Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
a może panu Pelego zaproponować - on tak kocha tego pana opiekuna - mossi co o tym sądzisz???

Pan, który szuka psiaka ma chyba zbyt małe doświadczenie a Pelus potrzebuje opiekuna doswiadczonego, który poswięci mu duzo czasu i cierpliwości. to nie jest pies dla osoby majacej nie wielkie pojęcie o psach i o rasie. On musi trafic do kogoś kto miał boksera i zna sie na nich.
Tak samo ostrożnie podchodziła bym do oferowania panu bullowatej suni z podobnych powodów. Psiaki po przejściach często cierpia przez to, że trafiją do nie odpowiednich ludzi.
Fajnie, że Zorba znalazła domek :multi::multi::multi:

Posted

Therion napisał(a):
Missiek, moze przeznacz pieniadze na ratowanie kolejnej biedy ze schroniska w Olkuszu.

Jestem za, jesli oczywiscie mama missieek przyjelaby kolejna bidulke. Moze dziewczyny porobia jutro jakies zdjecia jak pojada.

Posted

Proszę prześlijcie mi namiary do Pana na pw.
Mamy teraz duzo boksi: Krawat; biedak z Żor; Brutus; pies z Chorzowa; z Łodzi młody na kwarantannie; piękny młody w Józefowie. Coś wybierzemy szkoda, by kolejny domek czmychnął :shake:

Posted

Kochani!
Ogromnie przepraszam za poslizg ale mam problemy z dostepem do neta:oops:

Zorbusia w czwartek pojechala do nowego domku w Czestochowie:loveu:
Juz podbila serca calej rodzinki, spi na kanapie z glowka na kolanach nowej panci ;) ktora od razu pytala czy mala bedzie chciala spac w lozku :evil_lol:

Mam zdjecia z przeprowadzki ale niestety na razie nie mam jak wstawic. Jesli ktos moglby pomoc to bylabym bardzo wdzieczna:p

Posted

Witam wszystkich.
To u mnie Zorba wniosla radość i szczęście do domu. W swoim i mojej rodziny imieniu chcialam serdecznie podziękować wszytkim, którzy przyczynili się do ratowania Zorby, dzięki Wam teraz śpi sobie u nas.
Szczególne podziękowania dla Misieek i jej wspanialej mamy oraz Kasi.
Wczoraj Zorba byla u wetki, miala ściągnięte szwy i ogólne badanie. Musimy w przyszlym tygodniu zająć się zapaleniem uszu, ale wetka powiedziala że z tym można zaczekać do przyszlego tygodnia, a dobrze aby Zorba zadomowila się u nas. A więc zgodnie z jej zaleceniami czekamy. Trzeba będzie też zająć się jej zębami, niestety nie są w najlepszym stanie, najprawdopodobniej gryzla kamienie.
Zorbunia pokochala najbardziej moja mamę, troszkę jestem o nią zazdrosna. Dzisiaj zaczęla bawić się swoją pilką; je razem z moim drugim szczęściem Luckim, jedna miska obok drugiej, cudowny widok. Niestety nie mam już aparatu i nie będę mogla pokazać jej podczas jedzenia i zabawy, dlatego opisuję. Wklejam kilka zdjęć z pierwszego dnia. Jeszcze raz wszytkim dziękuję.

Tak wital Zorbę Lucky w pierwszym dniu.