EVA2406 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 mysza 1 napisał(a):Co z psiakiem? Myszeńko, pisałam do Ciebie pw z nr konta, ale skrzyneczka pełna :( Oskarek jest przez tydzień w DT, bo na hotelik nie mamy kasy i jeśli jej do końca tygodnia nie zbierzemy.............................:-( Tam może być tylko do końca następnego tygodnia. POMOCY !!!! Quote
EVA2406 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Zoja, Cioteczko, wiem, że masz straszne kłopoty, ale jak znajdziesz chwilkę zrób nowy banerek, bo takie ruchome są zabronione, a banerek jest bardzo potrzebny. A ja nie umiem takich cudów robić :( Quote
tomcug Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 EVA2406 napisał(a):Zoja, Cioteczko, wiem, że masz straszne kłopoty, ale jak znajdziesz chwilkę zrób nowy banerek, bo takie ruchome są zabronione, a banerek jest bardzo potrzebny. A ja nie umiem takich cudów robić :( Uderzę do Isadorki, może mnie nie przegoni, to kochana dziewczyna. Quote
EVA2406 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 tomcug napisał(a):Uderzę do Isadorki, może mnie nie przegoni, to kochana dziewczyna. Ja też Ją bardzo kocham, ale aż boję się prosić. Ona zawsze tak zapracowana, a również boję się modów :grab: Quote
EVA2406 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Szarotka napisał(a):I w koncu co zamierzacie robic ?? Mamy tydzień na zebranie kasy na hotelik. Jeśli nie zbierzemy.................................wolę nie myśleć :( Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 A probowaliscie zebrac wsrod aktorow ?? U mnie dogo tak muli, ze ide spac, bede reszte rozsylac jutro. Quote
tomcug Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 EVA2406 napisał(a):Ja też Ją bardzo kocham, ale aż boję się prosić. Ona zawsze tak zapracowana, a również boję się modów :grab: Odważyłam się i napisałam, w razie czego biorę to na siebie.:oops: Quote
Tora&Faro Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Zaglądam do Oskara:) Czy wiemy ile pieniędzy brakuje żeby opłacić chłopakowi hotelik? Ja ze swojej strony przeleję jutro 50 zł...na razie niestety jednorazowo. Quote
Szarotka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):Zaglądam do Oskara:) Czy wiemy ile pieniędzy brakuje żeby opłacić chłopakowi hotelik? Ja ze swojej strony przeleję jutro 50 zł...na razie niestety jednorazowo. Mysle, ze Oskar sie bardzo ucieszy. Moze powinien miec na imie Statysta :):) Quote
EVA2406 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Aktorzy nie zebrali, choć takie prośby były. Tomcug :loveu:, bardzo dziękuję. Jutro sprawdzę ile wpłynęło i podam, ale to w większości jednorazowe wpłaty :(, choć i to w tej sytuacji dobre. Quote
EVA2406 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Aktorzy nie zebrali, choć takie prośby były. Tomcug :loveu:, bardzo dziękuję. Jutro sprawdzę ile wpłynęło i podam, ale to w większości jednorazowe wpłaty :(, choć i to w tej sytuacji dobre. Dogo u mnie też muli okropnie. Quote
Tora&Faro Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 EVA2406 napisał(a):Aktorzy nie zebrali, choć takie prośby były. Szkoda:shake:...liczyłam na to że się zmobilizują.... Quote
tomcug Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Banerek bedzie, Isadora jest niesamowita.:multi: Quote
Isadora7 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 EVA2406 napisał(a):Ja też Ją bardzo kocham, ale aż boję się prosić. Ona zawsze tak zapracowana, a również boję się modów :grab: tomcug napisał(a):Uderzę do Isadorki, może mnie nie przegoni, to kochana dziewczyna. tomcug napisał(a):Odważyłam się i napisałam, w razie czego biorę to na siebie.:oops: No nie wiedziałam ze jestem postrachem, pięknych rzeczy się dowiaduję. Zaraz biorę się za banerek. To naprawdę drobiazg i tzw chwila-moment. Quote
tomcug Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Dziękujemy bardzo :loveu:, ja już wklejam, bo wczoraj dogo mnie nie wpuściło. :mad: Quote
EVA2406 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Isadora7 napisał(a):No nie wiedziałam ze jestem postrachem, pięknych rzeczy się dowiaduję. Zaraz biorę się za banerek. To naprawdę drobiazg i tzw chwila-moment. Isadorko :loveu:, dziękuję w imieniu własnym i Oskarka Quote
Recommended Posts