elmira Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 E, tam;) Ostatnio coraz mnie mi do śmiechu;) Rasa jest uważana. Biała Podlaska. Na technologii produkcji zwierzęcej miałam Polską Białą Zwisłouchą oraz Wielką Białą Zwizłouchą;) A gdzie Wielka Biała Polska?:) Quote
Kapsel Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 elmira napisał(a):E, tam;) Ostatnio coraz mnie mi do śmiechu;) Rasa jest uważana. Biała Podlaska. Na technologii produkcji zwierzęcej miałam Polską Białą Zwisłouchą oraz Wielką Białą Zwizłouchą;) A gdzie Wielka Biała Polska?:) Ale masz pamięć :ylsuper: ja już tabliczki mnożenia zapominam :smile: Quote
kinga_kinga7 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Wstawiam zdjęcia z wczorajszej wycieczki Lusi:lol: Quote
elmira Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Sunia jest fantastyczna. Pięknie chodzi na smyczy i jeździ samochodem bez przebojów. To czekamy na kolejki chętnych na Lusię:) Quote
kinga_kinga7 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 elmira napisał(a):Sunia jest fantastyczna. Pięknie chodzi na smyczy i jeździ samochodem bez przebojów. To czekamy na kolejki chętnych na Lusię:) zamówiłam na bazarku drugi pakiet ogłoszeń dla Lusi Quote
wasabi81 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 :loveu:Lusia jest super!!:loveu: http://i26.tinypic.com/14y8zds.jpg kolor oczu i jej spojzenie sa cudowne!! Quote
kinga_kinga7 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 po długiej drzemce dziewczynka zjadła kurczaka z miseczki, nawet nie wiem kiedy! ciocia Elmira miała racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jostel5 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='kinga_kinga7']po długiej drzemce dziewczynka zjadła kurczaka z miseczki, nawet nie wiem kiedy! ciocia Elmira miała racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś pewna ,że kurczaka zjadła Lusia?:evil_lol: Może Tofik się nim poczęstował?:lol: Kinguś,a jak się ma ta schroniskowa bida,która jest u Twojej siostry? Quote
kinga_kinga7 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 jest już po sterylizacji, w poniedziałek zdjęcie szwów, zrobiła się z niej piękna sunia, prof. Wrona na ul. Głębokiej, stwierdził, że to okaz zdrowia. Siostra jej z niej bardzo zadowolona, pięknie dogaduje się z jej spanielką Quote
kinga_kinga7 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Kurczak był w domu i tylko Lusia, muszę ich trzymać oddzielnie bo ten " glut" skacze na nią, kurcze, żeby nie miała cieczki! Quote
kinga_kinga7 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 jak będę u siostry zrobię Kamie zdjęcie aktualne i wstawię u Lusi na wątku Quote
kinga_kinga7 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 już jesteśmy po spacerku, po siusiu i smaczku, troszkę miziania i szykujemy się spać.Jutro mamy gości z Lublina Quote
kinga_kinga7 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 witamy! dzisiaj nikt nas nie odwiedził? gdzie jest WASABI, ELMIRA, JOSTEL????????????????????????? Quote
elmira Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Przepraszamy i upraszamy o brak nerwów. Mnie nie było, bo spałam. Normalnie leniłam się do 8. ;) Ale już jestem i zapytuję z ogromną ciekawością, co u Was? Quote
kinga_kinga7 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 normalnie, noc przebiega bez problemów, Lusia to śpioch wstajemy ok. 8.30 - 9.00, wychodzimy, ja teraz jem, Lusia śpi. Quote
kinga_kinga7 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 kurcze, ona pasuje do bloku, w domu nie szczeka tylko się wyleguje.Cieszy się jak widzi, że się ubieram i widzi smycz. Gdyby się trafiła starsza pani i poszukiwała przyjaciółki to ona jest wymarzonym kandydatem:evil_lol: Quote
elmira Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Wydaje mi się, że Lusia jest psem idealnym i do bloku, i do domku z ogrodem. Dla osoby starszej i dla młodych ludzi się nadaje. Wspaniale odnalazła się w domowym życiu, a przecież maluch siedział sporo w schronisku. A tu proszę, żadnych problemów z adaptacją. Kinga, a Mama już widziała porządki, jakie Lusia robiła jej w kwiatkach?;) Quote
kinga_kinga7 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 pewnie, wrócili z Zakopanego wcześniej bo pogoda była perfidna, już posprzątała po swojemu. No cóż Lusia też musi czymś się zająć!:evil_lol::eviltong: Quote
kinga_kinga7 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Luśka uwielbia spać na fotelu, jak uśnie to nie ma mocnego żeby wstała Quote
jostel5 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Witajcie,dziewczyny,w niedzielę!:) Przeczytałam o obyczajach Lusi i myślę,że jej przyszły domek musi być przede wszystkim bardzo psiolubny.Lusia musi dostać tyle miłości ,ile ma u Kingi,bo w takiej atmosferze dziewczynka rozkwita! :) Zresztą,kiedy jest miłość-każda istota rozkwita...nie odkryłam Ameryki...:evil_lol: Quote
wasabi81 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):witamy! dzisiaj nikt nas nie odwiedził? gdzie jest WASABI, ELMIRA, JOSTEL????????????????????????? Tutaj, tutaj!!!! Juz jestem:hand: Przepraszam... przyjechal do mnie kuzyn z Polski, wiec wpadam codziennie tylko na chwilke na dogo:-( Ale staram sie codziennie czytac o Lusii i Fifku (nie zawsze pisze);-) Pozdrawiam was i zycze milego dnia!!! Quote
kinga_kinga7 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 aż od razu jest raźniej, my mamy jeszcze gości, więc popiszemy wieczorem Quote
Recommended Posts