Guliwer89 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Pilnuj Kajta pilnuj bo słodziak sam się nie obroni :) Quote
alice midnight Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 inka33 dzięki za regularne świeże relacje, odpisałam tez na maila. cieszę się bardzo, że tak się wszystko dobrze układa, oby tak dalej. aaa na maila odpisałam zanim przeczytałam wątek, to trochę rozbiezności tam będzie, ale się połapiesz ;) Batman wspolnego z Kajtem nie ma prawie nic :P conajwyzej Kajt ma bardziej nietoperzowe ucha :P o! na osiedlu mojego chopa mieszka za to mini Kajt - normalnie kopia tylko jeszcze bardziej zminiaturyzowana i ogonek tez taki jakis ciachnięty, okazało się, że na szczęście ma własciciela, bo ja przeciez już go pakowałam w pociąg do siebie ;) pozdrawiam wszystkich serdecznie, do szybkiego! Quote
inka33 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 mmd napisał(a):Skąd znasz Batmana? śledzi mnie normalnie.... ;) Możliwe, że Twojego linka lub banerka - nie pamiętam... mmd napisał(a):A do Batmana zapraszam - cudo - i uszy mu stoją na stałe :D http://www.dogomania.pl/threads/213209-Batman-mix-jamnika-i-dobermana-juz-pol-roku-w-schronie-%28 I też taki zbój? Bo nie czytałam, tylko mnie zaciekawiło imię i tytuł wątku... :evil_lol: jamnik z dobermanem! :roll: Quote
mmd Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Nie zbój. Przynajmniej nic o tym nie wiadomo. Siedzi w schronie biedak, a zima idzie. Jest ładny, oryginalny, taki bardzo adopcyjny - liczę, że znajdzie się domek :) Quote
inka33 Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 mmd napisał(a):Nie zbój. Przynajmniej nic o tym nie wiadomo. Siedzi w schronie biedak, a zima idzie. Jest ładny, oryginalny, taki bardzo adopcyjny - liczę, że znajdzie się domek :) No to trzeba go zaproponować Pani, która dzwoniła do malibo z pytaniem o aktualność Kajtuna! :diabloti: Tylko szybko!!! :mad: Quote
inka33 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Kajtun był dziś na szczepieniu: wścieklizna+wirusy. Pies cały, tylko "muszka go strasznie ugryzła". Wet też cały. ;) Quote
zebrazebra Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='inka33']Kajtun był dziś na szczepieniu: wścieklizna+wirusy. Pies cały, tylko "muszka go strasznie ugryzła". Wet też cały. ;) Super! :) Ha, proponuję nieśmiało przyszły weekend na spotkanie, pod warunkiem, że się wszystko z Holly dobrze skończy... Quote
inka33 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 zebrazebra napisał(a):Super! :) Ha, proponuję nieśmiało przyszły weekend na spotkanie, pod warunkiem, że się wszystko z Holly dobrze skończy... Się zobaczy! :eviltong: Ale w sumie, dlaczego nie. Tylko godzinę trzeba dopasować mało psią i mało ludzko-rowerową... A co z Holly?! :crazyeye: Quote
malibo57 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='inka33']No to trzeba go zaproponować Pani, która dzwoniła do malibo z pytaniem o aktualność Kajtuna! :diabloti: Tylko szybko!!! :mad: Niestety, pani nie była zainteresowana innym psem. Quote
Mysza2 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='inka33']Kajtun był dziś na szczepieniu: wścieklizna+wirusy. Pies cały, tylko "muszka go strasznie ugryzła". Wet też cały. ;) A to się wetowi udało :evil_lol::evil_lol: Quote
mmd Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 A ja jestem bardzo ciekawa jak Kajtunio się zachowuje... czy zostaje sam i czy to rzeczywiście taki demon ;) Ciągle mam nadzieję, że mu przejdzie :) Quote
inka33 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Ja zamiast udzielenia odpowiedzi (weny Kajto-relacyjnej brak :placz: ), zadam pytanie: Czy jest tu ktoś, kto kąpał Kajta? :crazyeye: Alice?! Joan51?! Malibo?! Pani Małgosia?! :crazyeye: Jak to wyglądało od strony reakcji zbója...? :crazyeye: Pozdrawiam wszystkich z nadzieją na w miarę szybką odpowiedź. :diabloti: Quote
inka33 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Czorcik napisał(a):Kajtun kiedy się pokażesz :) ? Zapraszam na Bródno! :evil_lol: Quote
alice midnight Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='inka33']Ja zamiast udzielenia odpowiedzi (weny Kajto-relacyjnej brak :placz: ), zadam pytanie: Czy jest tu ktoś, kto kąpał Kajta? :crazyeye: Alice?! Joan51?! Malibo?! Pani Małgosia?! :crazyeye: Jak to wyglądało od strony reakcji zbója...? :crazyeye: Pozdrawiam wszystkich z nadzieją na w miarę szybką odpowiedź. :diabloti: Ja chłopaka nie kąpałam, był u mnie tylko kilka dni, a te upływały nam na próbach nakłucia narośli, głaskaniu, odpchlaniu, nawadnianiu, sprzątaniu rzygowin, naprwianiu szkód :diabloti: bijcie, ale nie był u mnie kąpany :P Nie miałam tez żadnych relacji z kąpieli od Joan ani Pani Małgosi .. hmm, chyba że o czymś zapomniałam...coś mi świta, że może joan kiedyś? Napiszę, zapytam, nie wiem jak często tu zagląda. No ale wydaje mi się, że prócz mycia przed kolejnymi operacjami/usuwaniem jajek to on jakoś specjalnie z wodą do czynienia nie miał. W koncu taki lśniący...że może nie było po co karac go namaczaniem i wyżymaniem :diabloti: a teraz drżyjcie: takie o mam na brzuszku i nie wiem co mi się dzieje, bo jeszcze takie coś mam Quote
alice midnight Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 myśleli, że ja obgryzam paznokcie. A fe! ja wymagam kosmetyczki! manicure..pedicure.. Quote
alice midnight Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 a na koniec... bez kometarza :loveu::loveu::loveu: Quote
mmd Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Piękny ryjek :) Ale te pazurki faktycznie były spore. Quote
mmd Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 zebrazebra napisał(a):Co tam słychać? :) Byli w parku i spotkali coś białego kudłatego niewiadomej płci :) wszystko wiem :) Wiecie - chyba w najbardziej rozbuchanych marzeniach nie mogłam sobie tego wymyślić. Zwykle psiaki znajdują domy i rzadko ktoś później jest na dogo. I nawet trochę było mi smutno, że już ani zdjęć ani nic. Ale skoro nie mogłam nygusa zabrać do siebie to cóż... A tu nie dość, że Lena jest na wątku, to jeszcze jaki ma awatar :) A Kajtunio dzielnie szuka zaginionej suni. Quote
inka33 Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 zebrazebra napisał(a):Co tam słychać? :) Melduję wykonanie kąpania, tfu, dokonanie zadania, tfu - wykonanie zadania wykąpania psania, tfu, psa. :evil_lol: PS. A jak tam Holly? :crazyeye: Co ze spacerem? Quote
Recommended Posts