Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

elmira napisał(a):
Hej:) U nas plucha, zimno. Mam nadzieję, że u Was lepsza pogoda.

raczej taka sama jak u Was..rano tak zaczęło padać,że Lusia leżała u mnie na łóżku i tylko uszka jej chodziły:evil_lol:

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
raczej taka sama jak u Was..rano tak zaczęło padać,że Lusia leżała u mnie na łóżku i tylko uszka jej chodziły:evil_lol:

Witajcie dziewczyny!!
U nas pogoda dzisiaj tez brzydka... wcale sie nie dziwie ze Lusia wolala zostac w lozku:-)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
wgrywam filmik jak Lusia bawi się swoją zabaweczką:) Tylko już ją trochę popsuła,a z jeżyka też już nic nie zostało:shake:

Widocznie Lusia ma zdrowe i mocne zabki:fadein:
:multi:nowy filmik!!!:multi:

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
wgrywam filmik jak Lusia bawi się swoją zabaweczką:) Tylko już ją trochę popsuła,a z jeżyka też już nic nie zostało:shake:

kurcze..w ogóle nie mogę przesłać filmiku:-(

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
Witamy z rana:) Lusia była na spacerku,zjadła karmę i śpi na fotelu..:)

Witaj,Lusiu i Rodzinko Lusi! :)
Dawno tu nie zaglądałam,ale to nie znaczy ,że o suczynce nie pamiętam. Pamiętam ZAWSZE! :)
Miłego popołudnia!

Posted

[quote name='wasabi81']Grzeczna dziewczynka:-) Moze w nagrode dostanie dzisiaj niespodzianke;-)

Wasabi dostaliśmy paczuszkę:) Bardzo Ci dziękujemy!!!wszystkie warowały przy pudełku:)
teraz zdjęcia,lusia już wyjęła sobie zabawkę i uciekła:)

nawet i Jeżynka jest ciekawa co to takiego;)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
ile im zrobiłaś radości, dosłownie cieszą się jak dzieci, jakby nigdy nic nie jadły.Lusia z Jeżynką rzuciły się na rybki:evil_lol:

Hihi:-) Rybki sa niby dla kotkow, ale w opisie wyczytalam ze pieskom tez smakuja!!;-)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
kochana WASABI! bardzo dziękuję za prezenty, pomyślałaś o wszystkich moich zwierzakach.:multi:

Chetnie bym tez napisala pare osobistych slow dla Ciebie i twojej rodzinki, ale nie mialam mozliwosci dodac zadnej kartki do paczki (zamawialam smakolyki w internecie i wyslalam prosto na wasz adres)... :-)