Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam takiego zajzajera w domu - urodzona i wychowana w schronisku - takie dziecko z poprawczaka. Jest u nas już 1,5 roku, ale nadal ma takie odruchy. Ale widzę, jak się zmienia, nabiera zaufania. To długi proces.
Ja jestem optymistką, jeśli chodzi o Kajtuna.

Posted

dobra, pisałam w kilka miejsc ( tam gdzie mi sie wydawało że będzie po prostu sensownie - okolice Warszawy/Warszawa) do tej pory nikt mi nie odpisal...a u Pani Gałązki - no moze się kiedyś dodzwonie :D jak przestanie łapac mnie poczta. Pewnie zajęci wszyscy. Będę dalej się dobijała.
A mamy jakieś wiesci? Ile Kajtun jeszcze posiedzi w Klinice?

Posted

To psiak nie wiadomo po jakich przejściach, ma prawo mieć schizy. Też wierzę w niego, przecież jest młody. Ola, pisałaś do dziewczyn z wątku Dudusia? One miały jakiegoś bardzo dorzecznego behawiorystę.

Posted

tego uciekniera z popapraną właścicielką?
przepraszam, nie pisałam, jesli dostalam takie wskazówki to musiały mi umknąć. Napisz proszę o kogo chodzi lub daj link.
Tymczasem mam kontakt z Panią Ossowską i Panią Gałązką.

Posted

[quote name='alice midnight']tego uciekniera z popapraną właścicielką?
przepraszam, nie pisałam, jesli dostalam takie wskazówki to musiały mi umknąć. Napisz proszę o kogo chodzi lub daj link.
Tymczasem mam kontakt z Panią Ossowską i Panią Gałązką.
tak, tego.. A z dziewczyn to albo gusia http://www.dogomania.pl/members/40037-gusia0106 (ona miała mocno pokręconego psa na DT i właśnie tam był ten behawiorysta angażowany) albo EwaMarta, zresztą one tam ze sobą mocno współpracują, więc właściwie kazda.

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Trzymam kciuki za Kajtunka...
Alice midnight, czy doszła moja wpłata?

tak,30 zł dziekuje uprzejmie w imieniu Kajtunka.
Rozliczenie robie [pd koniec tygodnia.
Doszło pare groszy z bazarków, czekam na kilka wpłat..coś się jednak uciułało.

a odpowiedzi narazie od speców brak.:niewiem:

Posted

alez jestem :P

melduje że wpłyneła kasa za klatke, joan51.
i stała od ajlii :Rose:

a odpowiedzi nadal nie ma...wkurzam sie juz troche tym czekaniem, dzwonie dalej...trudno najwyzej będę potem po kolei odmawiała jak już się rzucą do pomocy Kajtunkowi :D

Posted

O, Alice, dzięki, że napisałaś:)
Rana jest lekko cieknąca, ale się ładnie wypełnia.
Kajtun nie jest najbardziej cierpliwym pacjentem, ale daje się "zagadać", jak określił to doktor.
Dla bezpieczeństwa całości Kajtun zostanie jeszcze ok. 2 tygodni w lecznicy.

Posted

[quote name='malibo57']
Rana jest lekko cieknąca, ale się ładnie wypełnia.
Kajtun nie jest najbardziej cierpliwym pacjentem, ale daje się "zagadać", jak określił to doktor.
Dla bezpieczeństwa całości Kajtun zostanie jeszcze ok. 2 tygodni w lecznicy.
Myślę że on miał sporo szczęścia że pojechał właśnie do tej kliniki gdzie podszedł ktoś do niego z sercem.
Może wiedział co robi nie dając się dotknąć na Kalinowej :evil_lol:

Cioteczki i Wujkowie bardzo proszę o pomoc w rozreklamowaniu wątku dwóch staruszków dla których ta zima będzie prawdopodobnie ostatnią w ich życiu
http://www.dogomania.pl/threads/1970...4#post15806284