Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='masienka']Wiecie co? Ja nigdy nie przepadalam za bokserami:oops: ale juz zmienilam zdanie:p ona jest po prostu piekniasta:loveu: i ma taki uszczesliwiony pychol:loveu:
masz szczęście, że zmieniłaś :diabloti: boksy to najmadrzejsze i najpiekniejsze psy na swiecie i najbardziej uparte :cool3::evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

teraz to już pora na solidny odpoczynek

smacznie śpimy...

a tu moja zwariowana pańcia znowu prosi żebym się troche pobawila, no dobra a niech jej będzie

Posted

zaczynam prosić

nie reyzgnuję

ignorują mnie więc pora na minkę

o nie co oni do mnie mówią, jak to Zorbuniu nie dostaniesz?

GDZIOE ONI MAJĄ SUMIENIE???????????

ale jeszcze się nie poddam

Nie teraz to już przesadzila ta niedobra "Pańcia" (od siedmiu boleści) jeszcze śmie robić mi zdjęcia, po tym jak nie dala mi jeść

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
w skrócie:
u nas wszystko w porządku. Odchudzanie narazie nie idzie nam zbyt dobrze. Po wejściu na wagę okazalo się, że Zorba ma jeszcze prawie kilo więcej kochanego cialka. pod koniec tego tygodnia znów staniemy na wagę, oby okazalo się że jest jej mniej, bo jak nie to będę chyba wolać
:Help_2:. Missieek teraz to już na pewno nie powiesz: Zorbunia odżyla; widzisz jakie ma minki - smutaski i obrażalskie. ach to jedzonko...

Cala rodzinka Zorbuni pozdrawia.

Posted

missieek napisał(a):
alez nie, wyglada super :)
ale to kilo niech jeszcze zrzuci :evil_lol:

fotki przeslodkie, kiedy nas odwiedzicie?

wlaśnie tak dzisiaj myślalm, ze to już najwyższa pora, bo przecież Ty niedlugo chyba będziesz wyjeżdzać, napisz mi proszę do kiedy jesteś u mamuni i czy za 2 tygodnie w sobotę moglybyśmy Was odwiedzić?

a co do zrzucania to niestety nie kilo musi jej jeszcze chociaż trzy ubyć. Pracujemy ale nie jest latwo jeszcze te jej minki, które przyprawiają nas o wyrzuty sumienia.... ach....

Posted

[quote name='masienka']

Poplakalam sie ze smiechu:oops: :placz: :lol: przeslodka jest:loveu:

To zdjęcie koniecznie trzeba zgłosić do konkursu zdjęcie miesiąca - jest po prostu super :cool3: .

Posted

Dziś zdamy krótką fotorelację z życia Zorbuni

Po pierwsze:
Zobaczcie jakich dwóch cudownych Gentelmenów ma Zorbunia
Pierwszy Lucki tak się rozwalil na jej spanku, że jej tylko doopcia się zmieścila

Drugi Gentelmen Pucio troszkę lepszy bo więcej miejsca zostawil, chyba tylko dlatego, że mniejszy

Po drugie: tak pięknie Zorbeczka potrafi się klócić:
tutaj zaczyna

a tutaj już bardzo zla

Potem wyglądala jeszcze lepiej , ale ja ze śmiechu :p nie moglam utrzymać aparatu i zdjęcia nie wyszly.
Oczywiścia klótnia o co; raczej nie trudno zgadnąć o JEDZONKO!!!!!!:evil_lol:

Resztę zdjęć wstawię jutro, przynajmniej bedę się starać, dzisiaj już nie mam cierpliwości do tego komputera.

Posted

Znowu idziemy na spacerek, jak co dzień. :painting:

Takiego narzeczonego WIELKIEGO ma nasza Zorbunia

A to już po spacerku, jak zawsze umęczona TAKAAAA.......

A teraz pochwalimy się Zorbunia (mortadela, jak ją nazwal mój dziadek) SCHUDLA prawie 2 KILO!!!!! :Cool!: I tak wydląda