asiaf1 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Vikamilka napisał(a):jeśli ktoś chciał ofiarować jakieś pieniążki na hotelik to można je przeznaczyć na np. sterylke suni, opieke weterynaryjną itp. to super, że sunia jedzie do domku tymczasowego.:multi: Ja w takim razie czekam na konto. Quote
muro Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 oj czytamy, czytamy , upewnic sie tylko chcialam:):p Quote
Vikamilka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 :p:p:p ja się tylko boję, że zanim się tam zjawicie może jej już nie być,,,ale bądźmy dobrej myśli Quote
muro Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 ale czemu? tyle czsu byla... ajak nie to cos innego moze wytargamy? jakies propozycje? Quote
muro Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 pieknie, a nie ustalilysmy co z samochodem, moje pytanie przeszlo jakos bez echa, ja w sobote furki nie mam, tz w pracy;( Quote
masienka Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Ona tak ignoruje otoczenie, ze nie przypuszczam aby ktos sie polakomil na suke zapatrzona w powietrze:roll: i do tego nie najmlodsza wiec mysle, ze doczeka odsieczy:p Quote
muro Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 ja sie uzbrajam w piekny i ujmujacy usmiech tylko niech ten usmiech ktos dowiezie, bo na szczece tam nie zajade:) Quote
asiaf1 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 masienka napisał(a):Ona tak ignoruje otoczenie, ze nie przypuszczam aby ktos sie polakomil na suke zapatrzona w powietrze:roll: i do tego nie najmlodsza wiec mysle, ze doczeka odsieczy:p myślę, że tu chodziło o innego rodzaju nieobecność:shake: Quote
masienka Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Zacytuje sama siebie:evil_lol: a co! [quote name='masienka']:thumbs: :thumbs: :thumbs: trzymamy mocno Ale ja mam jeszcze jedna prosbe jak bedziecie tam w sobote. Na belgowym forum okazuje sie, ze ta dama moze byc czasami rasowa, nie spodziewalam sie jakos, myslalam, ze mix i wstyd sie przyznac ale nie sprawdzilam tatuazu:oops: :oops: :oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25760 Bylabym bardzo wdzieczna gdybyscie mogly ja obejrzec. Bo faktycznie jesli rasowa to moglaby miec... Dziekuje:Rose: Muro Nieznana Twarzo! :evil_lol: Moge liczyc na jutrzejszy rzut oka na czarnulke?:cool3: Quote
muro Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 tak, oczywiscie , tylko co z autkiem??? mnie franie jakos prawka nie chcieli dac:/ a tz jutro w pracy:(, potrzebny nam transport:( Quote
zuziaM Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='muro']tak, oczywiscie , tylko co z autkiem??? mnie franie jakos prawka nie chcieli dac:/ a tz jutro w pracy:(, potrzebny nam transport:( Gdzies na forum jakis czas temu ktos szukal dwoch zaginionych psow rasowych, ktore uciekly przez ogrodzenie - jednym byla suka owczarka belgijskiego ( ale nie potrafie tego odnalezc na forum - to bylo jakies ok. miesiac - dwa temu ). Quote
masienka Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Zuziu, jesli chodzi o ten watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23144&highlight=owczarek+belgijski to psiaki juz wrocily, tyle, ze to byl pies Cholercia, to Wy nie macie jeszcze transportu? Myslalam, ze umowilyscie sie na pw:oops: zaraz zmienie tytul Quote
zuziaM Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='masienka']Zuziu, jesli chodzi o ten watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23144&highlight=owczarek+belgijski to psiaki juz wrocily, tyle, ze to byl pies Tak, tak - i wlasnie juz tez trafilam na to - pomylily mi sie "pcie" :roll: psiakow. Nie mieszam juz wiec wiecej :oops: . Powodzenia w odbieraniu bokserki z tego potwornego schroniska ( a moze i dla tej suni owczarka cos by mozna bylo zrobic ? ).Jest cudowna. Quote
masienka Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Alez mieszaj sie, mieszaj:lol: im wiecej oczu tym mniejsza szansa, ze cos przegapie;) Dzieki! Dla czarnej szukamy rowniez. Srodowisko belgomaniakow postawione na nogi. Quote
muro Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 no szukamy szukamy, nie moze przeciez nam pojsc tak latwo zawsze musza byc jakies trudnosci przeciez, ehh Quote
muro Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 ponawiam prosbe, nie mozna pozwolic zeby sunka tam zostala, tym bardziej ze domek tymczasowy jest Quote
masienka Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Kurcze, ja musze wychodzic... Gdzie ten samochod??:cool1: Quote
muro Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 z tego co widze to dom jest w krakowie, wiec tam trzeba boksie odwiezc , a sunka jest w olkuszu, ja jestem z sosnowca, czyli na chlopski rozum z sosnowca ( katowic, myslowic, dg- moge dojechac) do olkusza z olusza do krakowa, mam nadzieje ze nic nie pokrecilam Quote
Therion Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Dom jest pod Olkuszem u mamy Missiek, Missiek mieszka w Krakowie. Quote
Recommended Posts