masienka Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Czy bedziecie jej przy okazji sterylki usuwac rowniez te guzki? Co mowil wet? Zdjecie drugie od gory jest cudne:loveu: zakochalam sie w bokserach:loveu: a jutro pojdzie przelew Quote
missieek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 tak beda usuwane i guzki operacja bedzie u krakowskiego weta Quote
asiaf1 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 missieek napisał(a):Zorba bedzie miec operacje najprawdopodobniej w ta srode :cool1: pomoc finansowa zaoferowaly asiaf1 lena_zet masienka wyslalam Wam na pw nr konta dzieki!!! :loveu: ja tak jak pisałam ze względu na duży rachunek za leczenie szczeniaków z parwovirozy mogę na razie wpłacić 100 PLN (już przesłałam na konto). Jeżeli nie uzbieracie całej kwoty na operację to nie wiem jak ale postaram się tą drugą stówke jakoś uzbierać. Przepraszam, ze tak wyszło ale nie przewidywałam, że szczeniory się rozchorują Quote
AgaiTheta Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 To ja poproszę numer rachunku wyślę wieczorkiem 50 zł. Więcej nie dam rady :shake: Jeszcze muszę od znajomych dla Tosi i Pelusia wyciągnąć :mad: Quote
masienka Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Doda, dzieki, ona nadal szuka domu, takiego do konca zycia... Quote
masienka Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Przelew poszedl. A Ty Zorbusiu wypatruj domku dla siebie na pierwszej stronie.:loveu: Quote
masienka Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Czy mozna sie nie zakochac?:loveu: a w schronie nie chciala nawet do krat podejsc... Quote
missieek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 masienka napisał(a):Przelew poszedl. A Ty Zorbusiu wypatruj domku dla siebie na pierwszej stronie.:loveu: dziekuje masienka dziekuje takze asiaf1 i lena_zet jutro juz zabieg i jutro takze zobaczy ja ten Pan z krakowa od mosii a ja oczywiscie zobacze tego Pana i byc moze jak okaze sie ze jest w stanie zapewnic jej nalezyta opieke po sterylce i na reszte zycia to prawdopodobnie u niego zostanie juz jutro aby jej nie wozic w kolko wiec trzymajcie za nas kciuki za Zorbe aby dobrze przeszla operacje za operujacych wetow i za mnie abym podjela dobra decyzje co do potworka :lol: Quote
masienka Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 :thumbs: :thumbs: :thumbs: Byloby wspaniale gdyby Panu sie mala spodobala :loveu: Chociaz na Waszym miejscu pewnie bym jej oddac nie chciala:razz: :evil_lol: Quote
mosii Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 missieek przetrzep faceta od A do Z;) trzymam bardzo za Was kciuki :kciuki: :kciuki: Quote
malawaszka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 missieek trzymam :kciuki: za zabieg i za domek :kciuki: przepraszam, że nie mogłam pomóc :-( Quote
zalewscy Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 missieek napisał(a):dziekuje masienka dziekuje takze asiaf1 i lena_zet jutro juz zabieg i jutro takze zobaczy ja ten Pan z krakowa od mosii a ja oczywiscie zobacze tego Pana i byc moze jak okaze sie ze jest w stanie zapewnic jej nalezyta opieke po sterylce i na reszte zycia to prawdopodobnie u niego zostanie juz jutro aby jej nie wozic w kolko wiec trzymajcie za nas kciuki za Zorbe aby dobrze przeszla operacje za operujacych wetow i za mnie abym podjela dobra decyzje co do potworka :lol: Oby ten pan był właśnie tym jedynym :-( . Trzymamy kciuki !!!! Quote
mosii Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='masienka']:thumbs: :thumbs: :thumbs: Byloby wspaniale gdyby Panu sie mala spodobala :loveu: a ja sie bede cieszyc jak Pan się missieekowi spodoba;) :razz: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
masienka Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 No to najwazniejsze przeciez:lol: inaczej nie dostanie Zorbusi:lol: Quote
joaaa Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
boksiedwa Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
masienka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 No wlasnie juz mnie zaczynaja dlonie bolec od tego zaciskania:evil_lol: a nie zapytalam, o ktorej ta sterylka:razz: Quote
zalewscy Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Jak sterylka ?? jak pan podobała mu sie sunia ??? Niech ktoś w koncu odpisze !! Quote
masienka Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 pomalutku :p missieek z pewnoscia sie odezwie jak tylko bedzie mogla :p zabieg, odwiedziny u pana itd. to wszystko trwa. I jeszcze musi wrocic z Krakowa. Quote
Recommended Posts