Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vikamilka napisał(a):
jeśli ktoś chciał ofiarować jakieś pieniążki na hotelik to można je przeznaczyć na np. sterylke suni, opieke weterynaryjną itp.

to super, że sunia jedzie do domku tymczasowego.:multi: Ja w takim razie czekam na konto.

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona tak ignoruje otoczenie, ze nie przypuszczam aby ktos sie polakomil na suke zapatrzona w powietrze:roll: i do tego nie najmlodsza wiec mysle, ze doczeka odsieczy:p

Posted

masienka napisał(a):
Ona tak ignoruje otoczenie, ze nie przypuszczam aby ktos sie polakomil na suke zapatrzona w powietrze:roll: i do tego nie najmlodsza wiec mysle, ze doczeka odsieczy:p

myślę, że tu chodziło o innego rodzaju nieobecność:shake:

Posted

Zacytuje sama siebie:evil_lol: a co!

[quote name='masienka']:thumbs: :thumbs: :thumbs: trzymamy mocno

Ale ja mam jeszcze jedna prosbe jak bedziecie tam w sobote. Na belgowym forum okazuje sie, ze ta dama moze byc czasami rasowa, nie spodziewalam sie jakos, myslalam, ze mix i wstyd sie przyznac ale nie sprawdzilam tatuazu:oops: :oops: :oops:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25760

Bylabym bardzo wdzieczna gdybyscie mogly ja obejrzec. Bo faktycznie jesli rasowa to moglaby miec...

Dziekuje:Rose:

Muro Nieznana Twarzo! :evil_lol: Moge liczyc na jutrzejszy rzut oka na czarnulke?:cool3:

Posted

tak, oczywiscie , tylko co z autkiem??? mnie franie jakos prawka nie chcieli dac:/ a tz jutro w pracy:(, potrzebny nam transport:(

Posted

[quote name='muro']tak, oczywiscie , tylko co z autkiem??? mnie franie jakos prawka nie chcieli dac:/ a tz jutro w pracy:(, potrzebny nam transport:(

Gdzies na forum jakis czas temu ktos szukal dwoch zaginionych psow rasowych, ktore uciekly przez ogrodzenie - jednym byla suka owczarka belgijskiego ( ale nie potrafie tego odnalezc na forum - to bylo jakies ok. miesiac - dwa temu ).

Posted

[quote name='masienka']Zuziu, jesli chodzi o ten watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23144&highlight=owczarek+belgijski to psiaki juz wrocily, tyle, ze to byl pies

Tak, tak - i wlasnie juz tez trafilam na to - pomylily mi sie "pcie" :roll: psiakow. Nie mieszam juz wiec wiecej :oops: . Powodzenia w odbieraniu bokserki z tego potwornego schroniska ( a moze i dla tej suni owczarka cos by mozna bylo zrobic ? ).Jest cudowna.

Posted

Alez mieszaj sie, mieszaj:lol: im wiecej oczu tym mniejsza szansa, ze cos przegapie;) Dzieki!

Dla czarnej szukamy rowniez. Srodowisko belgomaniakow postawione na nogi.

Posted

z tego co widze to dom jest w krakowie, wiec tam trzeba boksie odwiezc , a sunka jest w olkuszu, ja jestem z sosnowca, czyli na chlopski rozum z sosnowca ( katowic, myslowic, dg- moge dojechac) do olkusza z olusza do krakowa, mam nadzieje ze nic nie pokrecilam