kinga_kinga7 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Kinga, dzisiejsze fotki sa super!!!:loveu: Skad ja znam ta zabaweczke??;-) Niedługo zobaczysz strzępy tej zabaweczki,uwielbia ją szarpać:) Quote
wasabi81 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):Niedługo zobaczysz strzępy tej zabaweczki,uwielbia ją szarpać:) Wlasnie na pierwszym zdjeciu juz cos bialego wystaje:-) Niech sobie szarpie dziewczyna:-) Quote
kinga_kinga7 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 właśnie dzwoniła siostra,że Kama(sunia adoptowana ze schr.z BP), miała robione badania i wyszło - babeszjoza, ale prof. Wrona z ul. Głębokiej stwierdził, że jest to początek choroby, dostała serię zastrzyków teraz, jutro znowu i czekamy..:( Quote
jostel5 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Straszne sa te cholerne kleszcze!:angryy: Dobrze,że Kama tak szybko trafiła do weta,przynajmniej nie wpadnie w ostrą anemię. Wasabi,mąż mojej koleżanki też baaardzo długo bronił się przed decyzją o psiaku w rodzinie.Argumenty,którymi się zasłaniał były wypisz-wymaluj takie same ,jakimi posługuje się Twój TZ...A teraz,kiedy Febik stał się FAKTEM :) ,Pan świata poza nim nie widzi ! Oszalał! :) Febiś z nim sypia,jada,spaceruje,TYLKO Z NIM odwiedza weta (bo inni domownicy mogą czegoś nie dopatrzeć albo nie zrozumieć ;):evil_lol:... Poza tym rodzinka wszędzie bywa z psiakiem- latem wczasowali nad morzem,niedawno-wspólnie z Febikiem odwiedzali (a ja z nimi-byłam i widziałam!) knajpeczki w Kazimierzu nad Wisłą! :) Kelner przyniósł psiakowi miseczkę z wodą,chrupki,aż wreszcie-z bardzo poważną miną-ściereczkę,którą wytarł mu mordkę! To było piękne!:lol::evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Pani Kasia ma problemy z rejestracją,próbuje od 2 godz.. Quote
wasabi81 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Kinga... mocno trzymamy kciuki za Kame!!! Jostel, wiec jednak moge miec jakas nadzieje??;-) Wiesz, jestem pewna ze u mojego TZ byloby podobnie jak u meza kolezanki, ale nie chce jego na sile uszczesliwiac... to musi byc wspolna decyzja... Quote
kinga_kinga7 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Lusia już po spacerku,zrobiła sikuta i boba:) Quote
jostel5 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='wasabi81']Kinga... mocno trzymamy kciuki za Kame!!! Jostel, wiec jednak moge miec jakas nadzieje??;-) Wasabi-nadzieja nadzieją,zawsze trzeba ją mieć,Ty jednak MUSISZ NAD TZ -em POPRACOWAĆ!:evil_lol: I to tak,żeby on był święcie przekonany,że decyzja o psiaku w rodzinie jest JEGO decyzją! :) ;) :evil_lol: Quote
kasiacz Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Dzien dobry!mam na imie Kasia,to mnie Lusia zakręciła w głowie:)i od października będzie(mam nadzieje)moja...A podziękowania należą sie przede wszystkim Paulinie i Jej Mamie, za stworzenie tak świetnych warunków w jakich przebywa Lusia i wszystkim Wam na forum-za zaangazowanie i szczerą troskę!Szkoda,że Lusianie wie wie, ilu ma przyjaciół...ja wiem!dzięki serdeczne!!! Quote
kinga_kinga7 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Witamy Pani Kasiu!, bardzo Pani pasuje do tego doborowego towarzystwa, czyli ekipa jest w pełnym składzie HURA!!!!! Quote
jostel5 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Witamy,przyszłą Pańcię Lusi-najśliczniejszej,najmądrzejszej i najgrzeczniejszej suni w Radzyniu i okolicach!:) Quote
kasiacz Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 dziękuję:)mam nadzieję stać sie dogo-maniaczką, choć o psach na razie wiem tyle, co kot napłakał...ale od przyszłego tyg. zamierzam się edukować i w razie czego liczę na pomoc w opiece nad Lusią!!!kinga_kinga7,kapsel,jostel5, elmira, wasabi81???:) Quote
kasiacz Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 jostel5 napisał(a):Witamy,przyszłą Pańcię Lusi-najśliczniejszej,najmądrzejszej i najgrzeczniejszej suni w Radzyniu i okolicach!:) to prawda!na zdjęciach jest śliczna, a na żywo- przesliczna, spokojna, kochana, grzeczna Quote
kinga_kinga7 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 kasiacz napisał(a):dziękuję:)mam nadzieję stać sie dogo-maniaczką, choć o psach na razie wiem tyle, co kot napłakał...ale od przyszłego tyg. zamierzam się edukować i w razie czego liczę na pomoc w opiece nad Lusią!!!kinga_kinga7,kapsel,jostel5, elmira, wasabi81???:) ja oczywiście z wielką przyjemnością pomogę:loveu: Quote
kasiacz Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 super:)i jasne,ze będę dalej prowadzić wątek Lusi! Quote
kasiacz Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 chociaz obawiam się Lusi stresu, tęsknoty, wyrwania jej z ciepłego, dobrego domu,w którym ją zsocjalizowano ... Quote
kinga_kinga7 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 kasiacz napisał(a):chociaz obawiam się Lusi stresu, tęsknoty, wyrwania jej z ciepłego, dobrego domu,w którym ją zsocjalizowano ... na pewno trochę będzie tęsknić,ale przy takiej wspaniałej opiece szybko zapomni:) Quote
kasiacz Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 postaram się, by miała jak najlepsza opiekę!!!! Quote
wasabi81 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 kasiacz napisał(a):Dzien dobry!mam na imie Kasia,to mnie Lusia zakręciła w głowie:)i od października będzie(mam nadzieje)moja...A podziękowania należą sie przede wszystkim Paulinie i Jej Mamie, za stworzenie tak świetnych warunków w jakich przebywa Lusia i wszystkim Wam na forum-za zaangazowanie i szczerą troskę!Szkoda,że Lusianie wie wie, ilu ma przyjaciół...ja wiem!dzięki serdeczne!!! Wpadlam na watek aby zyczyc wam Dobrej Nocy a tu taka niespodzianka:-) Ja rowniez serdecznie witam na watku wspanialej Lusi!!! Jostel, na 100 % bede pracowala nad TZ;-) Quote
Ewixon Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 kasiacz napisał(a):postaram się, by miała jak najlepsza opiekę!!!! Pani Kasiu dziękujemy za serduszko dla Lusi!!! WSPANIALE Quote
kinga_kinga7 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Lusia już po spacerku,7:40 zrobiła siuta:) Quote
kinga_kinga7 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 z siostry Kamą jest lepiej! zjadła nawet całą miseczkę i nie leżała w budzie,tylko spacerowała:) Quote
kinga_kinga7 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 byłam z lusią na spacerku,zrobiła tylko siusiu Quote
Kapsel Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 kasiacz napisał(a):dziękuję:)mam nadzieję stać sie dogo-maniaczką, choć o psach na razie wiem tyle, co kot napłakał...ale od przyszłego tyg. zamierzam się edukować i w razie czego liczę na pomoc w opiece nad Lusią!!!kinga_kinga7,kapsel,jostel5, elmira, wasabi81???:) Witamy serdecznie Pańcię Lusi :ghost_2::ghost_2::ghost_2:Mam nadzieję, że sobie poradzisz z malusią kangurzycą :smile::smile::smile: Quote
Recommended Posts