Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='wasabi81']Zdjecia Lusi komentuje jednym slowem: :loveu::loveu::loveu: SLODKIE!!!!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
wgrywam jeszcze filmik Lusi i Tofika jak się bawią,może pod wieczór się pojawi:evil_lol:

Posted

[quote name='kinga_kinga7']udało się:multi:

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=ye1Oy3G2GHw[/URL][/QUOTE]
Ale Lusia i Tofik sie fajnie bawia!!:-)
Na filmiku wcale nie widac ze Kusia kiedys miala cos z lapka...

Posted

[quote name='kinga_kinga7']mnie się wydaje, że na początku łapka jej drżała jak pobiegała szybciej, teraz tego nie widzę!!!! może ją Tofik rehabilituje:evil_lol::-o:multi:[/QUOTE]
Lusia to u was ma luksus... ma nawet osobistego trenera: Tofika!!!:evil_lol::razz:

[quote name='kinga_kinga7']teraz urzęduje w kuchni!!!, bo ma pustą miseczkę, mama szykuje jej kolację i na spacer, bo u nas zaczyna padać[/QUOTE]
Az zglodnialam jak czytam takie rzeczy... ale mi niestety nikt kolacji nie szykuje. Zaraz sama musze cos wymyslec;-)

Posted

[CENTER][B]Proszę, zajrzyjcie na wątek Maksia - psiaka uratowanego przed morbitalem... Jest w hotelu od miesiąca, a nie ma ani złotówki deklaracji :([/B]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/189585[/url][/CENTER]

Posted

byłam z Lusią na spacerku,zrobiła siusiu i teraz je karmę:) i powiem Wam coś jeszcze..dostałam dzisiaj e-maila w sprawie Lusi,P.mieszka w Lublinie! miała przez 15 lat kota,teraz ma 2 miesięcznego ze schroniska,dzikuska..Pani dzwoniła do mnie wcześniej w sprawie adopcji tego kociaka,którego dokarmiałam,ale znalazł już domek:)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
byłam z Lusią na spacerku,zrobiła siusiu i teraz je karmę:) i powiem Wam coś jeszcze..dostałam dzisiaj e-maila w sprawie Lusi,P.mieszka w Lublinie! miała przez 15 lat kota,teraz ma 2 miesięcznego ze schroniska,dzikuska..Pani dzwoniła do mnie wcześniej w sprawie adopcji tego kociaka,którego dokarmiałam,ale znalazł już domek:)

Lublin to chyba nie jest az tak daleko od was??! Jak bedzie wiadomo cos wiecej to daj znac:-)