Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fado smutno wyje kiedy jest sam. Widać , że źle się czuje kiedy jest sam, jest jakby nieobecny. Ożywia się dopiero w towarzystwie. Wycie zaczyna doskwierać sąsiadom lecznicy , musi znaleźć domek tymczasowy.

Posted

mari23 napisał(a):
proszę o nr konta - wpłacę chociaż 20zł jednorazowo, więcej na razie nie mogę...

bardzo dziękuję ! Numer konta w pierwszym poście

Posted

_bubu_ napisał(a):
bardzo dziękuję ! Numer konta w pierwszym poście

wiem, gapa jestem, przepraszam...

na dodatek zgubilam listę haseł jednorazowych do banku i nie mogę zrobić przeleweu (prąd mi w końcu odetną!)
dzisiaj może uda mi się do banku po drugą pojechać, to i dla Fada coś przeleję...
na naszą-klasę już go wcześniej dodałam z prośbą o pomoc - komentarzy sporo, mam nadzieję, że wpłat choć troszkę.....

Posted

czy ten guz też został już zoperowany? konieczne ściągniecie więcej cioteczek i wujaszków. no i przydalo by się allegro dyplomikowe koniecznie. to zamknęłoby potrzeby napewno. dług jest spory.:shake:

Posted

Gonia - wpłata doszła , dziękuję ! Jeszcze nie uzupełniłam pierwszego postu.
Fado dobrze się czuje. Niestety dzisiaj musiał opuścić lecznicę ponieważ ciągle wył i sąsiedzi już bardzo się skarżyli.
Trafił do hoteliku ale jeszcze nie wiemy czy będzie mógł tam zostać. Zależy czy dogada się z trzema psimi rezydentami. Pierwsze dni pokażą jak będzie.
Na powitanie było warczenie.
W przyszłym tygodniu prawdopodobnie będzie operacja guzów. Jeszcze nie mamy dokładnego terminu.

Posted

_bubu_ napisał(a):
Fado dobrze się czuje.
W przyszłym tygodniu prawdopodobnie będzie operacja guzów. Jeszcze nie mamy dokładnego terminu.

To dobrze że dotarły... tyle tylko mogłam na obecną chwilę. Fajnie że niuniek się dobrze czuje. Trzymam kciuki za zdrówko i postaram się dołożyć coś później...