Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Dostaliśmy zaproszenie na wątek psiaka to się meldujemy.Z pieniędzmi krucho,ale może możnaby się dowiedzieć jakie leki on przyjmuje?Zresztą może tu gdzie jest to podane,ale nie widzę..
Finansowo pomóc nie możemy.Będziemy zaglądać-to możemy zrobić.
Psino zdrowia życzymy
E/W

Posted

Fado nie jest w lecznicy tylko w hotelu. Leków obecnie nie przyjmuje żadnych. Mamy narazie obserwować bo po operacji czuje się bardzo dobrze. Trzeba spłacić leczenie oraz na bieżąco opłacać hotel.

Posted

[quote name='CarolineS']Ja mogę tylko porozsyłać bo brak stałych dochodów finansowych nie pozwala na wsparcie maluszka.
Więc rozsyłam dalej ; ][/QUOTE]

Dotarlam na watek dzieki Carolines. Moge wspomoc drobna jednorazowka 10 zl. Niestety tylko tyle.

Posted

Ja również dostałam wici od CarolineS, więc jestem.
Tymczasem wpłacę grosik a za dni parę pozbieram fanty na bazarek.
Tylko komu mogę przesłać fotki z opisami?

Posted

bardzo dziękuję , z prowadzeniem bazarków zaczyna być ciężko. Napisz do Pinczerka_i_Gizmo może jeszcze da radę jeden uciągnąć . Ja jeszcze mam kolejke do przygotowania dla innych zadłużonych podopiecznych ale jakoś musimy sobie poradzić. Bazarki to podstawa.

Posted

zapraszam na bazarek - podbijcie czasem proszę [url]http://www.dogomania.pl/threads/192193-Ubranka-dla-ps%C3%B3w-kocio-psie-obr%C3%B3%C5%BCki-psie-szelki-na-d%C5%82ug-Pain-do-12.09[/url]