wasabi81 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='kinga_kinga7']teraz idziemy na spacer do parku, Lusia pięknie zjadła kolacje:razz: a prócz cioteczki WASABI nikt nie chce obejrzeć filmiku:-([/QUOTE] Nie martw sie Kinga, jutro napewno inne cioteczki takze obejrza filmik! Zycze wam milych snow... do jutra:-) Quote
kinga_kinga7 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 kurcze! myśmy tak przyspały, dopiero wstałyśmy, Lusia jeszcze nic nie jadła i nie była na spacerze, ale zaraz wszystko nadrobimy! Quote
jostel5 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Filmik obejrzę,kiedy tylko przestanie mi mulić internet! Wszystko "chodzi"tak,że można zasnąć,nim się coś otworzy! Szlag!!! Quote
kinga_kinga7 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Lusia pięknie zjadła śniadanie, było siusiu i bob! Quote
wasabi81 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='kinga_kinga7']Lusia pięknie zjadła śniadanie, było siusiu i bob![/QUOTE] A co teraz porabiacie?? Zwierzaki sie pewnie w orgodku wyleguja:-) Mam nadzieje ze u was tez ladna pogoda... u nas 20 stopni i sloneczko!! Wreszcie przestalo padac:multi: Quote
elmira Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Świetna jest. Mi też się bardzo podoba, jak molestuje łapką o uwagę.:) Quote
kinga_kinga7 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='wasabi81']A co teraz porabiacie?? Zwierzaki sie pewnie w orgodku wyleguja:-) Mam nadzieje ze u was tez ladna pogoda... u nas 20 stopni i sloneczko!! Wreszcie przestalo padac:multi:[/QUOTE] U nas też nie pada,ale słoneczka nie ma..ze zwierzaków wyleguje się w ogródku Tofik,Lusię trzeba pilnować,bo kopie strasznie duże nory i wykopuje kwiatki:) Quote
wasabi81 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='kinga_kinga7']U nas też nie pada,ale słoneczka nie ma..ze zwierzaków wyleguje się w ogródku Tofik,Lusię trzeba pilnować,bo kopie strasznie duże nory i wykopuje kwiatki:)[/QUOTE] Aha, no to pracowita z niej dziewczyna... Lusia ogrodniczka:evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='wasabi81']Aha, no to pracowita z niej dziewczyna... Lusia ogrodniczka:evil_lol:[/QUOTE] świetnie się nada na ogrodnika,przekopie kwiatki,wykopie dołki..:evil_lol::evil_lol: Quote
jostel5 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 A może też podlewa...?;) Super Lusieńka! Quote
elmira Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Ja mam tez takich "ogrodników" :watpliwy: Quote
Paja Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Dzieki kinga kinga7 za link do watku zaraz przekaze tej pani,ze mała jest do adopcji ,a moze ,,nóz,, sie zdecyduje... Quote
wasabi81 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='jostel5']A może też podlewa...?;) Super Lusieńka![/QUOTE] Mysle ze Tofik pomaga Lusi w podlewaniu kwiatkow;-) Quote
jostel5 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Masz ,Wasabi,rację...Bo to on ma przecież WĘŻYK...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wasabi81 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='jostel5']Masz ,Wasabi,rację...Bo to on ma przecież WĘŻYK...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 nie ona ogólnie jest grzeczna a te kopania to dzięki rybom taty!!!! w każdym miejscu gdzie jest ogromny dół coś jest zakopane!!!!! także psy tu nie są winne:evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 no, ale mama teraz narzuciła swoje rygory. Lusia ma być wyprowadzana albo pilnowana na dworze.Tofik to 5-letni facet i kopie, ale malutkie norki, praktycznie grabiami można zagrabić, ale po Luśce to tylko szpadel i dosypywanie ziemi.... ale skąd ją brać, trzeba jechać do sklepu!!!! Mama wczoraj doprowadziła podwórko do ładu i stąd te zalecenia.:razz: Quote
kinga_kinga7 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 chociaż w żywopłocie, gdzie nie miała dostępu ,jest nora do fundamentu i pod tują ( bardzo stare i duże drzewo) , jest aż do korzeni. Tato chciał wycinać po tamtej zimie, ale chyba po tym lecie trzeba będzie wyciąć na bank!!!!, jednym słowem Lusia ułatwia pracę tacie:razz::eviltong: Quote
kinga_kinga7 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 kurcze, my jeszcze nie byłyśmy na spacerze!!! , Luśka się pałęta po pokojach, zjadła troszkę karmy i saszetkę, nawet nie wiem gdzie teraz jest?, idę jej poszukać.:multi: Quote
kinga_kinga7 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 ona śpi, więc pójdziemy później! wczoraj była w parku na spacerze bez Tofika, posłuch idealny! z nim biega jak szalona!! Reaguje pięknie na komendę wracamy, idziemy!!! przy Tofiku dostaje głupawki :p Quote
wasabi81 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='kinga_kinga7']ona śpi, więc pójdziemy później! wczoraj była w parku na spacerze bez Tofika, posłuch idealny! z nim biega jak szalona!! Reaguje pięknie na komendę wracamy, idziemy!!! przy Tofiku dostaje głupawki :p[/QUOTE] Widocznie Lusia na weekend chce sobie dluzej pospac;-) A co do Tofika, ja sie Lusi nie dziwie ze przy tak przystojnym facecie dostaje glupawki;-) Quote
kinga_kinga7 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 ona ogólnie jest śpiochem! tak jest przez cały tydzień:razz: Quote
wasabi81 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='kinga_kinga7']ona ogólnie jest śpiochem! tak jest przez cały tydzień:razz:[/QUOTE] hihi:-) A, tego nie wiedzialam. Mi sie wydawalo, ze Lusia w tygodniu to krotko po osmej juz po spacerku i sniadaniu... Quote
kinga_kinga7 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 ostatnio w tamtym tygodniu, mama jak szła na 8.00 do szkoły to ją wyprowadzała, ale ją budziła!!!! czyli spacer przymusowy!!!!! Quote
kinga_kinga7 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 zresztą teraz już wszyscy mają obowiązki, więc Lusia też musi rano wstawać!!!! później odeśpi Quote
Recommended Posts