EVA2406 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Bardzo dziękujemy i jak tylko będzie jasność, gdzie Oskarek zostanie zabrany zorganizujemy zbiórkę. MaDi, ja też potwierdzam, że trzyłapek jest tak samo sprawny jak cztero. Miałam psa na DT i pewnie by u mnie został, ale wychodził po siatce na ulicę i nie mógł u mnie zostać. Poza tym mam trzyłapka kota i jest największym rozrabiaką z mojej licznej gromadki. Quote
MaDi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 EVA2406 napisał(a):Bardzo dziękujemy i jak tylko będzie jasność, gdzie Oskarek zostanie zabrany zorganizujemy zbiórkę. MaDi, ja też potwierdzam, że trzyłapek jest tak samo sprawny jak cztero. Miałam psa na DT i pewnie by u mnie został, ale wychodził po siatce na ulicę i nie mógł u mnie zostać. Poza tym mam trzyłapka kota i jest największym rozrabiaką z mojej licznej gromadki. :crazyeye::crazyeye::crazyeye:nawet mój takich rzeczy nie potrafi. Quote
zoja. Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Z naszego trójłapego Cezara też niezły numer :) Quote
Livka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Sylwija dzięki za zaproszenie - biedny mały trzeba coś wymyślić:hmmmm: nie może wrócić do schronu jak już zakosztował życia na wolności, to byłby dla niego szok ... Quote
zoja. Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [FONT=Arial]INSTRUKCJA "JAK WKLEIĆ BANEREK OSKARA" 1.Otworzyć panel użytkownika (na górze ekranu, po prawej stronie, kliknąć w "ustawienia"). 2.Z listy po lewej stronie, kliknąć "Edytuj Sygnaturę". 3.W okienku zatytułowanym "Edytuj Sygnaturę" kliknąć ikonkę obrazeczka z maluśkim drzewkiem czyli "dodaj grafikę". 4.W nowo-otwartym okienku wkleić jeden z poniżyszych linków do obrazka i następnie klikąć "OK": link do obrazka "Niech nadzieja..": http://s.fothost.pl/upload/10/29/86bb1cef.gif LUB link do obrazka "Wyrok": [/FONT] [FONT=Arial]http://s.fothost.pl/upload/10/29/e8a4d54f.gif 5.Kliknąć jednokrotnie (lewym klawiszem myszki) na nowo wstawiony obrazek. 6.Kliknąć na ikonkę globusa ze znakiem nieskończoności czyli "Dodaj odnośnik". 7.W nowo-otwarte okienko wkleić poniższy link do wątku i kliknąć "OK": link do wątku: http://www.dogomania.pl/threads/189541-Trzy%C5%82apek-ma-czas-tylko-do-24-lipca!!!-Jak-mu-pom%C3%B3c!!! 8.Kliknąć "Zapisz Sygnaturę" :)[/FONT] Quote
sylwija Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 dzięki :) Wysłałam pw do Reno2001, o której wspomniał wapiszon na wątku przytuliska, z zaproszeniem na watek Oskara. Ale może ktoś ma z nia kontakt, wydaje mi sie, ze to dobry pomysl : [quote name='wapiszon']Mała sunia- trójłapka Amelka, ze schronu w Wielkopolsce znalazla dom w Częstochowie http://www.dogomania.pl/threads/187073-Amelka-PSIE-DZIECKO-BEZ-%C5%81APKI-juz-w-DS-w-cz%C4%99stochowie Może Reno2001 ma jeszcze namiary na domy zainteresowane Amelką( na pewno nie odmówi pomocy - Reno to wspaniała Cioteczka) Quote
zoja. Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Niezawodna Paros zgłaszała na wątku Amelki nasze trójłapki, ale póki co nie ma odzewu. Byłoby super gdyby ktoś, może, mimo, ze to już nie szczeniaczki.. Quote
EVA2406 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 sylwija napisał(a):dzięki :) Wysłałam pw do Reno2001, o której wspomniał wapiszon na wątku przytuliska, z zaproszeniem na watek Oskara. Ale może ktoś ma z nia kontakt, wydaje mi sie, ze to dobry pomysl : Dzięki, że zrobiłaś to wcześnie ode mnie. Ja nie mam z nią kontaktu. A z jakich okolic Ona jest? Quote
tomcug Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Dziewczyny, trafiłam z wątku Kacperka, bieda straszna. Tylko banerki ruchome są na dogo niedopuszczalne. Mod Wam wykasuje.:shake: Quote
bajk21. Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Trzymajcie kciuki, jutro będziemy wyciągać psa do adopcji, a następnie mamy 2 hoteliki. Jeden za 15zł. + karma, ale odpowiedz dostanę jutro lub za 20zł. + karma i można wiezć go nawet dzisiaj. Czekam jak na razie na odpowiedz z tego pierwszego, bo taniej. Eva możemy już zbierać na hotelik, bo jutro trzeba go będzie zawiezć. Quote
EVA2406 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 tomcug napisał(a):Dziewczyny, trafiłam z wątku Kacperka, bieda straszna. Tylko banerki ruchome są na dogo niedopuszczalne. Mod Wam wykasuje.:shake: Ups, dzięki Moni. Tak mi się wydawało, tylko nie kojarzyłam czy na dogo, czy na miau. Zojka, nic innego nie zostało jak zrobić nowy.....................dasz radę. Dziewczyny, piesio ma hotelik. Płatne 15 zł za dobę plus karma BŁAGAM O DEKLARACJE, BO W PONIEDZIAŁEK MUSIMY WPŁACIĆ PIENIĄDZE ZA TYGODNIE. Wiem, że wszystkim ciężko, ale choć po kilka złotych zadeklarujcie dla tego biednego trzyłapka. Quote
EVA2406 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Napisałam pw z nr konta do osób, które deklarowały chęć wpłaty. Mysza 1 - pełna skrzynka - proszę posprzątaj ;), bo nr konta nie wchodzi, a to ważne. Proszę, pomóżcie Oskarkowi. Każda, choć najmniejsza, wpłata bardzo pomoże. Jeśli nie zbierzemy pies będzie musiał..............................ech, może nie................wolę nie myśleć..................... Quote
Nikus Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Na konto Oskara poszło właśnie 30 zł :) to na dobry początek od Nikusia i Livki:) Quote
EVA2406 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Dziękuję bardzo. Proszę, piszcie tylko czy to są deklaracje miesięczne, czy tylko wpłaty jednorazowe? Quote
Tora&Faro Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 W poniedziałek postaram się coś przelać chłopakowi... Quote
EVA2406 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Tora&Faro napisał(a):W poniedziałek postaram się coś przelać chłopakowi... Dziękuję. Kasa bardzo potrzebna na opłacenie hoteliku. Quote
zoja. Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Już niebawem dobre wieści od Pana Oskara :) (...nie powiem, bo nie chcę zapeszać) :cool3: Quote
Tora&Faro Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 zoja. napisał(a):Już niebawem dobre wieści od Pana Oskara :) (...nie powiem, bo nie chcę zapeszać) :cool3: Czyżby już był w hoteliku?:) Quote
EVA2406 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Tora&Faro napisał(a):Czyżby już był w hoteliku?:) Na tę chwilę jest w DT.................................. Quote
zoja. Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 No właśnie! Dzięki temu mamy tydzień więcej na zebranie pieniążków na hotel :) Quote
Recommended Posts