Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

elmira napisał(a):
No to ze sterylki nici. Jeśli ma sunia cieczkę, to trzeba odczekać. Zabieg sterylizacji będzie po cieczce.

ale dokładnie jeszcze nie jestem pewna,nie leci jej z pupy,ona się liże,ma opuchniętą...

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
ale dokładnie jeszcze nie jestem pewna,nie leci jej z pupy,ona się liże,ma opuchniętą...

Ja sie nie znam na tych sprawach, ale to chyba poczatek cieczki...

Posted

No,trzeba! Tofik,myślę,zboczeńcem nie jest :) .Z tego ,co piszesz wynika,że zachowuje się jak rasowy FACET ,który widzi przepiękną dziewczynę i zamierza bliżej ją poznać...:)
Wiadomo,czym to się może skończyć ,dlatego musisz Tofika szybko pod nóż (dobrze mu to zrobi na przyszłość ) albo na 3 tygodnie do siostry ( o ile jej panny nie zamierzają się rozmnażać)....

Posted

[quote name='jostel5']No,trzeba! Tofik,myślę,zboczeńcem nie jest :) .Z tego ,co piszesz wynika,że zachowuje się jak rasowy FACET ,który widzi przepiękną dziewczynę i zamierza bliżej ją poznać...:)
Wiadomo,czym to się może skończyć ,dlatego musisz Tofika szybko pod nóż (dobrze mu to zrobi na przyszłość ) albo na 3 tygodnie do siostry ( o ile jej panny nie zamierzają się rozmnażać)....

jej obie panny po sterylkach:)

Posted

Już jesteśmy po wizycie u weta.Sprawa wygląda tak,to nie cieczka,ale jest jakaś wydzielina:roll:Wet mówi,że może to być stan zapalny,albo początek ropomacicza ponieważ w Radzyniu nie ma USG jedziemy jutro na sterylkę i zrobimy USG:oops:

Posted

elmira napisał(a):
Placiłam za Fifka 70 złotych w Podkowie Leśnej.

A ja w Koninie 40 zł.
Trzymam kciuki za Lusię, oby wszystko dobrze się skończyło:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
Jutro o 16:00 będzie sterylka,odezwę się jak przyjadę:) Kurcze trochę się o nią boję..

A jaką narkozę będzie miała wziewną czy normalną?