asiaf1 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Jestem już w pracy wiec na bieżąco mogę śledzić losy Zorby. Missieek czy pieniążki są potrzebne? Quote
boksiedwa Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Pan strasznie marudny, jeśli naprawdę zależało by mu na psie to by tak nie wybrzydzał. A co będzie jak sie nie spodoba? Quote
masienka Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Ona dosc duzo w swoim zyciu przeszla i jesli pan taki wybredny to chyba nie ma wielkiego sensu wiezc jej do Krakowa. Pewnie by wolal mlodszego i zdrowszego...:-( A jak wygladaja sterylkowe plany? Bo moze i te guzki by trzeba usunac:shake: Jesli bedzie cos wiadomo to poprosze numer konta... Quote
lena_zet Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 wysterylizujcie ją przed wydaniem.... dajcie numer konta czy cuś, jestem za składką i sterylizacją, tymbardziej, że jest podejrzenie ropomacicza. Quote
missieek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 porozmawiam z wetem ile by sterylka kosztowala razem z usunieciem guzkow i nadziaslakow i potem podam numer konta ok? Quote
masienka Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Czekamy:p Jesli tylko wet uzna, ze sunka bedzie gotowa na sterylke to nie ma na co czekac bo moze sie w miedzyczasie trafic jakis domek:razz: Quote
missieek Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 mosii napisał(a):missieek a ten facet z Krakowa? jestesmy w kontakcie jak sie nie rozmysli do czasu az Zorba bedzie po sterylce to moze do niego trafi :) wydaje sie byc w porzadku Quote
lena_zet Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 missieek napisał(a):porozmawiam z wetem ile by sterylka kosztowala razem z usunieciem guzkow i nadziaslakow i potem podam numer konta ok? pewnie :thumbs: Quote
masienka Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Pokaz wszystkim jak piekna z Ciebie dziewczynka Zorbusiu:loveu: Quote
AgaiTheta Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ojej Zorbuniu dopiero ciocia Cię dostrzegła :oops: :oops: missieek pisz czego potrzebujesz. Będziemy działać! Quote
zalewscy Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Myszko trzymaj się napewno jest gdzieś ktoś kto szuka właśnie Ciebie . Quote
muro Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 nooo, pozycje na 1. i 2. zdjeciu ma przednie, slodka "kruszynka":) Quote
Therion Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Sliczna. Missiek jakby co to w poniedziałek i srode jestem w hucie po południu, ew. dam ci jeszcze karmę. Quote
missieek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Zorba bedzie miec operacje najprawdopodobniej w ta srode :cool1: pomoc finansowa zaoferowaly asiaf1 lena_zet masienka wyslalam Wam na pw nr konta dzieki!!! :loveu: Quote
Recommended Posts