Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E, tam;) Ostatnio coraz mnie mi do śmiechu;)

Rasa jest uważana. Biała Podlaska. Na technologii produkcji zwierzęcej miałam Polską Białą Zwisłouchą oraz Wielką Białą Zwizłouchą;) A gdzie Wielka Biała Polska?:)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

elmira napisał(a):
E, tam;) Ostatnio coraz mnie mi do śmiechu;)

Rasa jest uważana. Biała Podlaska. Na technologii produkcji zwierzęcej miałam Polską Białą Zwisłouchą oraz Wielką Białą Zwizłouchą;) A gdzie Wielka Biała Polska?:)

Ale masz pamięć :ylsuper: ja już tabliczki mnożenia zapominam :smile:

Posted

elmira napisał(a):
Sunia jest fantastyczna. Pięknie chodzi na smyczy i jeździ samochodem bez przebojów. To czekamy na kolejki chętnych na Lusię:)

zamówiłam na bazarku drugi pakiet ogłoszeń dla Lusi

Posted

[quote name='kinga_kinga7']po długiej drzemce dziewczynka zjadła kurczaka z miseczki, nawet nie wiem kiedy! ciocia Elmira miała racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jesteś pewna ,że kurczaka zjadła Lusia?:evil_lol: Może Tofik się nim poczęstował?:lol:

Kinguś,a jak się ma ta schroniskowa bida,która jest u Twojej siostry?

Posted

jest już po sterylizacji, w poniedziałek zdjęcie szwów, zrobiła się z niej piękna sunia, prof. Wrona na ul. Głębokiej, stwierdził, że to okaz zdrowia. Siostra jej z niej bardzo zadowolona, pięknie dogaduje się z jej spanielką

Posted

Przepraszamy i upraszamy o brak nerwów.

Mnie nie było, bo spałam. Normalnie leniłam się do 8. ;) Ale już jestem i zapytuję z ogromną ciekawością, co u Was?

Posted

kurcze, ona pasuje do bloku, w domu nie szczeka tylko się wyleguje.Cieszy się jak widzi, że się ubieram i widzi smycz. Gdyby się trafiła starsza pani i poszukiwała przyjaciółki to ona jest wymarzonym kandydatem:evil_lol:

Posted

Wydaje mi się, że Lusia jest psem idealnym i do bloku, i do domku z ogrodem. Dla osoby starszej i dla młodych ludzi się nadaje. Wspaniale odnalazła się w domowym życiu, a przecież maluch siedział sporo w schronisku. A tu proszę, żadnych problemów z adaptacją.

Kinga, a Mama już widziała porządki, jakie Lusia robiła jej w kwiatkach?;)

Posted

Witajcie,dziewczyny,w niedzielę!:) Przeczytałam o obyczajach Lusi i myślę,że jej przyszły domek musi być przede wszystkim bardzo psiolubny.Lusia musi dostać tyle miłości ,ile ma u Kingi,bo w takiej atmosferze dziewczynka rozkwita! :) Zresztą,kiedy jest miłość-każda istota rozkwita...nie odkryłam Ameryki...:evil_lol:

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
witamy! dzisiaj nikt nas nie odwiedził? gdzie jest WASABI, ELMIRA, JOSTEL?????????????????????????

Tutaj, tutaj!!!! Juz jestem:hand:
Przepraszam... przyjechal do mnie kuzyn z Polski, wiec wpadam codziennie tylko na chwilke na dogo:-(
Ale staram sie codziennie czytac o Lusii i Fifku (nie zawsze pisze);-)

Pozdrawiam was i zycze milego dnia!!!