Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

missieek miała dzisiaj ręce pracy-rano zajęcia, poźniej wizyta u weta z kotką na sterylce, następnie wielkie pakowanie i przeprowadzka z mieszkania do domu i wszystko w biegu!!! Ledwo coś zjadła, a na dostęp do netu to dziś wogóle nie było czasu. Nie wkurzajcie się tak na nią, robi co może...

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vikamilka napisał(a):
missieek miała dzisiaj ręce pracy-rano zajęcia, poźniej wizyta u weta z kotką na sterylce, następnie wielkie pakowanie i przeprowadzka z mieszkania do domu i wszystko w biegu!!! Ledwo coś zjadła, a na dostęp do netu to dziś wogóle nie było czasu. Nie wkurzajcie się tak na nią, robi co może...

dzieki Aga ze chociaz Ty to doceniasz...

Posted

muro dziekuje za zorganizowanie transportu
czekamy w domu jutro od 10 na przyjazd boksi
jesli moge prosic to jak bedziecie miec chwile zerknij na koty (czy jest rudy staruszek i czy sa jakies maluchy) i na szczeniaki (czy sa w dobrym stanie i ile)

Posted

Jejciu, dziewczyny. Nikt sie na missieek nie wkurza;) po prostu wszyscy troszke poddenerwowani jak tak do konca nic nie wiadomo
a ja najbardziej bo sumienie gryzie, ze mnie tam nie ma:oops:

:Rose: :Rose: :Rose: dla Was wszystkich ogromne dzieki!

Posted

zerkniemy napewno i na psiaki i koty jesli tylko czasu starczy, nie wkurzam sie tylko lubie konkretne rozwiazania:), pozdrawiam do jutra

Posted

sunia już dowieziona na miejsce docelowe, wszystko poszło gładko, ładnie i powabnie :razz: Muro nasza kochana buzi Tobie wielkie :B-fly: :B-fly: :B-fly: muro jest w drodze do Sosnowca, jak dojedzie na miejsce to pewnie napisze cusik więcej ;)

Posted

muro padł net, więc chyba musimy zaczekać do poniedziałku :roll:
sunia dostarczona tak jak pisałam wcześniej, muro mówi, że wszystkie psy i sunie lizały boksereczkę po "łonie", że tak się wyrażę, co oznacza pewnie jakiś stan zapalny :shake: :shake: :shake: czyli nie jest dobrze, nie jest dobrze i trzeba koniecznie udać się z niunią do weterynarza.Pewnie to ropomacicze ech......:shake: :shake:

Posted

maz wrocil i internet naprawiony, no podziekowania chyba sie naleza Tz leny, ktory zgodzil sie na transport, wszystko git, sunka super, grzeczniutka ze hej, nawet Tz leny podrywala z powabem:)odstawiona do domku tymczasowego- tu dzieki dla Missiek

Posted

Zorba okazala sie spokojna (jak do tej pory) boksia
z naszymi psami jest ok, nawet koty jej nie przeszkadzaja
zato swinke morska to chyba chcialaby zjesc

narazie duzo wypoczywa, jak pochodzi to zaraz zaczyna dyszec
nie jest jakos strasznie wychudzona
widac po niej ze mase razy rodzila
jest kontaktowa, przyjazna do czlowieka

byla u miejscowego weta
stwierdzil ze ma guzy na dwoch sutkach
na dziaslach tez ma jakies guzy
z przodu ma jeszcze jednego zeba mlecznego ktorego trzeba usunac
ma ok 5-6 lat
zeby ma strasznie zdarte
uszy brudne byc moze swierzb
z oczu jej sie leje troche

dzieki Therionowi ktory zasponsorowal Zorbie wyprawke
dzis zostala odpchlona
jutro ja odrobaczymy

Posted

jest komu dziękować!!

wielkie dzięki należą się:
osobie, która ją wypatrzyła-masienka:Rose:
osoby transportjącej- mąż leny zet:Rose:
nowej twarzy w schronisku- muro:Rose:
domkowi tymczasowemu- mamie i missieek:Rose::Rose:
sponsorowi wyprawki- Therion:Rose:
weterynarzowi, który ją przebadał:Rose:
osobom, które wydały ją ze schroniska :Rose:

Posted

nom, ale spokojna to fakt, mnie miala w tylku z moimi "niunkami" ale chyba Tz leny jej bardzo przypadl do gustu:),bardzo ladnie sie zachowywala w samochodzie, super laska z niej

Posted

no, spodobała mu się hihihi:evil_lol:
bardzo się cieszę, że boksia jest w domu, bo strasznie mi wpadła w oko.Missieek, powiedz mi, moja droga, jak ty z finansami stoisz, bo przecież ta sunia wymaga pewnie sterylizacji! z uwagi na stan zapalny!

Aha, chłop mi tyłek truje, że tam jest piękny, cudowny, śliczny, powabny i w ogóle szczeniak doga :roll: obiecał molestowanie kolegów z pracy o przygarnięcie psiaka, ale ja tak bym chciała po cichaczu zapytać czy ktoś z was jest z olkusza?może jest szansa na zrobienie fotek?