TERESA BORCZ Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Poszedł przelew od fady, teraz polecialo moje skromne 20,oo pln. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ślicznie dziękujemy w imieniu Fado! Quote
_bubu_ Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Widziałam, że wpłata juz na koncie :) Wieczorem uzupełnie wpłaty, dostane tez dzis zapewne rachunek. Quote
ewatonieja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 nie znikamy z widoku i w imieniu Fado prosimy o pomoc!! Quote
_bubu_ Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Fado smutno wyje kiedy jest sam. Widać , że źle się czuje kiedy jest sam, jest jakby nieobecny. Ożywia się dopiero w towarzystwie. Wycie zaczyna doskwierać sąsiadom lecznicy , musi znaleźć domek tymczasowy. Quote
mari23 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 proszę o nr konta - wpłacę chociaż 20zł jednorazowo, więcej na razie nie mogę... Quote
ewatonieja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 dodałam biedaka na nasza-klase z apelem o wsparcie Quote
_bubu_ Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 mari23 napisał(a):proszę o nr konta - wpłacę chociaż 20zł jednorazowo, więcej na razie nie mogę... bardzo dziękuję ! Numer konta w pierwszym poście Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ojej, tyle pieniędzy... aż strach pomyśleć, jak to spłacimy.. Byłam dziś w odwiedzinach u Fado. Wspaniały pies! Dziarsko spaceruje po okolicy, tylko go kochać! Quote
togaa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Rachunek straszny, ale zdrowie Fado jest najważniejsze.! On tak mi przypomina mojego Mikusia. Sa identyczni... Quote
mari23 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 _bubu_ napisał(a):bardzo dziękuję ! Numer konta w pierwszym poście wiem, gapa jestem, przepraszam... na dodatek zgubilam listę haseł jednorazowych do banku i nie mogę zrobić przeleweu (prąd mi w końcu odetną!) dzisiaj może uda mi się do banku po drugą pojechać, to i dla Fada coś przeleję... na naszą-klasę już go wcześniej dodałam z prośbą o pomoc - komentarzy sporo, mam nadzieję, że wpłat choć troszkę..... Quote
TERESA BORCZ Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 czy ten guz też został już zoperowany? konieczne ściągniecie więcej cioteczek i wujaszków. no i przydalo by się allegro dyplomikowe koniecznie. to zamknęłoby potrzeby napewno. dług jest spory.:shake: Quote
Romka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Przepraszam za offa.Może kogoś zachwyci nasza Korusia,potrzebujemy wsparcia zbieramy na hotelik dla tej subtelnej psinki http://www.dogomania.pl/threads/177360-KORA-super-ruda-sunia-ZBIERAMY-NA-HOTELIK-potrzebne-jeszcze-70z%C5%82 Quote
_bubu_ Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Gonia - wpłata doszła , dziękuję ! Jeszcze nie uzupełniłam pierwszego postu. Fado dobrze się czuje. Niestety dzisiaj musiał opuścić lecznicę ponieważ ciągle wył i sąsiedzi już bardzo się skarżyli. Trafił do hoteliku ale jeszcze nie wiemy czy będzie mógł tam zostać. Zależy czy dogada się z trzema psimi rezydentami. Pierwsze dni pokażą jak będzie. Na powitanie było warczenie. W przyszłym tygodniu prawdopodobnie będzie operacja guzów. Jeszcze nie mamy dokładnego terminu. Quote
maarit Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 _bubu_ napisał(a):Fado dobrze się czuje. W przyszłym tygodniu prawdopodobnie będzie operacja guzów. Jeszcze nie mamy dokładnego terminu. To dobrze że dotarły... tyle tylko mogłam na obecną chwilę. Fajnie że niuniek się dobrze czuje. Trzymam kciuki za zdrówko i postaram się dołożyć coś później... Quote
mari23 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 nareszcie udało mi się zrobić przelew dla Fado, niewiele, ale mam strasznie dużo stałych deklaracji... Quote
kleojoanna Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 ja też coś dodam od siebie, już przesyłam Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Spóźniony bazarek dla Fado - figurki psów, przedmioty przekazała Smyku! :) http://www.dogomania.pl/threads/190805-PSIE-FIGURKI-ceramika-sygnowana!!!-dla-staruszka-Fado-do-25.08.?p=15178455 Quote
Recommended Posts