kinga_kinga7 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 witam - danka488 cd. zwróćcie uwagę na brudny nos Lusi i Kamy Mikesz chował się w poduszki myte łapki Quote
kinga_kinga7 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 a tera zboczę troszkę - Mikesz po tych wariacjach usnął na laptopie Klara obrażona, Lusia podchodzi do niej- zła jakość zdjęcia z Mikeszem Quote
kinga_kinga7 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='jostel5']:obrazic: (foch) A ja nie zaglądam na wątek?:evil_lol: Nie wstawiam fajnych komentarzy ?:evil_lol: No,dobrze...:loveu: Zdjęcia są najpiękniejsze na świecie,Luśka-megagwiazda ,Tofik-miodzik, "siostrzyczki" Lusi-marzenie! :loveu: I napisałam to wszystko zupełnie serio!:) Witaj Jostel 5! i ja piszę serio! przepraszam, jeśli tak to odebrałaś, JESTEŚ WSPANIAŁA !!!! bardzo się cieszę, że gramy w jednej drużynie!!!!!! całusek:loveu: Quote
kinga_kinga7 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 i na koniec, my mieliśmy kilka zadań, między innymi rozgrabienie ziemi a to dowód Quote
kinga_kinga7 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 obok buduje się sąsiad, wszystkie zwierzętami ( psy i kot) też zwiedziły budowę jego, nawet był moment, że bardzo się bałam o Lusię bo to tej pory chodzimy na smyczy ale Luśka przyszła ze zwierzyńcem. Quote
kinga_kinga7 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 My już wstaliśmy,spała do 9:00 całą noc ze mną na łóżku rozciągnięta,teraz jest na dworze z psami:) Quote
wasabi81 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Witajcie w niedziele... Nie dziwie sie ze Lusi pasowalo spanie na lozeczku;-) A kiedy wracacie do domu?? Tofik chyba juz teskni za wami... Quote
kinga_kinga7 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 wasabi81 napisał(a):Witajcie w niedziele... Nie dziwie sie ze Lusi pasowalo spanie na lozeczku;-) A kiedy wracacie do domu?? Tofik chyba juz teskni za wami... już jesteśmy w domu! Tofik bardzo się ucieszył,Lusia zjadła obiad i odpoczywa:) Quote
wasabi81 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):już jesteśmy w domu! Tofik bardzo się ucieszył,Lusia zjadła obiad i odpoczywa:) No tak, po obiedzie to kazdy sobie lubi polezec:evil_lol:;) Quote
anetek100 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 nie wiem jakie warunki jaka rodzina itp ale wysyłam:) i nie wiem przede wszystkim, czy Lusia pasuje;) http://www.dogomania.pl/threads/191803-Jamnikowaty-psiak-z-wielkimi-uszami-poszukiwany Quote
kinga_kinga7 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='anetek100']nie wiem jakie warunki jaka rodzina itp ale wysyłam:) i nie wiem przede wszystkim, czy Lusia pasuje;) http://www.dogomania.pl/threads/191803-Jamnikowaty-psiak-z-wielkimi-uszami-poszukiwany dzięki Anetko:) ja wszędzie próbuję to i tu.. Quote
kinga_kinga7 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Lusia ładnie zjadła ryż z wątróbką:) Quote
wasabi81 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Lusia wydaje mi sie coraz ladniejsza:loveu::loveu::loveu: Musze pokazac nowe fotki mojemu TZ... ostatnio juz mowil ze jest slodka, ma sliczne oczy i fajne uszy:-) Kurcze, ryz z watrubka?? Az zazdroszcze Lusi obiadu;-) Quote
