Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znajdzie, znajdzie domek na pewno, jest taka nietypowa i do tego bardzo sympatyczna :razz:
Do ogłoszeń dobrze by było wstawiać jest zdjęcia domowe i to z kotem również ;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

NETOPEREK :) jest coraz śliczniejszy! Żeby tak jeszcze tylko ta draniuga zaczęła jeść! Barney jada tylko z garnka,może więc ona również nie lubi eleganckiej zastawy...?;)

Posted

jostel5 napisał(a):
NETOPEREK :) jest coraz śliczniejszy! Żeby tak jeszcze tylko ta draniuga zaczęła jeść! Barney jada tylko z garnka,może więc ona również nie lubi eleganckiej zastawy...?;)

dzisiaj zjadła dwie kanapki z wędliną,troszkę puszki,gotowanego nie!
i bardzo chętnie je smakołyki:)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
najpierw z ręki a potem już sama jadła z miseczki:crazyeye:

Hej, ciesze sie, ze Lusia w koncu zaczyna jesc!!!:-) ( i do tego sama z miseczki;-))

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
to zapraszam, zaoferuję Ci coś lepszego, tylko od Lusi weź instrukcje jak kręcić nosem no i fochy też będziesz musiała puszczać jak ona!

To moze nagraj filmik na ktorym te fochy widac... to sie poduczymy troche;-)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
wczoraj oparłam ją na stoliku koło laptopa, oglądała swój wątek, nawet zrobiłam jej zdjęcie przy komputerze, jak go nie wykasowałam to później wstawię

Hihihi, Lusia chciala zobaczyc, co te cioteczki o niej pisza:-) Teraz chociaz wie, ze same dobre rzeczy;-)

Posted

[quote name='kinga_kinga7']ja mam jakieś filmiki, ale nie umiem wstawiać

Kinga zaloguj się na www.yuotube.pl Tam masz opcję, żeby wgrać film z komputera. Tam na stronie filmik sam się załaduje, a Ty wrzucasz tylko link. Zupełnie tak samo jak zdjęcie na dogo, ale klikasz w ikonkę po prawej stronie tego obrazka z drzewkiem-czyli ikonki od wrzucania zdjęć na dogo. Ja myślałam, ze to trudne, ale nie, tylko dłużej się filmiki ładują na stronę youtube niż zdjęcia.

Posted

[quote name='jostel5']NETOPEREK :) jest coraz śliczniejszy! Żeby tak jeszcze tylko ta draniuga zaczęła jeść! Barney jada tylko z garnka,może więc ona również nie lubi eleganckiej zastawy...?;)

jostel zastawa musi być:crazyeye: