kinga_kinga7 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 ha, ha .. bo mleko już wypiła:evil_lol::evil_lol: Quote
elmira Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):ha, ha .. bo mleko już wypiła:evil_lol::evil_lol: :) Może jej mleko nie szkodzić w ogóle. Moje koty też piją mleko. Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 witamy! dzisiaj wstałyśmy ubrane!. Lusia nie poradziła sobie z kaftanikiem hura:loveu:, byłyśmy na spacerku, było siusiu, śniadanie be!, może coś później zjemy.Planujemy kurczaka z ryżem.:multi: Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Elmirko, siostry sunia też uwielbia mleko, jak miała w miseczce to sama podchodziła pić, do wody mniej wstaje leń Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 dzisiaj będzie podany antybiotyk dziewczynce i za 2 dni drugi zastrzyk Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Lusia, pęknie zjadła z dokładką ryż z kurczakiem, na spacerze próbuje biegać!, ale chodzi cały czas na smyczy. Ten kaftanik ją krępuje jak jest w nim ubrana to leży, na spacer ją rozbieramy więc biegać chce. Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 niech ktoś mi powie czy do czasu zdjęcia szwów musi chodzić ubrana w kaftaniku? ,ona się w nim zależy! Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 szczekanie psów obudziło Luśkę, wyciągnęła teleskopy i słuchała.Gdzie jest ciocia Elmira? ona na pewno wie ile Lusia musi chodzić ubrana:evil_lol: Quote
elmira Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ciotka Elmira wnioskuje, że jakieś dwa dni, bez mleka:) A tak na prawdę Skarbki nie wiem ile sunia musi dochodzić do siebie po zabiegu sterylizacji. Ciotka Elmirka;) zabrała wszystkie psiaki już po zabiegach ze schronisk. Quote
wasabi81 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):szczekanie psów obudziło Luśkę, wyciągnęła teleskopy i słuchała.Gdzie jest ciocia Elmira? ona na pewno wie ile Lusia musi chodzić ubrana:evil_lol: Poczekamy na ciocie Elmire, bo ja w takich sprawach nie mam doswiadczenia:oops:... ale mi sie wydaje, ze najwazniejsze, aby Lusia nosila kaftanek w nocy, jak nie jest pod "stala kontrola"... Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Doszłam dzisiaj do wniosku, że damą Lusia nie może być, bo w ubraniu śpi!:evil_lol: Nawet jak przyszła do nas sąsiadka to się tylko podniosła no i przestrach w oczach, przy odkurzaczu też śpi, ogólnie nic jej nie przeszkadza:multi: Quote
wasabi81 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 elmira napisał(a):Ciotka Elmira wnioskuje, że jakieś dwa dni, bez mleka:) A tak na prawdę Skarbki nie wiem ile sunia musi dochodzić do siebie po zabiegu sterylizacji. Ciotka Elmirka;) zabrała wszystkie psiaki już po zabiegach ze schronisk. Ciotka Elmira juz odpowiedziala:-) (ale ja jestem wolna) Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Wasabi, ona bardzo chce się dostać do szwu, więc liże się, ale po kaftaniku.Myślę, że muszę ją przetrzymać jeszcze kilka dni, żeby nie zainfekowała rany.Miałam spytać wet. ,ale zapomniałam.Ciociu Elmirko, pytałam dzisiaj wet. o mleko powiedział, że skoro lubi i nic się nie dzieje to może pić Quote
wasabi81 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 elmira napisał(a):Kochana, bo się Cioci Wasabi czepią:) Kto, co, jak?? nie rozumie:oops: Quote
wasabi81 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):Wasabi, ona bardzo chce się dostać do szwu, więc liże się, ale po kaftaniku.Myślę, że muszę ją przetrzymać jeszcze kilka dni, żeby nie zainfekowała rany.Miałam spytać wet. ,ale zapomniałam.Ciociu Elmirko, pytałam dzisiaj wet. o mleko powiedział, że skoro lubi i nic się nie dzieje to może pić No to faktycznie niech lepiej chodzi w tym kaftaniku!! Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 ale te słowne zaczepki to kochane nie są złośliwe! Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 dobrze! mało jednego wątku to zapraszam na nowy wątek - tam też możemy się przekomarzać:evil_lol::eviltong:.ZAPRASZAM http://www.dogomania.pl/threads/190406-Tyle-ju%C5%BC-czeka-w-schronisku..u%C5%9Bmiechnie-si%C4%99-do-niego-los Quote
wasabi81 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='kinga_kinga7']dobrze! mało jednego wątku to zapraszam na nowy wątek - tam też możemy się przekomarzać:evil_lol::eviltong:.ZAPRASZAM http://www.dogomania.pl/threads/190406-Tyle-ju%C5%BC-czeka-w-schronisku..u%C5%9Bmiechnie-si%C4%99-do-niego-los Juz lece zobaczyc!!!:-) Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Wasabi - jednak jesteś niezawodny człek:multi: Quote
jostel5 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Kiniu,ja przecież jestem po dwóch sterylkach!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kaftanik-absolutnie tak,aż do zdjęcia szwów ! Mała nie musi przez cały czas w nim chodzić ,ale na noc ,no i na czas,kiedy ewentualnie jest sama -powinna go nosić! Chodzi tu głównie o to, by przedwcześnie nie pozbyła się szwów ,bo wszystko musi się pięknie zagoić! Idę do Obserwatora...:lol: Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 dzięki Jostel, tak myślałam, ona musi mieć go cały dzień!, bo ją aż świerzbi zaglądać i lizać się, chwila nieuwagi i po szwach. W kaftaniku tylko leży, jak wzięłam ją na spacer po podwórku bez to biega, skacze, przeciąga się.On jej ewidentnie przeszkadza! Quote
kinga_kinga7 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Lusia jest już po spacerku,zrobiła siusiu i piękną kupkę:multi: , jak chce kupkę to kręci koła i szuka miejsca. Dzisiaj pięknie zjadła ryż z kurczakiem ( z dokładką ) i kolację jadła sama z miseczki, ale się dziewczyna wyrabia:evil_lol: Quote
jostel5 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Oj,kiedy przyjdzie czas rozstania,trudno będzie chyba Wam obu... Quote
Recommended Posts