kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Kapsel napisał(a):Żeby wszystkie Domki Tymczasowe takie były, jak Ty Kinguś, psiaki byłyby w raju normalnie. Chylę czoło przed Tobą :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bez przesady!chcę jak najlepiej dla niej, ale nie zawsze się da:loveu: Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 witamy! my po spacerku, musiałam z nią wyjść na ulicę, bo na podwórku nawet siusiu nie zrobi, a na ulicy i siusiu i kopa:multi: troszkę karmy, ale z ręki. Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 do zupy pomidorowej z ryżem wrzuciłam podrobionego kurczaka, bestia wybrała kurczaka a reszta be!!!!!! znowu byłyśmy na spacerku, bo zaczyna padać deszcz:multi:. Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 :shake:aha! dzisiaj miałyśmy podany drugą dawkę antybiotyku, nie dała sobie zrobić, ale za 8 podejściem poszło.Zastanawiam się jak będzie ze zdjęciem szwów, chyba muszą ją uspać?:shake::shake: Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 a gdzie się podziała wspaniała ekipa, hej! cioteczki!!! co z Wami? Quote
elmira Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ja jestem, czytam, a poza wszystkim leczę jakieś paskudne przeziębienie. Wyglądam jak strach na wróble, gardło zdarte i katar. (To się pożaliłam-ale chyba wyjdę żywa z tej choroby;)). Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 to zdrowiej Elmirko, dużo, dużo... zdrówka, bo co my bez Ciebie zrobimy jak się nam rozchorujesz:loveu: Quote
Ewixon Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Kapsel napisał(a):Żeby wszystkie Domki Tymczasowe takie były, jak Ty Kinguś, psiaki byłyby w raju normalnie. Chylę czoło przed Tobą :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Tyle już zwierzaków co Paulinka uratowała z Rodzinką to po prostu KOCHAMY WAS!!! Quote
Ewixon Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 elmira napisał(a):Ja jestem, czytam, a poza wszystkim leczę jakieś paskudne przeziębienie. Wyglądam jak strach na wróble, gardło zdarte i katar. (To się pożaliłam-ale chyba wyjdę żywa z tej choroby;)). zdrowiej szybko bo milusińscy tęsknią w schronie ! Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Ewixon napisał(a):Tyle już zwierzaków co Paulinka uratowała z Rodzinką to po prostu KOCHAMY WAS!!! oj wcale tak dużo ich nie było..;) Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Nie zjadła obiadu,ale leżakuje:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 dzisiaj już bez kaftanika, ale jest pod baczną obserwacją! Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 znowu byłyśmy na spacerku i była kupka:evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 a jedzenie znowu się pogniewała! Quote
elmira Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Kinia, włóż jej jedzonko do miski. Uwierz mi, że żaden piesek nie zagłodził się na własne życzenie. Lusia w końcu zje i nie trzeba będzie jej prosić. Serio:) Quote
wasabi81 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Zagladam do was i pozdrawiam nasze chodzace zloto;-) Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 chodzące złoto chyba by pobrykało z Tofciem, zaczyna za nim biegać, ale ja prowadzam ją na smyczy bo się boję Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 :evil_lol:słuchajcie jak chce smaczka to siada i podaje to chorą łapkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 już jesteśmy po spacerku, ale jeszcze wyjdziemy później, bo Luśka to śpioch wstaje 8-9.00, ale też jesteśmy nocne mary:eviltong: Quote
magenka1 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Dawno mnie nie było ale nadrobię wszystko mam nadzieje, że Lusia jest zdrowa po sterylce i grzeczną dziewczynką Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 witaj! oczywiście, przecież to chodzące złoto i tak jest !!!!!!!!!!!!!!! Quote
kinga_kinga7 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 myślę, że dochodzi do siebie tylko jest okropnym śpiochem, nawet w dzień siedziałyśmy na podwórku to też leniuch kładł się i spał:evil_lol: Quote
Recommended Posts