Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
jest taka,że jak leży to nie wstanie,żeby się napić,tylko trzeba Pani podstawić pod nos:shake:

znaczy się wymagająca pannica, może jakieś hrabioskie korzenie ma? :razz:

Posted

Dom stały Lusi ma zatem poprzeczkę umieszczoną bardzo wysoko! :) Pannica rządzi-musi być pojona ,specjalnie karmiona,miziana,chwalona,na własnej kanapie i futrzaku...No,no...:)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
ma, ma ... ale kolacja też poszła znowu dobrze, chyba.. ulubiony kurczak, to jest to co ona uwielbia

A może jagnięciny, albo cielęcinki spróbować jej dać, podniebienie przecież delikatne u dobrze urodzonej pannicy jest ;) aaaaa i może jakaś przepiórka na deser by się przydała :evil_lol:

Posted

Kapsel napisał(a):
A może jagnięciny, albo cielęcinki spróbować jej dać, podniebienie przecież delikatne u dobrze urodzonej pannicy jest ;) aaaaa i może jakaś przepiórka na deser by się przydała :evil_lol:

no,tak to jej rozpieszczać nie będę;) już wystarczy,że mój byle czego nie zje,kot zresztą też..:evil_lol:

Posted

wasabi81 napisał(a):
Hmmmm, dzisiaj jakos cichutko u Lusii... moze poszla na spacerek;-)

poszła i już wróciła:) Mniej się już boi samochodów,ale jeśli jedzie to stanie i musi popatrzeć..jak przejedzie to idzie dalej:) Kupiłam jej dzisiaj witaminki

Ze zdjęciami muszę Was zmartwić..nie będzie przez tydzień:shake: rodzice wyjechali i zabrali aparat..a ja zostałam z Lusią,Tofikiem i Jerzynką:)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
poszła i już wróciła:) Mniej się już boi samochodów,ale jeśli jedzie to stanie i musi popatrzeć..jak przejedzie to idzie dalej:) Kupiłam jej dzisiaj witaminki

Ze zdjęciami muszę Was zmartwić..nie będzie przez tydzień:shake: rodzice wyjechali i zabrali aparat..a ja zostałam z Lusią,Tofikiem i Jerzynką:)

Trudno, bedziemy podziwiac te zdjecia ktore do tej pory wstawilas... a jest ich sporo:-)

Posted

Kapsel napisał(a):
a kto to Jerzynka? :smile:
Kinga, chata wolna, a ty nic nie mówisz? :mad::mad::mad: Zwołuj cioteczki i imprezę robimy :megagrin:

Jerzynka to moja adoptowana kotka,jechałam po nią do Lublina:)
To serdecznie zapraszam do mnie;)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
Lusia zjadła ładnie kolację,ryż z mięskiem:) potem dostała witaminkę:) gryzie je jak smakołyki..
wybieramy się na spacerek,ale cały czas przeszkadza nam deszcz:(

Ciesze sie, ze Lusia nawet ryz zjadla a nie jak do tej pory samo miesko:-)
Deszcz nie jest az tak zly... po tych upalach to wielka ulga!!;-)