kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 witamy! u nas noc bez sensacji, prócz tego, że Lusia się nad ranem rozebrała.Nie wiemy jak rozpięła body, nos cały srebrny od lizania.Chciałam ją wziąć na podwórko, ale nie chce więc sobie śpi, próbowałam jej dać jeść z ręki i nic!!!!!!!!!!!! Chyba jest bardzo obolała, merda ogonkiem, leży na brzuszku więc nie zaglądałam jej do szwów, jej spojrzenie :shake: mówi " .. nie ruszaj mnie !!!!!".. Quote
elmira Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 O, jak fajnie, że dajesz znać co u Was. Kinia, mała może nie chcieć jeść. A jak psy wyłażą z tych ubranek pooperacyjnych to ich słodka tajemnica;) Moje też sobie zdejmowały, ale nie wiem jak:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 jostel5 napisał(a):W bodach sikać nie będzie mogła....Poza tym jest jej pewnie gorąco.Kinguś, kup jej (albo zrób ) fartuszek pooperacyjny.To jest taki kawałek materiału z dziurami na łapki,który zawiązuje się troczkami na grzbiecie,a brzuszek jest zakryty. W kołnierzu mała może mieć większy stres. w nocy byłyśmy na siusi, body rozpina się i zaciąga do góry, ale jej mimo wszystko przeszkadza, ale dzięki Jostel, ten fartuszek może będzie lepszy. Quote
aganela Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 dziewczyny prosze o pomoc,tym razem mnie osobiście... http://www.dogomania.pl/threads/1903...1#post15132771 pilnie....;( na szczęście alarm odwołuje...;) Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 przed chwilą wróciliśmy ze spacerku,Lusia zrobiła dwa razy siusiu:) Quote
jostel5 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Czyli-Luśka zaczyna funkcjonować normalnie ;)! Myślę,że dzisiaj już będzie jadła ,nie martwcie się Kingusiu i Mamo Kingusi. :) Małą pewnie trochę boli,ale-jak to na psiaku-;) szew szybko będzie się goił. Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 zjadła z ręki garść karmy i popiła, teraz śpi na golasa:evil_lol: tzn. jest tylko przykryta, dzwoniłam do lecznicy wieczorem pojadę i kupię jej kaftanik pooperacyjny, może z tego się nie rozbierze w nocy. Do 3.00 paliła się lampka przy niej, ja pilnowałam i musiałam zasnąć nie wiem kiedy i jak się rozebrała spryciura:eviltong: Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 ale, to dobry znak skoro rankiem sama sobie poradziła tzn. , że Lusieńka zdrowieje Quote
elmira Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 A jakie ma założone szwy? Rozpuszczalne, czy trzeba zdejmować? Trzymajcie się Kochane. Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 elmira napisał(a):A jakie ma założone szwy? Rozpuszczalne, czy trzeba zdejmować? Trzymajcie się Kochane. trzeba jechać na zdjęcie szwów.. Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 właśnie jadę do lecznicy po kubraczek dla Lusi, jak ją ubiorę to wstawię zdjęcie Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 proszę o opinię, czy ładnie ubrałam dziewczynkę? Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 :evil_lol:myślę, że dzisiaj nie da rady się rozebrać! tyle kokard:evil_lol: Quote
anetek100 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 jak moja Pusieńka starownika się wyrywała z tego kubraczka, to ja tymi ostatnimi bodajże sznurkami zahaczałam o te otwory na tylnych nóżkach, czyli najpierw sznureczek przeciagałam za otwor z jednej i drugiejstrony i wtedy Pusia nie gzrebała sobie wciskając nosek właśnie w te otworki tylne:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 zobaczę jak się spisze Lusia dzisiaj! Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 anetek100, prawda, że w zieleni jej ładnie? Quote
elmira Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Kinia, a Lusia cały czas taka śnięta? Czy to tylko na fotkach? Kubraczek posterylkowy superaśny:) Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 nie była dwa razy na krótkim spacerku, trochę zjadła karmy, popiła mlekiem, pospacerowała po domu i śpi.Ona ogólnie jest bardzo spokojna w domu!!!! Quote
wasabi81 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Lusia slicznie wyglada w tym kubraczku:loveu::loveu: Dzielna z niej dziewczynka!! Quote
elmira Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Kinia, ja przepraszam, ze się cały czas mądrze. Nie dawaj suńce mleka. Chyba, że zsiadłe. Czytałam, że świeże (albo UHT) jest praktycznie niestrawialne dla dorosłych (nie osesków) osobników. Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 myślę, że ta będzie bezpieczniejsza! Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 elmira napisał(a):Kinia, ja przepraszam, ze się cały czas mądrze. Nie dawaj suńce mleka. Chyba, że zsiadłe. Czytałam, że świeże (albo UHT) jest praktycznie niestrawialne dla dorosłych (nie osesków) osobników. ale ona chętniej je pije niż wodę Quote
kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 znowu byłyśmy na spacerku,było siusiu, troszkę karmy i Elmirko woda! Quote
Recommended Posts