majqa Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='dusje']Kobiety! Pauza, plisss. Ustalmy, co z Bona, oki? ;)[/QUOTE] Jestem za. Pozwoliłam sobie na napisanie PW do kasiaprzystał, sondującego, czy byłoby miejsce, od kiedy, za jaką kwotę i z zaznaczeniem, że na wątku może paść i inna propozycja, czyli że moje PW o niczym nie przesądza. Link do wątku oczywiście podałam. Quote
Becia66 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='mrs.ka']powinnaś być zbanowana już po tamtym wpisie , jesli na forum ,z którego przybyłaś normą są takie wpisy to na tym nie masz czego szukać. nie próbuj tutaj uprawiać psychoanalizy kulawego tylko zgłoś się do tego samego specjalisty co wet-siostra ... jeszcze jeden twój wpis nie dotyczący pomocy psom i cię zgłoszę do moda[/QUOTE] mrs.ka coś ty sie taka nerwowa zrobiła ? Robisz wrażenie jakby wszyscy chcieli cię zlinczować, a jeśli wątek przeglądnąć to tych wpisów jest prawie nic - jak się można było spodziewać wczesniej. I byłabym na twoim miejscu bardziej pokorna za tę powściągliwość na dogo bo nikt ci żle nie życzy i wszyscy doceniają to zrobiłaś dla otrutych psów i jestem pod wrażeniem twojej szybkiej reakcji i nie uciekania od odpowiedzialności. Nie przesadzaj i nie miotaj się, a wpis Tęczowej jakoś nie zbulwersował nikogo, a wręcz rozbawił i przyznam mnie też. Więc czy od razu mam z Tęczową i wielu nam podobnych iść do tego samego specjalisty co Wet -siostra ? Trochę humoru też tu potrzeba bo by zwariował. Quote
dusje Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ja na razie zegnam mile panie. Szmatolot juz podstawiony.......leeeeeeceeee :lol: Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Becia66']wpis Tęczowej jakoś nie zbulwersował nikogo, a wręcz rozbawił i przyznam mnie też. Więc czy od razu mam z Tęczową i wielu nam podobnych iść do tego samego specjalisty co Wet -siostra ? Trochę humoru też tu potrzeba bo by zwariował.[/QUOTE] Dobrze gada :) Mnie też rozbawił :) Leć dusje, leć ;) Do zobaaaaa :) Quote
Zuzka2 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Nie sądzę,że wpisy Tęczowej zdegustowały tylko mrs.ka.Atmosfera jest tu napięta,ale nie znaczy to,że dowcipkowanie w stylu gimnazjalistek jest na miejscu. To,że lubimy zwierzęta,nie oznacza,że mamy prawo tak gnoić człowieka chorego (a taką osobą jest Wet siostra co wielokrotnie było zaznaczane na tym wątku).Trzeba wyhamować czasem dobrą zabawę czyimś kosztem,bo choroba nie wybiera.Zadziwia mnie,że ludzie deklarujący tak silne współodczuwanie ze zwierzętami potrafią być równocześnie tak okrutni dla ludzi. Quote
UBOCZE Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Zignorucie może tę Tęczową... Dobre jako humorystyczny przerywnik w dość ponurym wątku o truciu psiaków, ale już bez przesady... Quote
mrs.ka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='Becia66']mrs.ka coś ty sie taka nerwowa zrobiła ? .[/QUOTE] bo ja od niedzieli tak jakby mało mam powodów do śmiechu i po tym co się stało raczej nic nie jest w stanie na tym wątku mnie rozbawić . Więc próbuję zrobić ile tylko można ,żeby pomóc BONI ale co napiszę to jest zawsze ktoś kto wie lepiej. Sorry ,za sztywniactwo ale dzisiaj to już wogóle stresuje się jutrzejszym wyjazdem , nigdy nie zostawiłam na cały dzień zwierząt bez mojej opieki , a mam ich trochę... Ale za to dobra wiadomość jest taka ,że jestem po rozmowie z panem Kierownikiem Orzechwców i [B][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=red]mogę BONI jutro zabrać !!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [B] Teczowa,[/B] jedyna osobą, która powinna się opanować jesteś tu Ty. mrs.ka poniosła konsekwencje i to nie tylko za swoje wybory, stanęła na wysokości zadania i [COLOR="#ff0000"][B]plucie jadem przez Ciebie nijak w tej sprawie nie pomoże [/B][/COLOR]- lepiej spożytkuj ten czas robiąc ogłoszenia bezdomnym psiakom. Ja osobiście tez od siebie coś dorzucę, proszę o namiary konta razem z danymi SWIFT na pw. Quote
Becia66 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='mrs.ka'] Ale za to dobra wiadomość jest taka ,że jestem po rozmowie z panem Kierownikiem Orzechwców i [B][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=red]mogę BONI jutro zabrać !!![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE] to świetna wiadomośc tylko póki co, nie ma gdzie. Quote
mrs.ka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 no popatrz ,a nie pisałam od jakiegoś czasu ,żeby zamiast wypisywać tutaj swoje mądrości szukać jej tymczasu ? mamy jeszcze trochę czasu ,żeby coś znaleść ,chyba ,że teraz wszyscy znikną z wątku ... liczę jednak ,że Ci którzy faktycznie chcieli pomóc -to pomogą ,a ci którzy szukali sensacji no to już jej nie ma , za to jest [B]PIES KTÓRY POTRZEBUJE DOMU [/B] Quote
