Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
ja bardzo się bałam, że w trakcie zabiegu może coś złego wyniknąć. Ale HURA we trzy przeżyłyśmy serylkę:evil_lol:

Dzielne z Was dziewczyny:)

Kinia, pozdrów Mamę. Jeśli zechce, to za straty moralne przywiozę Jej cebul georginii i chwaściorów;) na skalniak:)

Posted

mama nie ma skalniaka, a przy Lusi bulwy by oddychały świeżym powietrzem, a nie rosły w ziemi, dziękuję za pozdrowienia w imieniu mamy, ona też się bardzo denerwowała ale jak lekarz wyszedł to pierwsza pobiegła - cała mamuśka:evil_lol:

Posted

Aha, wet jeszcze powiedział,że Lusia ma tą łapkę strasznie pocharataną:shake:,ścięgna ponadrywane,ale skoro to się już zrosło to tak to zostawiamy,a ona już się przystosowała do życia z tą łapką

Posted

wzięłam ją ostatnio na spacer nad zalew, tam jest wysoka trawa, tak skakała, że zaczęłam się śmiać, ale boję się ją spuszczać ze smyczy jeszcze, więc radości nie było wiele:evil_lol:

Posted

Trzymam kciuki za szybki powrót Lusi do zdrowia,no i za to ,byście obie z Mamą nie bardzo się całą sytuacją stresowały...:) Suczynka wygląda rozczulająco w tym body...
A co właściwie malutkiej było? Napisałaś wcześniej,że wet podejrzewał jakieś zapalenie bądź początek ropomacicza...Byłyście z Lusią w Kąkolewnicy?

Posted

jostel5 napisał(a):
Trzymam kciuki za szybki powrót Lusi do zdrowia,no i za to ,byście obie z Mamą nie bardzo się całą sytuacją stresowały...:) Suczynka wygląda rozczulająco w tym body...
A co właściwie malutkiej było? Napisałaś wcześniej,że wet podejrzewał jakieś zapalenie bądź początek ropomacicza...Byłyście z Lusią w Kąkolewnicy?

Lusia miała zabieg w Janowie Lubelskim,była zmiana i dobrze,że ta sterylka wyszła teraz

Posted

jostel5 napisał(a):
:evil_lol:My,Elmirku-tak-pomalutku i ostrożnie,ale Ty się w tym kanonie jakoś mi nie mieścisz :evil_lol:

Zgadniesz,dlaczego?:evil_lol:

Nie, nie zgaduję. Pewnie działam zbyt wolno, pewnie jestem zbyt spokojna. Podkreslam ZBYT;) W moich czasach nie było ADHD;)

kinga_kinga7 napisał(a):
myli mi się to:evil_lol:

Podlaski, podlaski, ot, taki joke:)

Posted

W bodach sikać nie będzie mogła....Poza tym jest jej pewnie gorąco.Kinguś, kup jej (albo zrób ) fartuszek pooperacyjny.To jest taki kawałek materiału z dziurami na łapki,który zawiązuje się troczkami na grzbiecie,a brzuszek jest zakryty.
W kołnierzu mała może mieć większy stres.