafi.

Posted

Sylwija dzięki za zaproszenie - biedny mały trzeba coś wymyślić:hmmmm: nie może wrócić do schronu jak już zakosztował życia na wolności, to byłby dla niego szok ...

Posted

[FONT=Arial]INSTRUKCJA "JAK WKLEIĆ BANEREK OSKARA"

1.Otworzyć panel użytkownika (na górze ekranu, po prawej stronie, kliknąć w "ustawienia").

2.Z listy po lewej stronie, kliknąć "Edytuj Sygnaturę".

3.W okienku zatytułowanym "Edytuj Sygnaturę" kliknąć ikonkę obrazeczka z maluśkim drzewkiem czyli "dodaj grafikę".

4.W nowo-otwartym okienku wkleić jeden z poniżyszych linków do obrazka i następnie klikąć "OK":

link do obrazka "Niech nadzieja..":
http://s.fothost.pl/upload/10/29/86bb1cef.gif

LUB

link do obrazka "Wyrok":
[/FONT] [FONT=Arial]http://s.fothost.pl/upload/10/29/e8a4d54f.gif

5.Kliknąć jednokrotnie (lewym klawiszem myszki) na nowo wstawiony obrazek.

6.Kliknąć na ikonkę globusa ze znakiem nieskończoności czyli "Dodaj odnośnik".

7.W nowo-otwarte okienko wkleić poniższy link do wątku i kliknąć "OK":

link do wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/189541-Trzy%C5%82apek-ma-czas-tylko-do-24-lipca!!!-Jak-mu-pom%C3%B3c!!!

8.Kliknąć "Zapisz Sygnaturę"

:)
[/FONT]

Posted

dzięki :)

Wysłałam pw do Reno2001, o której wspomniał wapiszon na wątku przytuliska, z zaproszeniem na watek Oskara. Ale może ktoś ma z nia kontakt, wydaje mi sie, ze to dobry pomysl : [quote name='wapiszon']Mała sunia- trójłapka Amelka, ze schronu w Wielkopolsce znalazla dom w Częstochowie

http://www.dogomania.pl/threads/187073-Amelka-PSIE-DZIECKO-BEZ-%C5%81APKI-juz-w-DS-w-cz%C4%99stochowie
Może Reno2001 ma jeszcze namiary na domy zainteresowane Amelką( na pewno nie odmówi pomocy - Reno to wspaniała Cioteczka)

Posted

Niezawodna Paros zgłaszała na wątku Amelki nasze trójłapki, ale póki co nie ma odzewu. Byłoby super gdyby ktoś, może, mimo, ze to już nie szczeniaczki..

Posted

sylwija napisał(a):
dzięki :)

Wysłałam pw do Reno2001, o której wspomniał wapiszon na wątku przytuliska, z zaproszeniem na watek Oskara. Ale może ktoś ma z nia kontakt, wydaje mi sie, ze to dobry pomysl :

Dzięki, że zrobiłaś to wcześnie ode mnie. Ja nie mam z nią kontaktu. A z jakich okolic Ona jest?

Posted

Trzymajcie kciuki, jutro będziemy wyciągać psa do adopcji, a następnie mamy 2 hoteliki. Jeden za 15zł. + karma, ale odpowiedz dostanę jutro lub za 20zł. + karma i można wiezć go nawet dzisiaj. Czekam jak na razie na odpowiedz z tego pierwszego, bo taniej. Eva możemy już zbierać na hotelik, bo jutro trzeba go będzie zawiezć.

Posted

tomcug napisał(a):
Dziewczyny, trafiłam z wątku Kacperka, bieda straszna. Tylko banerki ruchome są na dogo niedopuszczalne. Mod Wam wykasuje.:shake:

Ups, dzięki Moni. Tak mi się wydawało, tylko nie kojarzyłam czy na dogo, czy na miau.
Zojka, nic innego nie zostało jak zrobić nowy.....................dasz radę.

Dziewczyny, piesio ma hotelik. Płatne 15 zł za dobę plus karma
BŁAGAM O DEKLARACJE, BO W PONIEDZIAŁEK MUSIMY WPŁACIĆ PIENIĄDZE ZA TYGODNIE.
Wiem, że wszystkim ciężko, ale choć po kilka złotych zadeklarujcie dla tego biednego trzyłapka.

Posted

Napisałam pw z nr konta do osób, które deklarowały chęć wpłaty.

Mysza 1 - pełna skrzynka - proszę posprzątaj ;), bo nr konta nie wchodzi, a to ważne.

Proszę, pomóżcie Oskarkowi. Każda, choć najmniejsza, wpłata bardzo pomoże.
Jeśli nie zbierzemy pies będzie musiał..............................ech, może nie................wolę nie myśleć.....................