Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki [B]zebro[/B]!
wróciłam z beznecia...zaraz biorę się za ogarnianie, cos tam skapnelo na konto to dodam w rozliczenia

i apel pana Dudy - potrzebny ktos z kim mógłby się umówić na wizyte do Kajtuna - ktos kogo Kajtun nie zna ( najlepiej menszczyzna ;)) moze byc tez kilka osob.
fajno ze Kajtun ma widzów..u mnie tez troche wyswietlen przybyło, no ale nikt poki co nie dzwoni.

zdjęcia cacy, juz ściagam sobie do kajtunowego albumu :D

Posted

Też zauważyłaś? Zdaje mi się, że Kajtun ma za długie pazurki. Sa czarne, więc dla niedoświadczonej osoby trudne do podcięcia. Lepiej, zeby pies nie został zraniony i nie nabył urazu. Może do weta?

Posted

[quote name='alice midnight']takie ciut przydługie się wydają.
na to zdjęcie to się nie moge napatrzeć :)

[IMG]http://img37.imageshack.us/img37/4139/img0130jk.jpg[/IMG][/QUOTE]

Ja też, ja też! Co za twarze!!!

Posted

[quote name='alice midnight']pytanie czy Pan Duda w niedziele pracuje? zadzwonie dowiem się.

ciekawi mnie jak Kajtun ma się do obcinania pazurów?
Moja Emka mi wczoraj awanture urządziła i prawie pożarła cążki O_o[/QUOTE]

ooo a ja przeoczyłam, że to chodzi o spotkanie p Dudy z menszczyzną a nie Kajtuna z menszczynzą ;)
Spoko, jeśli nie bedzie mogł to popróbujemy sami :)

Zreszta w zasadzie, to Kajtun zaakceptował pana domu tylko potrzebował czasu, myśle że tak bedzie też z każdym innym ale odpowiednim facetem.

Posted

a my byliśmy dzisiaj jednak. Z pozorantem ;)
Pozorant siedział przy stole i rzucał Kajtowi na podłoge chrupki to było ok. Szybszy ruch ręką i Kajtun zwiewał. Ale zaglądał na stól skąd Wojtek brał żarełko i zbliżył sie bardzo (jednak na kolana nie wszedł tak jak mi). Dziś Kajtun dla odmiany chciał zeżreć moje dziecię ;)

Posted

Zrobiłam przelew z bazarku 242 na Kajtuna, wciąż nie mam jednej wpłaty, jeśli dojdzie to będzie jeszcze po dychu. Dołożyłam lutową składkę 50. Razem poszło 292 :)

14.02.: A niedawno dodatkowe 10, bo dotarła ostatnia wpłata.

Posted

[CENTER][SIZE=5][COLOR=darkred][SIZE=2][COLOR=black]przepraszam za offa...[/COLOR][/SIZE]
Serdecznie zapraszam na bazarek [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=darkred] [B]PEŁNA MICHA dla Jumbo![/B][/COLOR][/SIZE]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/202398-Bazarek-PE%C5%81NA-MICHA-dla-Jumbo!-do-25.02.2011-g.21.00.-Zapraszamy[/url]![/CENTER]

Posted

[quote name='alice midnight']Najwięcej na własne oczy widzi pewnie Ziutka :rolleyes:
Ziuuutkoooo?[/QUOTE]
Jestem, jestem, kompa miałam w naprawie i samochód od 2 tygodni stoi bo się silnik całkiem zje...ał :angryy:
Od soboty będę miała auto cioci na 2 tygodnie bo wyjeżdża i może już coś się z moim wyjaśni to odwiedzę psiaczki...a Kajtun mnie kocha i tyle wam napisze :eviltong: :loveu:

Alice...doszła paczuszka :multi: