magenka1 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Brak czasu ostatnio ale zaglądam to Lusi jest cudna Kinga czy Ty będziesz miała siłę ją oddać? Ja moją tymczasowiczkę pierwszą i ostatnią zostawiłam i zamiast dwóch urwisów mam w domu tójkę Quote
jostel5 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ależ z tej Luśki wyrasta piękność!:) Co ona Ci tam tak z papierka zachłannie wyjada? Psie ciasteczko? Edit.A ,już wiem co.:) Widać to coś na futrzaku...Śliczne zdjęcie! Quote
Kapsel Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 magenka1 napisał(a):Brak czasu ostatnio ale zaglądam to Lusi jest cudna Kinga czy Ty będziesz miała siłę ją oddać? Ja moją tymczasowiczkę pierwszą i ostatnią zostawiłam i zamiast dwóch urwisów mam w domu tójkę Fajnie razem wyglądają i nie kłócą się o smaczki, to już coś!:-) Quote
jostel5 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Prawda,Kapselku.:) Aha,zapomniałam napisać,że Tofik to też przystojniak!:) Quote
kinga_kinga7 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 magenka1 napisał(a):Brak czasu ostatnio ale zaglądam to Lusi jest cudna Kinga czy Ty będziesz miała siłę ją oddać? Ja moją tymczasowiczkę pierwszą i ostatnią zostawiłam i zamiast dwóch urwisów mam w domu tójkę Trudno będzie mi ją oddać,ale potem dam innemu szansę na ds;) Quote
kinga_kinga7 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 jostel5 napisał(a):Na ds???? Jak to:) Chciałam powiedzieć,że potem znowu wezmę na tymczas i będę szukać domku.. Quote
kinga_kinga7 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 jostel5 napisał(a):Czyli-dt:) Kinguś,jesteś WIELKA :) ale na razie trzeba ogłaszać Lusię Quote
kinga_kinga7 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 na str. 12 są dwa banerki Lusi proszę się częstować Quote
kinga_kinga7 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 ups! i dzisiaj znowu kryzys z jedzeniem! nie wiem czym ona żyje troszkę z ręki zje w ciągu dnia i z doskoku suchej karmy! Quote
wasabi81 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):ups! i dzisiaj znowu kryzys z jedzeniem! nie wiem czym ona żyje troszkę z ręki zje w ciągu dnia i z doskoku suchej karmy! Hmm, dziwi mnie jej zachowanie i troche niepokoji. Ja myslalam ze ona raczej bedzie sie rzucac na jedzenie bo zostala zdominowana przez inne suczki ktote jej ewentualnie nie dopuszczaly do miski?!:shake: Nie wiem, Lusia przeciez musi byc glodna... moze zapytajcie weta o rade jak pojedziecie z nia na szczepionke. Quote
kinga_kinga7 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 ok. 11 dzisiaj będzie u nas wet. pewnie, że zapytam i dam znać Quote
kinga_kinga7 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 zjadła plasterek sera żółtego i to z łaską Quote
elmira Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Kochane. Mam taka propozycję. Nie zabiegajcie o to, żeby suni podtykać smakołyki. Mała jest inteligentna i szybko wyłapie, że może stroić fochy z jedzeniem, a wtedy opiekun będzie starał się ją przekonać coraz to wymyślniejszym jedzonkiem, a ona będzie kręciła nosem. Wiem, że trudno tak zrobić, bo Waszym zamysłem jest wynagrodzenie suni pobytu w schronisku, ale może warto poczekać, żeby Lusia zaczęła podpatrywać od Waszego pieska, że jedzenie, jedyne, jakie dostanie jest w miseczce i się przekona? Quote
kinga_kinga7 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 łatwo Ci powiedzieć, podstawiam jej miski z wymyślanym jedzonkiem, na spód wkładam kupę mięcha a ona nawet nie powącha, chętnie je kostki Quote
kinga_kinga7 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Słuchajcie a może damy Lusię na wątek ogólny,tam zagląda więcej osób,może ktoś ją wypatrzy? Quote
wasabi81 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):Słuchajcie a może damy Lusię na wątek ogólny,tam zagląda więcej osób,może ktoś ją wypatrzy? Bardzo dobry pomysl!! Tylko nie wiem dokladnie jak to sie robi... Wydaje mi sie, ze musisz poprosic o to Moda. Quote
kinga_kinga7 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 wasabi81 napisał(a):Bardzo dobry pomysl!! Tylko nie wiem dokladnie jak to sie robi... Wydaje mi sie, ze musisz poprosic o to Moda. ok,to już piszę:) Quote
kinga_kinga7 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 jesteśmy po szczepieniu, wet. była pod wielkim wrażeniem przemian Luśki ( oczywiście pozytywnych ), pięknie ją przywitała i odprowadziła do bramki. Z łapką też nie jest źle, ona się podpiera nią. A z jedzeniem mamy jeszcze czekać aż sama poprosi. Ogólnie jest ok! Quote
elmira Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):jesteśmy po szczepieniu, wet. była pod wielkim wrażeniem przemian Luśki ( oczywiście pozytywnych ), pięknie ją przywitała i odprowadziła do bramki. Z łapką też nie jest źle, ona się podpiera nią. A z jedzeniem mamy jeszcze czekać aż sama poprosi. Ogólnie jest ok! Super dziewczynka:) Quote
wasabi81 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):jesteśmy po szczepieniu, wet. była pod wielkim wrażeniem przemian Luśki ( oczywiście pozytywnych ), pięknie ją przywitała i odprowadziła do bramki. Z łapką też nie jest źle, ona się podpiera nią. A z jedzeniem mamy jeszcze czekać aż sama poprosi. Ogólnie jest ok! Ciesze sie, ze sa tak dobre wiadomosci!! :-) Moze faktycznie trzeba poczekac z tym jedzeniem... zglodnieje, to poprosi:-) Teraz Lusia musi tylko znalesc kochajacy DS!! Quote
kinga_kinga7 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 wasabi81 napisał(a):Ciesze sie, ze sa tak dobre wiadomosci!! :-) Moze faktycznie trzeba poczekac z tym jedzeniem... zglodnieje, to poprosi:-) Teraz Lusia musi tylko znalesc kochajacy DS!! oj tak wasabi,teraz tylko kochający DS! Quote
Recommended Posts