Alexandra29 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Tak, cięzko uzbierać na leczenie, a co dopiero jak dojdzie jeszcze Hotelik Quote
togaa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 No i sobie pobiadoliliśmy..... Fado! jak sie czujesz,chłopie ? Quote
_bubu_ Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Alexandra29 napisał(a):Tak, cięzko uzbierać na leczenie, a co dopiero jak dojdzie jeszcze Hotelik Niestety hotelik trzeba opłacać cały czas , w lecznicy również płacimy za pobyt. Fado na szczęście czuje się dobrze. Jest dzielny jak nie wiem co. Musi mieć wspaniały dom! Quote
ihabe Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Dla Bubu nie ma rzczy niemożliwych, to dziewczyna czynu i za to ją podziwiam:-))))))) Quote
holly101 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Faduś - psiaku trzymaj się i wędruj do góry - będzie dobrze :) Quote
_bubu_ Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Fado cierpliwie czeka na domek... i pieniążki Quote
UBOCZE Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 _bubu_ napisał(a): Fado na szczęście czuje się dobrze. Jest dzielny jak nie wiem co. Musi mieć wspaniały dom! Wczoraj dopiero wróciłem z wakacji, dlatego długo nie zaglądałem do dziadzia. Kochany Fado. Musi znaleźć swój upragniony domek... Quote
_bubu_ Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Przyszły wyniki hist-pat guzka z powieki , niestety to nowotwór złośliwy :( Ja mam nadzieję, że Fado będzie czuł dobrze jeszcze bardzo, bardzo długo. Tylko żeby miał domek.. Quote
Alexandra29 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 No to zamarłam:-((((((((( Dlaczego???? Biedaczek nasz kochany. Ku........... mać. Masakra. Bubu co teraz? Wiesz jak jest z nowotworem złośliwym, jak już się go ruszyło to................... Straszne. Boże teraz tym bardziej powinien znalesc domek żeby resztę zycia mógł spędzić w gronie dobrych ludzi którzy dają mu dużo miłości. Quote
Nes2009 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Pewnie to mastocytoma. Są tego diabelstwa 3 odmiany. Pierwsza i druga to jeszcze nie tragedia. Trzecia jest najgorsza bo daje dużo przerzutów. Lekarze wtedy nie wycinają bo to nie ma sensu. Czym więcej wycinają tym więcej się tworzy. Psiak może żyć z tym jeszcze długo i w miarę normalnie jeśli tylko nie zaatakuje organów wewnętrznych. Ja mam nadzieję, że to pierwszy stopień tego draństwa... Quote
togaa Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Cokolwiek by to było, domek na już potrzebny. Fado nie ma czasu na czekanie...:shake: .Może nie zdążyć..... Quote
UBOCZE Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Biedny Fado...:-(:-(:-( Domek potrzebny natychmiast... Quote
Awit Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Domek potrzebny baardzo. Faduniu nie myślmy, że Twoje życie może być krótkie:-( Proszę bądźmy pozytywnej myśli, psiaki nowotworów nie mają i odchodzą. Ostatnio w schronie na paluchu było dużo zgonów starszych psiaczków:-( Tak na prawdę nikt nie wie, ile komu jest pisanego życia. Quote
_bubu_ Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Nie pamiętam dokładnie nazwy , dopytam jeszcze raz. Ale to ten sam typ nowotworu , który zdiagnozowano u naszego kochanego Niedźwiadka ['] Fado teraz czuje się świetnie , chce korzystać z życia ale ktoś musi mu dać na to szansę ! Quote
andegawenka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 _bubu_ napisał(a):Nie pamiętam dokładnie nazwy , dopytam jeszcze raz. Ale to ten sam typ nowotworu , który zdiagnozowano u naszego kochanego Niedźwiadka ['] Fado teraz czuje się świetnie , chce korzystać z życia ale ktoś musi mu dać na to szansę ! melanoma to wyrok i błyskawicznie zabiera, masocystoma (nie pamiętam jak to się pisze-moja miała) to jeszcze szansa nawet na kilka lat... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 z takim wyrokiem to chętnych na ofiarowanie miłosci Fado pewnie jeszcze mniej... :( Quote
UBOCZE Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Gdyby jakaś dobra dusza Cię przygarnęła, kochany biedaku...:-(:-(:-( Quote
agusiazet Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Skarpeta im. Talcot, wspierająca starsze psy, zagląda do Fado:) Quote
Awit Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Oj jak dobrze, że Skarpeta im. Talcot z nami jest.....:-) Faduniu jak sie czujesz? A Fado ma ogłoszenia, gdzie są? Quote
_bubu_ Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 agusiazet napisał(a):Skarpeta im. Talcot, wspierająca starsze psy, zagląda do Fado:) Super , że tu zaglądasz :) Myślisz , że Fado miałby szansę na wsparcie skarpety ? :oops: Jutro Faduś będzie miał wyciągane szwy przeprowadza się z lecznicy do hoteliku. trzeba zbierać na jego opłatę a jeszcze lecznica nie spłacona .. dojdzie też jeszcze rachunek za ostatnie leczenie. Ogłoszeń też jeszcze żadnych nie ma niestety , nie miałam czasu na to :( Będę wdzięczna za pomoc. Quote
Alexandra29 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Obiecałam parę groszy w tym tygodniu, ale niestety jestem spłukana do końca miesiąca i do tego chora:-( Ach życie...... Obiecuję że prześlę zaraz po pierwszym Fado trzymaj się Quote
Recommended Posts