elmira Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Molestuj ;) TZ-ta Lusią, a może się zakocha bez pamięci i ...? Tak sobie marzę. Lusia wygląda coraz ładniej, jest bardziej wyluzowana. Szczęście widać w oczach i na pyszczku. Uwielbiam takie przemiany. Nie lubię być jednak DT, bo psiak myśli, że ma u mnie dom, a potem idzie dalej. Smutno mi zawsze. Ale z drugiej strony, jak by miały te psiaki czekać na dom w schronisku, to warto tęsknić za swoim tymczasem. Oj, jakoś łzawo mi wyszło:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 wasabi81 napisał(a):Lusia wydaje mi sie coraz ladniejsza:loveu::loveu::loveu: Musze pokazac nowe fotki mojemu TZ... ostatnio juz mowil ze jest slodka, ma sliczne oczy i fajne uszy:-) Kurcze, ryz z watrubka?? Az zazdroszcze Lusi obiadu;-) to już dobrze jak na początek,pokazuj dalej..:evil_lol: Quote
wasabi81 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 elmira napisał(a):Molestuj ;) TZ-ta Lusią, a może się zakocha bez pamięci i ...? Tak sobie marzę. Lusia wygląda coraz ładniej, jest bardziej wyluzowana. Szczęście widać w oczach i na pyszczku. Uwielbiam takie przemiany. Nie lubię być jednak DT, bo psiak myśli, że ma u mnie dom, a potem idzie dalej. Smutno mi zawsze. Ale z drugiej strony, jak by miały te psiaki czekać na dom w schronisku, to warto tęsknić za swoim tymczasem. Oj, jakoś łzawo mi wyszło:) Oj, bede molestowac TZ-ta Lusia, ja juz dawno sie zakochalam, moze on tez te cudo pokocha:loveu::loveu: Masz racje Elmirko, widac ze Lusia jest bardzo szczesliwa u Kingi... Ja chyba bym sie nie nadawala na DT, serce by mi rozerwalo gdybym miala oddac takiego psiaka do DS... z drugiej strony to co robicie jest wielka szansa dla tych schroniskowych psiakow!!! Quote
kinga_kinga7 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [QUOTE]=wasabi81;15284314]Oj, bede molestowac TZ-ta Lusia, ja juz dawno sie zakochalam, moze on tez te cudo pokocha:loveu::loveu:[QUOTE] fajnie by było:) Quote
elmira Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Dziewczyny, zapraszam na wątek Kajtusia. Zobaczcie, jakie cudo:) http://www.dogomania.pl/threads/134565-MAM-TALENT.O-Kajtusiu-na-krzywych-%C5%82apkach-i-jego-pi%C5%82eczce.Trojmiasto. Quote
wasabi81 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 elmira napisał(a):Dziewczyny, zapraszam na wątek Kajtusia. Zobaczcie, jakie cudo:) http://www.dogomania.pl/threads/134565-MAM-TALENT.O-Kajtusiu-na-krzywych-%C5%82apkach-i-jego-pi%C5%82eczce.Trojmiasto. Kajtus faktycznie slodki, ale jak dlugo biedak juz na domek czeka...:-( Quote
elmira Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ano właśnie:( A taki radosny z niego psiak. Quote
kinga_kinga7 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 elmira napisał(a):Molestuj ;) TZ-ta Lusią, a może się zakocha bez pamięci i ...? Tak sobie marzę. Lusia wygląda coraz ładniej, jest bardziej wyluzowana. Szczęście widać w oczach i na pyszczku. Uwielbiam takie przemiany. Nie lubię być jednak DT, bo psiak myśli, że ma u mnie dom, a potem idzie dalej. Smutno mi zawsze. Ale z drugiej strony, jak by miały te psiaki czekać na dom w schronisku, to warto tęsknić za swoim tymczasem. Oj, jakoś łzawo mi wyszło:) Elmiro! ale w przypadku Lusi to wyszło jej na dobre, wiem, że my i ona przyzwyczajamy się do siebie! ale ona nie znała człowieka a zobacz teraz taka przemiana zwiększa jej szansę na normalny dom Quote
kinga_kinga7 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 może szczęśliwy domek u WASABI?;) Quote
Recommended Posts