missieek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 witajcie wszystko jest w porzadku operacja przebiegla bez problemow Zorba juz czuje sie dobrze na szczegoly musicie poczekac bo wpadlam tylko na chwile aby wam to napisac musicie wybaczyc Quote
masienka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 wlasnie, co z domkiem? Bo wspomnialam o niej znajomej z Czestochowy:razz: i kto wie? kto wie? U niej mialaby super :loveu: Quote
Therion Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Missiek jak boksia czuje sie po zabiegu , co z nowym domem ? Quote
Therion Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Zorba narazie jest u Missiek, czuje sie dobrze po sterylce, była w ciązy ( miałaby 6 szczeniat) , pokryta musiałabyc w schronisku, lub zanim tam trafiła. Quote
masienka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 :crazyeye: szczenna?? Jak to dobrze, ze ta sterylka byla teraz... Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 uff super, że się udało, i że Zorbunia nie musiała już więcej rodzić małych pijawek :shake: Quote
asiaf1 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 cieszę się, że już po wszystkim, Zorbuniu wracaj szybko do zdrowia. Czy starczyło pieniędzy? Quote
masienka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 A czy ktos kto ma kontakt z missieek moglby napisac co z tym domkiem? Ba jak bede miala chetna to nie wiem co odpowiadac:oops: a za ta chetna to bym wlasna glowa mogla poreczyc:razz: Quote
missieek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 no juz jestem tak jak Therion napisal Zorba byla w ciazy ladnie zniosla operacje teraz odsypia, wypoczywa ale czuje sie dobrze Pan z Krakowa widzial ja wczoraj bardzo mu sie podoba i chce ja wziasc ale jeszcze na rekonwalescencje przyjechala do nas jesli chodzi o tego Pana to nie wiem czy pasuja do siebie z Zorba :roll: jest to mlody chlopak mieszka poza krakowem, w krakowie pracuje i wynajmuje mieszkanie w weekendy czasami wyjezdza w trase samochodem nigdy wczesniej nie mial psa zakupil juz jej kaganiec i obroze (to i to metalowe) jak je zobaczylam to obroze kazala mu kupic skorzana a kaganiec typowo dla bokserow z Zorba sobie poradzi bo jest to mega spokojny pies ale nie wiem czy ona otrzyma od niego tyle milosci i czulosci ile bym dla niej chciala co radzicie? chlopak jest w porzadku, powinien miec psa ale nie wiem czy taka zorbe ktora potrzebuje duzo spokoju nie wiem jak by zareagowala na czeste podroze Quote
masienka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Moze lepiej w takim razie byloby znalezc dla niego jakiegos milego, bezproblemowego, mlodszego bokserka? Takiego,ktory by sie szybciutko przyzwyczail do trybu zycia nowego pana. Bokserkow jest na dogo do wyboru do koloru:cool1: A ja czekam na wiadomosc od tej znajomej, ktora interesowala sie Zorbusia. Zdjecia jej poslalam ale to dobra dusza i wyglad dla niej nie taki wazny;) W zeszlym roku ciezko przezyla odejscie swojego bokserka. Jesli tylko by sie zdecydowala to Zorba lepszej panci chyba nie moglaby sobie wymarzyc:p Quote
masienka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24623&highlight=bokserka W tychach jest bardzo podobna boksia. Zdaje sie, ze nadal czeka... missieek, a wyrobilas sie z kasa? Quote
missieek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 oto ile mi wplynelo na konto: AgaiTheta 50zl asiaf1 100zl lena_zet 100zl masienka 130zl ------------------------ czyli razem 380zl na operacje zaplacilam 300zl i jesli pozwolicie dodam do tego dojazd 20zl czy zostaje 60zl - na co przeznaczyc? masienka czekam na odpowiedz tej twojej znajomej tylko co ja powiem temu chlopakowi? jest ktos kto moze mu jakiegos innego psa polecic? Quote
masienka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 tak, te 130 to ode mnie Wiec jesli Zorbusia jest nadal do wziecia to Beatka chetnie wezmie ja do siebie:multi: do Czestochowy. Tylko ona jest kilka dni bez samochodu. Ale potem by ja sobie u Was odebrala i przy okazji zobaczylabys kto zacz:p a suczynka jeszcze po zabiegu by odpoczela kilka dni. Missieek, podeslij mi na pw numer telefonu to jej przekaze i juz sie bezposrednio umowicie gdzie i kiedy:p A nie macie pojecia jak sie ciesze:multi: nowa pancia tez i beda wiesci na bierzaco:cool3: juz ja jej nie dam spokoju:evil_lol: bedzie sie musiala na dogo zalogowac:evil_lol: Quote
mosii Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Wspaniale masienka, wspaniale:multi: :multi: Quote
andzia69 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 a może panu Pelego zaproponować - on tak kocha tego pana opiekuna - mossi co o tym sądzisz??? Quote
mosii Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='andzia69']a może panu Pelego zaproponować - on tak kocha tego pana opiekuna - mossi co o tym sądzisz??? Andzia pan własnie dzwonil do mnie w sprawie Pelusia, przekierowałam go tutaj... nie wiem .. wydaje mi sie ze Pele powinien wiesc bardziej spokojny i stacjonarny tryb zycia.... Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 ale cudowne wieści!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
masienka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 No wiec tak: Beata wykupuje wlasnie trzeciego (chyba, ze o czyms nie wiem) konia staruszka na emaryturke. Jeden jest u komitetow w Tychach (gdzie jest wolontariuszka) a dwa w fundacji "zwierze nie jest rzecza" w Krakowie :) Z Tychow ma tez psiaczka Lakiego i koty. W zeszlym roku pozegnala niestety swojego drugiego psa - boksia wlasnie. Mieszka w Czestochowie w bloku ale chodza z psami nieopodal na pola i laki. Czesto tez jezdzi do dziadkow na wies:p Jednym slowem dziewczyna super i wlasnie takiego spokojnego psiaka jak Zorba szukala. Od jakiegos czasu zaczela sie wlasnie rozgladac za nowym psiakiem i o "naszej" boksi tez juz wczesniej czytala tylko nie umiala sie zdecydowac bo tyle biedakow w potrzebie. no i glowe moge poswiecie, ze super sie zajmie Zorbusia :) A najlepiej podaj na pw tel to jej przekaze i zadzwoni do Ciebie :) Quote
Recommended Posts