zyzia Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Tutaj szlaeństwa Zorby, najpierw przygotowanie ...a potem... Tutaj jedno wielkie wąchanie. Quote
missieek Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 oj jak pieknie sie smieje :loveu: odzyla u Was Quote
masienka Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Wiecie co? Ja nigdy nie przepadalam za bokserami:oops: ale juz zmienilam zdanie:p ona jest po prostu piekniasta:loveu: i ma taki uszczesliwiony pychol:loveu: Quote
boksiedwa Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='masienka']Wiecie co? Ja nigdy nie przepadalam za bokserami:oops: ale juz zmienilam zdanie:p ona jest po prostu piekniasta:loveu: i ma taki uszczesliwiony pychol:loveu: masz szczęście, że zmieniłaś :diabloti: boksy to najmadrzejsze i najpiekniejsze psy na swiecie i najbardziej uparte :cool3::evil_lol: Quote
masienka Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Pewnie, ze mam szczescie:evil_lol: czlowiek czasem nie wie co traci:evil_lol: A o jakies nowe zdjatka w wolnym czasie poprosimy:loveu: :razz: Quote
zyzia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 ... któtki odpoczynek rany gdzie ona nas wyprowadzila Quote
zyzia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 nie, nie, pora wracać a tu chwalimy się kto ma dłuższy język Quote
zyzia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 teraz to już pora na solidny odpoczynek smacznie śpimy... a tu moja zwariowana pańcia znowu prosi żebym się troche pobawila, no dobra a niech jej będzie Quote
zyzia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 troche się pobawię to da mi spokój nie to już przesada robić mi takie straszne zdjęcia mam to coś do zabawy i zwiewam Quote
zyzia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 zaczynam prosić nie reyzgnuję ignorują mnie więc pora na minkę o nie co oni do mnie mówią, jak to Zorbuniu nie dostaniesz? GDZIOE ONI MAJĄ SUMIENIE??????????? ale jeszcze się nie poddam Nie teraz to już przesadzila ta niedobra "Pańcia" (od siedmiu boleści) jeszcze śmie robić mi zdjęcia, po tym jak nie dala mi jeść Quote
zyzia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: w skrócie: u nas wszystko w porządku. Odchudzanie narazie nie idzie nam zbyt dobrze. Po wejściu na wagę okazalo się, że Zorba ma jeszcze prawie kilo więcej kochanego cialka. pod koniec tego tygodnia znów staniemy na wagę, oby okazalo się że jest jej mniej, bo jak nie to będę chyba wolać :Help_2:. Missieek teraz to już na pewno nie powiesz: Zorbunia odżyla; widzisz jakie ma minki - smutaski i obrażalskie. ach to jedzonko... Cala rodzinka Zorbuni pozdrawia. Quote
missieek Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 alez nie, wyglada super :) ale to kilo niech jeszcze zrzuci :evil_lol: fotki przeslodkie, kiedy nas odwiedzicie? Quote
zyzia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 missieek napisał(a):alez nie, wyglada super :) ale to kilo niech jeszcze zrzuci :evil_lol: fotki przeslodkie, kiedy nas odwiedzicie? wlaśnie tak dzisiaj myślalm, ze to już najwyższa pora, bo przecież Ty niedlugo chyba będziesz wyjeżdzać, napisz mi proszę do kiedy jesteś u mamuni i czy za 2 tygodnie w sobotę moglybyśmy Was odwiedzić? a co do zrzucania to niestety nie kilo musi jej jeszcze chociaż trzy ubyć. Pracujemy ale nie jest latwo jeszcze te jej minki, które przyprawiają nas o wyrzuty sumienia.... ach.... Quote
missieek Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 mysle ze moze byc za dwa tygodnie :) ale to sie jeszcze dokladnie zgadamy Quote
masienka Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Poplakalam sie ze smiechu:oops: :placz: :lol: przeslodka jest:loveu: Quote
simbik Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='masienka'] Poplakalam sie ze smiechu:oops: :placz: :lol: przeslodka jest:loveu: To zdjęcie koniecznie trzeba zgłosić do konkursu zdjęcie miesiąca - jest po prostu super :cool3: . Quote
masienka Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 A ten faflun w srodku paszczy:laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
Aganiok Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Uwaga! Potfór :diabloti: :lol: :lol: :lol: Quote
Medorowa Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Śliczny potfffforek:p :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zyzia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Dziś zdamy krótką fotorelację z życia Zorbuni Po pierwsze: Zobaczcie jakich dwóch cudownych Gentelmenów ma Zorbunia Pierwszy Lucki tak się rozwalil na jej spanku, że jej tylko doopcia się zmieścila Drugi Gentelmen Pucio troszkę lepszy bo więcej miejsca zostawil, chyba tylko dlatego, że mniejszy Po drugie: tak pięknie Zorbeczka potrafi się klócić: tutaj zaczyna a tutaj już bardzo zla Potem wyglądala jeszcze lepiej , ale ja ze śmiechu :p nie moglam utrzymać aparatu i zdjęcia nie wyszly. Oczywiścia klótnia o co; raczej nie trudno zgadnąć o JEDZONKO!!!!!!:evil_lol: Resztę zdjęć wstawię jutro, przynajmniej bedę się starać, dzisiaj już nie mam cierpliwości do tego komputera. Quote
Medorowa Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 No to czekamy na resztę zdjeć rewelacyjnej suńci:loveu: :loveu: Quote
zyzia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Znowu idziemy na spacerek, jak co dzień. :painting: Takiego narzeczonego WIELKIEGO ma nasza Zorbunia A to już po spacerku, jak zawsze umęczona TAKAAAA....... A teraz pochwalimy się Zorbunia (mortadela, jak ją nazwal mój dziadek) SCHUDLA prawie 2 KILO!!!!! :Cool!: I tak wydląda Quote
masienka Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Fju, fju:siara: to sie laska z Zorbuni robi:loveu: A jaka ma sliczna lopatke zamiast jezorka:loveu: normalnie boksery sa cudne:loveu: Quote
Recommended Posts