Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alexandra29 napisał(a):
Tak, cięzko uzbierać na leczenie, a co dopiero jak dojdzie jeszcze Hotelik

Niestety hotelik trzeba opłacać cały czas , w lecznicy również płacimy za pobyt.
Fado na szczęście czuje się dobrze. Jest dzielny jak nie wiem co. Musi mieć wspaniały dom!

Posted

_bubu_ napisał(a):

Fado na szczęście czuje się dobrze. Jest dzielny jak nie wiem co. Musi mieć wspaniały dom!

Wczoraj dopiero wróciłem z wakacji, dlatego długo nie zaglądałem do dziadzia.

Kochany Fado. Musi znaleźć swój upragniony domek...

Posted

Przyszły wyniki hist-pat guzka z powieki , niestety to nowotwór złośliwy :( Ja mam nadzieję, że Fado będzie czuł dobrze jeszcze bardzo, bardzo długo. Tylko żeby miał domek..

Posted

No to zamarłam:-((((((((( Dlaczego???? Biedaczek nasz kochany. Ku........... mać. Masakra.
Bubu co teraz? Wiesz jak jest z nowotworem złośliwym, jak już się go ruszyło to................... Straszne. Boże teraz tym bardziej powinien znalesc domek żeby resztę zycia mógł spędzić w gronie dobrych ludzi którzy dają mu dużo miłości.

Posted

Pewnie to mastocytoma. Są tego diabelstwa 3 odmiany. Pierwsza i druga to jeszcze nie tragedia. Trzecia jest najgorsza bo daje dużo przerzutów. Lekarze wtedy nie wycinają bo to nie ma sensu. Czym więcej wycinają tym więcej się tworzy. Psiak może żyć z tym jeszcze długo i w miarę normalnie jeśli tylko nie zaatakuje organów wewnętrznych. Ja mam nadzieję, że to pierwszy stopień tego draństwa...

Posted

Domek potrzebny baardzo.
Faduniu nie myślmy, że Twoje życie może być krótkie:-(
Proszę bądźmy pozytywnej myśli,
psiaki nowotworów nie mają i odchodzą.
Ostatnio w schronie na paluchu było dużo zgonów starszych psiaczków:-(
Tak na prawdę nikt nie wie, ile komu jest pisanego życia.

Posted

Nie pamiętam dokładnie nazwy , dopytam jeszcze raz. Ale to ten sam typ nowotworu , który zdiagnozowano u naszego kochanego Niedźwiadka [']
Fado teraz czuje się świetnie , chce korzystać z życia ale ktoś musi mu dać na to szansę !

Posted

_bubu_ napisał(a):
Nie pamiętam dokładnie nazwy , dopytam jeszcze raz. Ale to ten sam typ nowotworu , który zdiagnozowano u naszego kochanego Niedźwiadka [']
Fado teraz czuje się świetnie , chce korzystać z życia ale ktoś musi mu dać na to szansę !

melanoma to wyrok i błyskawicznie zabiera, masocystoma (nie pamiętam jak to się pisze-moja miała) to jeszcze szansa nawet na kilka lat...

Posted

agusiazet napisał(a):
Skarpeta im. Talcot, wspierająca starsze psy, zagląda do Fado:)

Super , że tu zaglądasz :) Myślisz , że Fado miałby szansę na wsparcie skarpety ? :oops:

Jutro Faduś będzie miał wyciągane szwy przeprowadza się z lecznicy do hoteliku.
trzeba zbierać na jego opłatę a jeszcze lecznica nie spłacona .. dojdzie też jeszcze rachunek za ostatnie leczenie.
Ogłoszeń też jeszcze żadnych nie ma niestety , nie miałam czasu na to :(
Będę wdzięczna za pomoc.