Czarodziejka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [B][COLOR=green]Paulino78, za złamanie 3 pkt regulaminu forum dostajesz punkty karne. Kolejne wykroczenie - ban.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Czy uważasz, że osoba chora i w dodatku bezbronna - bez możliwości obrony tu i teraz, zasługuje na traktowanie poniżej wszelkich norm moralnych? [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Wet-siostra została usunieta z forum. Czy tobie to nie wystarcza? Musisz wklejać fotki, żeby się dobrze bawić? Wklej swoją. Nie złamiesz wówczas regulaminu i nikt nie będzie oburzony ;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Nie ulegajmy emocjom. Lincz na leżącym nikomu chwały nie przyniósł. [/COLOR][/B] Quote
muza_51 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Witam - jeżeli będą potrzebne finanse dla Bony proszę o PW. Pozdrawiam. Quote
Czarodziejka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [B][COLOR=green]Becia66 - to samo :roll:[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]To jest obrzydliwe. Cokolwiek zrobiła Wet-siostra, nie daje to nikomu prawa do naigrywania się w ten sposób. [/COLOR][/B] Quote
punk Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name=':: FiGa ::'][B] Teczowa,[/B] jedyna osobą, która powinna się opanować jesteś tu Ty. mrs.ka poniosła konsekwencje i to nie tylko za swoje wybory, stanęła na wysokości zadania i [COLOR="#ff0000"][B]plucie jadem przez Ciebie nijak w tej sprawie nie pomoże [/B][/COLOR]- lepiej spożytkuj ten czas robiąc ogłoszenia bezdomnym psiakom.[/QUOTE] Dajcie już spokój z tą Teczową. Z nią też jest coś nie tak... Nie ma sensu gadać o niej, a tym bardziej z nią. Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Czarodziejka'][B][COLOR=green]Paulino78, za złamanie 3 pkt regulaminu forum dostajesz punkty karne. Kolejne wykroczenie - ban.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Czy uważasz, że osoba chora i w dodatku bezbronna - bez możliwości obrony tu i teraz, zasługuje na traktowanie poniżej wszelkich norm moralnych? [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Wet-siostra została usunieta z forum. Czy tobie to nie wystarcza? Musisz wklejać fotki, żeby się dobrze bawić? Wklej swoją. Nie złamiesz wówczas regulaminu i nikt nie będzie oburzony ;)[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Nie ulegajmy emocjom. Lincz na leżącym nikomu chwały nie przyniósł. [/COLOR][/B][/QUOTE] A to już w końcu mamy pewność, że jest chora :)? I spoko ;) Moje fotki są na Dogo - jakby ktoś chciał zerknąć ;) Taaak, zauważyłam punkty karne :) Quote
mrs.ka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='muza_51']Witam - jeżeli będą potrzebne finanse dla Bony proszę o PW. Pozdrawiam.[/QUOTE] [B]bardzo dziekujemy za deklaracje i proszę Wszystkich o wysiłek umysłowy w celu zlokalizowania jakiegoś sprawdzonego DT lub PDT , wyszukajcie w swoich głowach wszystkie informacje o takowych propozycjach ,możliwościach itp ,itd [/B] Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ej, a DT u Nes2009? ZNACIE? Tam miał być kiedyś "mój" Bono, tylko, że to pod Krakowem gdzieś... Ale warunki domowe. Zapytać :)? Quote
mrs.ka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 jasne ,że tak !!! odemnie do Krakowa już nie tak daleko :) Quote
monika083 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 od Nes wlasnie psy sa na dniach zabierane.. wiec moze lepiej nie ,Ona ma jakies oobiste problemy, takze psow nie wezmie ,poza tym Nes juz nie raz byla na ck.. Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 To może u megi w Serocku, jak mnie nie pogoni :) - że coś chcę Jej wcisnąć :)? Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='monika083']od Nes wlasnie psy sa na dniach zabierane.. wiec moze lepiej nie ,Ona ma jakies oobiste problemy, takze psow nie wezmie ,poza tym Nes juz nie raz byla na ck..[/QUOTE] O masz! Pięknie! A ja na początku słyszałam, że tak niby super tam jest! DZIĘKI WIELKIE ZA OSTRZEŻENIE! :) Quote
monika083 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Paulina78']O masz! Pięknie! A ja na początku słyszałam, że tak niby super tam jest! DZIĘKI WIELKIE ZA OSTRZEŻENIE! :)[/QUOTE] tutaj jest watek suni: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193217-Karmiący-szkielet...-już-nawet-nie-prosi-o-pomoc[/URL]... Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Dzięki już dostałam PW z ostrzeżeniem przed Nes :) Dzięki Wam :)! Quote
dusje Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 No to jestem juz z powrotem i bardzo bardzo sie ciesze, ze Bona moze jechac. Mrs.ka serdeczne dzieki :lol: Pamietaj prosze o tym tachunku za tel. Podaj jakies namiary na PW i kwote, ok? :razz: Sluchajcie, ja jeszcze nie mam odp. od Bea, Majqa czeka na odzew Kasi. Z reguly dopiero wieczorkiem tymczasy wchodza na dogo. Miejmy nadzieje, ze do poznej nocy znajdziemy lokum dla slicznej Bony :loveu: Grunt, ze dama ma glejt :multi::multi::multi: Zastanawiam sie, kogo jeszcze mozemy prosic o mieszkanko dla sunki? Macie jakies pomysly? Nasz Dodus jest u Bea i stad znane sa mi super warunki. Bardzo fajny tymczas miala Owieczka, ale nie widze Jej na dogo. Rzucajcie znane Wam super miejsca :lol: Quote
Recommended Posts