Kluska4 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 CUDNIE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
masienka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Znaczy, ze Zorba "sprzedana"? missieek?:cool3: Quote
AgaiTheta Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 ooooo Zorba ale Ci się trafiło :loveu: :loveu: :loveu: Ps. Podajcie namiary na Pana łódzkiej simbik ona ma młodego wesołego boksia, może się uda! Quote
masienka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Pochwalimy sie wszystkim, ze do dwoch tygodni bedziesz spala w nowym, kochajacym domku? I ze Zorbusia nadal pozostaniesz? Co malenka?:loveu: Quote
missieek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 potwierdzam Zorbuś jedzie w najblizszym czasie do Czestochowy :) co mam zrobic z kasa ktora zostala? Quote
joaaa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: już się cieszę i trzymam kciuki!!!!!!!! Quote
boksiedwa Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 andzia69 napisał(a):a może panu Pelego zaproponować - on tak kocha tego pana opiekuna - mossi co o tym sądzisz??? Pan, który szuka psiaka ma chyba zbyt małe doświadczenie a Pelus potrzebuje opiekuna doswiadczonego, który poswięci mu duzo czasu i cierpliwości. to nie jest pies dla osoby majacej nie wielkie pojęcie o psach i o rasie. On musi trafic do kogoś kto miał boksera i zna sie na nich. Tak samo ostrożnie podchodziła bym do oferowania panu bullowatej suni z podobnych powodów. Psiaki po przejściach często cierpia przez to, że trafiją do nie odpowiednich ludzi. Fajnie, że Zorba znalazła domek :multi::multi::multi: Quote
jotka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 W Bytomiu są dwa piekne boksery. Moze któregos pan by wziął? Zdjęć nie mam, ale się postaramdo przyszłego wtorku Quote
Therion Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Missiek, moze przeznacz pieniadze na ratowanie kolejnej biedy ze schroniska w Olkuszu. Quote
masienka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Therion napisał(a):Missiek, moze przeznacz pieniadze na ratowanie kolejnej biedy ze schroniska w Olkuszu. Jestem za, jesli oczywiscie mama missieek przyjelaby kolejna bidulke. Moze dziewczyny porobia jutro jakies zdjecia jak pojada. Quote
missieek Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 wszystko u niej ok juz w czwartek jedzie do swojego domku :) Quote
masienka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 A co z panem? Moze ta bokserka z Tychow... Tylko, ze nikt sie nie odzywa, nie ma tam chyba wielu wolontariszy:shake: Quote
AgaiTheta Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Proszę prześlijcie mi namiary do Pana na pw. Mamy teraz duzo boksi: Krawat; biedak z Żor; Brutus; pies z Chorzowa; z Łodzi młody na kwarantannie; piękny młody w Józefowie. Coś wybierzemy szkoda, by kolejny domek czmychnął :shake: Quote
masienka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Kochani! Ogromnie przepraszam za poslizg ale mam problemy z dostepem do neta:oops: Zorbusia w czwartek pojechala do nowego domku w Czestochowie:loveu: Juz podbila serca calej rodzinki, spi na kanapie z glowka na kolanach nowej panci ;) ktora od razu pytala czy mala bedzie chciala spac w lozku :evil_lol: Mam zdjecia z przeprowadzki ale niestety na razie nie mam jak wstawic. Jesli ktos moglby pomoc to bylabym bardzo wdzieczna:p Quote
mosii Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Wspaniale!!!!!!! przeslij do mnie wstawie, ale albo 500x500 albo po jednym w pełnym wymiarze;) [email protected] Quote
masienka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Bo ja wlasnie na " goscinnych wystepach" tu siedze i nie mam zadnego programu do zdjec wiec pojda pojedynczo ale duze. Dzieki! Quote
zyzia Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Witam wszystkich. To u mnie Zorba wniosla radość i szczęście do domu. W swoim i mojej rodziny imieniu chcialam serdecznie podziękować wszytkim, którzy przyczynili się do ratowania Zorby, dzięki Wam teraz śpi sobie u nas. Szczególne podziękowania dla Misieek i jej wspanialej mamy oraz Kasi. Wczoraj Zorba byla u wetki, miala ściągnięte szwy i ogólne badanie. Musimy w przyszlym tygodniu zająć się zapaleniem uszu, ale wetka powiedziala że z tym można zaczekać do przyszlego tygodnia, a dobrze aby Zorba zadomowila się u nas. A więc zgodnie z jej zaleceniami czekamy. Trzeba będzie też zająć się jej zębami, niestety nie są w najlepszym stanie, najprawdopodobniej gryzla kamienie. Zorbunia pokochala najbardziej moja mamę, troszkę jestem o nią zazdrosna. Dzisiaj zaczęla bawić się swoją pilką; je razem z moim drugim szczęściem Luckim, jedna miska obok drugiej, cudowny widok. Niestety nie mam już aparatu i nie będę mogla pokazać jej podczas jedzenia i zabawy, dlatego opisuję. Wklejam kilka zdjęć z pierwszego dnia. Jeszcze raz wszytkim dziękuję. Tak wital Zorbę Lucky w pierwszym dniu. Quote
masienka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Ale Zyzia nie jest w nowym domu:evil_lol: to nowa pani Zorbusi, ktora Zorbusia nadal pozostanie:lol: Witamy Zyzie :) Edit: a watek przenosimy :) Quote
AgaiTheta Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 zyzia witamy i dziękujemy za domek dla Zorbusi!!!! :loveu: Quote
joaaa Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Super zdjęcia!!! :loveu: dziękujemy za domek dla Zorby!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
asiaf1 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Bardzo się cieszę, że Zorbeczka jest już szczęśliwa:loveu: Quote
Cimi Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Zyzia fantastycznie, że przygarnełaś Zorbę :bigcool:. Czekam na częste relacje :cool3:. Quote
Recommended Posts