Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

inka33 dzięki za regularne świeże relacje, odpisałam tez na maila.
cieszę się bardzo, że tak się wszystko dobrze układa, oby tak dalej.
aaa na maila odpisałam zanim przeczytałam wątek, to trochę rozbiezności tam będzie, ale się połapiesz ;)

Batman wspolnego z Kajtem nie ma prawie nic :P
conajwyzej Kajt ma bardziej nietoperzowe ucha :P o!

na osiedlu mojego chopa mieszka za to mini Kajt - normalnie kopia tylko jeszcze bardziej zminiaturyzowana i ogonek tez taki jakis ciachnięty, okazało się, że na szczęście ma własciciela, bo ja przeciez już go pakowałam w pociąg do siebie ;)

pozdrawiam wszystkich serdecznie, do szybkiego!

Posted

mmd napisał(a):
Skąd znasz Batmana?
śledzi mnie normalnie.... ;)

Możliwe, że Twojego linka lub banerka - nie pamiętam...

mmd napisał(a):

I też taki zbój? Bo nie czytałam, tylko mnie zaciekawiło imię i tytuł wątku... :evil_lol: jamnik z dobermanem! :roll:

Posted

Nie zbój. Przynajmniej nic o tym nie wiadomo. Siedzi w schronie biedak, a zima idzie. Jest ładny, oryginalny, taki bardzo adopcyjny - liczę, że znajdzie się domek :)

Posted

mmd napisał(a):
Nie zbój. Przynajmniej nic o tym nie wiadomo. Siedzi w schronie biedak, a zima idzie. Jest ładny, oryginalny, taki bardzo adopcyjny - liczę, że znajdzie się domek :)

No to trzeba go zaproponować Pani, która dzwoniła do malibo z pytaniem o aktualność Kajtuna! :diabloti: Tylko szybko!!! :mad:

Posted

[quote name='inka33']Kajtun był dziś na szczepieniu: wścieklizna+wirusy.
Pies cały, tylko "muszka go strasznie ugryzła". Wet też cały. ;)
Super! :)
Ha, proponuję nieśmiało przyszły weekend na spotkanie, pod warunkiem, że się wszystko z Holly dobrze skończy...

Posted

zebrazebra napisał(a):
Super! :)
Ha, proponuję nieśmiało przyszły weekend na spotkanie, pod warunkiem, że się wszystko z Holly dobrze skończy...

Się zobaczy! :eviltong: Ale w sumie, dlaczego nie.
Tylko godzinę trzeba dopasować mało psią i mało ludzko-rowerową...

A co z Holly?! :crazyeye:

Posted

[quote name='inka33']No to trzeba go zaproponować Pani, która dzwoniła do malibo z pytaniem o aktualność Kajtuna! :diabloti: Tylko szybko!!! :mad:
Niestety, pani nie była zainteresowana innym psem.

Posted

[quote name='inka33']Kajtun był dziś na szczepieniu: wścieklizna+wirusy.
Pies cały, tylko "muszka go strasznie ugryzła". Wet też cały. ;)
A to się wetowi udało :evil_lol::evil_lol:

Posted

A ja jestem bardzo ciekawa jak Kajtunio się zachowuje... czy zostaje sam i czy to rzeczywiście taki demon ;) Ciągle mam nadzieję, że mu przejdzie :)

Posted

Ja zamiast udzielenia odpowiedzi (weny Kajto-relacyjnej brak :placz: ), zadam pytanie:

Czy jest tu ktoś, kto kąpał Kajta? :crazyeye:
Alice?! Joan51?! Malibo?! Pani Małgosia?! :crazyeye:
Jak to wyglądało od strony reakcji zbója...? :crazyeye:

Pozdrawiam wszystkich z nadzieją na w miarę szybką odpowiedź. :diabloti:

Posted

[quote name='inka33']Ja zamiast udzielenia odpowiedzi (weny Kajto-relacyjnej brak :placz: ), zadam pytanie:

Czy jest tu ktoś, kto kąpał Kajta? :crazyeye:
Alice?! Joan51?! Malibo?! Pani Małgosia?! :crazyeye:
Jak to wyglądało od strony reakcji zbója...? :crazyeye:

Pozdrawiam wszystkich z nadzieją na w miarę szybką odpowiedź. :diabloti:

Ja chłopaka nie kąpałam, był u mnie tylko kilka dni, a te upływały nam na próbach nakłucia narośli, głaskaniu, odpchlaniu, nawadnianiu, sprzątaniu rzygowin, naprwianiu szkód :diabloti: bijcie, ale nie był u mnie kąpany :P
Nie miałam tez żadnych relacji z kąpieli od Joan ani Pani Małgosi .. hmm, chyba że o czymś zapomniałam...coś mi świta, że może joan kiedyś?
Napiszę, zapytam, nie wiem jak często tu zagląda.
No ale wydaje mi się, że prócz mycia przed kolejnymi operacjami/usuwaniem jajek to on jakoś specjalnie z wodą do czynienia nie miał.

W koncu taki lśniący...że może nie było po co karac go namaczaniem i wyżymaniem :diabloti:

a teraz drżyjcie:

takie o mam na brzuszku

i nie wiem co mi się dzieje, bo jeszcze takie coś mam

Posted

zebrazebra napisał(a):
Co tam słychać? :)

Byli w parku i spotkali coś białego kudłatego niewiadomej płci :) wszystko wiem :)

Wiecie - chyba w najbardziej rozbuchanych marzeniach nie mogłam sobie tego wymyślić. Zwykle psiaki znajdują domy i rzadko ktoś później jest na dogo. I nawet trochę było mi smutno, że już ani zdjęć ani nic. Ale skoro nie mogłam nygusa zabrać do siebie to cóż... A tu nie dość, że Lena jest na wątku, to jeszcze jaki ma awatar :) A Kajtunio dzielnie szuka zaginionej suni.

Posted

zebrazebra napisał(a):
Co tam słychać? :)

Melduję wykonanie kąpania, tfu, dokonanie zadania, tfu - wykonanie zadania wykąpania psania, tfu, psa. :evil_lol:

PS. A jak tam Holly? :crazyeye: Co ze spacerem?