Sankja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 a dla mnie i tak czekolada rządzi :) Czy psiaki mają ogłoszenia? "towar" bardzo sprzedajny, zaraz posypią się dziesiątki telefonów a jak nie to nie rozumiem ludzi! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 na razie z ogłoszeniami się wstrzymujemy- mysle ,że uda mi się je wydac tu na miejscu dzięki ogłoszeniu lokalnemu. wolałabym je miec na oku:) Quote
Evelin Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Bardzo lubie do Ani szczeniaki przywozić właśnie dlatego,że lubi je mieć na oku :) A kiedy planujesz sterylkę Skubidubidu :)??? Te szczeniory takiego diabełka w oczach dostały u Ani..są ewidentnie bezstresowe i wszystko im mozna..Ania-do wychowania...się szykuj :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ich nie da się wychowywać- je można tylko całować:loveu: Są rozkoszne i cudowne. Za Skubi weźmiemy się jak maluchy pójdą do domków, ona ma jeszcze mleko , bo małe nadal ją ssą. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Na szczepienia jednak w czwartek jadę. Nie dałam rady ani wczoraj ani dziś, a jutro jadę na wypragniony jeden dzień urlopu :) Z psiakami zostanie moja siostra. To maluchy z dziś:) Quote
Bliss Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 ale cudne :loveu: każdy w innym kolorku - Pipi to ma rękę do piękności :loveu: Quote
enia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Bliss napisał(a):ale cudne :loveu: każdy w innym kolorku - Pipi to ma rękę do piękności :loveu: Skubi to by sie ładnie prezentowała z twoimi chłopaczkami:lol::loveu:;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Maluchy zostały zaszczepione na wirusówki i Skubi na wściekliznę. Mają wyrobione książeczki . No i biszkoptowa sunia pojechała do domku:) Ma na imię Karwia-od miejscowości nad morzem , gdzie od 15 lat jeździ cała rodzina na wakacje- teraz sunia tez będzie tam jeździła. Dom jest zachwycony i zakochany, sunia będzie rozpieszczana i otoczona doskonałą opieka- spanie w łóżku zapewnione. Jesienią wybiorę się w odwiedziny zobaczyć co z niej wyrosło:) Czekam na decyzje dwóch rodzin odnośnie adopcji maluchów-jesli się nie zdecydują to ogłoszę je. 20 sierpnia ponowne odrobaczenie , a za 3 tyg szczepienie drugie. Wtedy też zaszczepię Skubi na wirusówki, a potem sterylka i do domu! Quote
Evelin Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 czyli do adopcji pozostała Skubidubidu i 2 szczylki.. A ta sunia rzeczywiscie sliczna,a niech sie tam Karwia nazywa,byle było dobrze.. SUPER!!! BARDZO SIĘ CIESZĘ!!! Quote
Bliss Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 enia napisał(a):Skubi to by sie ładnie prezentowała z twoimi chłopaczkami:lol::loveu:;) tylko by biedna równowagi psychicznej z tymi czubami nie odzyskała :diabloti: cieszę się, że mała do domku śmiga :multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Mała Karwia z domku:) Na razie jeszcze popiskuje , ale to normalne. Budzi w nocy, chce przytulaków i zabawy:) Ogólnie wszystko dobrze:) Quote
Pipi Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Patrzyłam na te zdjęcia chyba ze sto razy. . . . . .oczy pełne łez ze wzruszenia.Kłóciłam się ze Stasią,wyrywałam jej te maluchy,chciałam uśpić. . . . .Stasia płakała,nie dała. . . . .teraz cieszę się,że nie dała.Cieszę się,że oddała i trafiły do Ani.Takie cudo,a mogła skończyć na łańcuchu,gdzieś przy stodole. . . . . .A tu proszę,w łóżeczku sobie leży i uśmiecha się szczęśliwa. Evelin jesteś ósmym cudem tego Świata,zbawicielem dla tych psów.DZIĘKUJĘ :calus: Aniu DZIĘKUJĘ :calus: Karwia bądź szczęśliwa :cunao: Quote
Evelin Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Pipi no co ty piszesz..ja tylko je konsekwentnie wywożę.. To Ciebie trzeba podziwiać za działalność na podlaskiej wiosce...niektórym tam to trzeba byłoby mózgi powymieniać,żeby było lepiej.. ale przy tym wszystkim-fajnie popatrzeć na psiaka w nowym domku.. Brawo Karwia-mam nadzieje,że rodzeństwo i Skubi pójdą za jej przykładem Quote
evita. Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 W końcu doszły wszystkie wpłaty z bazarku dla Skubi i jej dzieciaczków. Uzbierało się 45 zł :) Poproszę o nr konta na które mogłabym przelać kaskę ;) P.S. Trzymam kciuki za Skubi i jej maluchy. Fotki Karwi w nowym domu- cudne :loveu:. Oby jej rodzeństwo trafiło tak samo dobrze :lol: Quote
Evelin Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Evita,najlepiej wpłać na konto Ani.. http://www.dogomania.pl/threads/126059-HOTEL-DLA-PS%C3%93W-%28Brodnica-woj.-kuj.-pom.%29-Niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom! kopiuję z pierwszego postu hoteliku Mizantropia Gorczeniczka 2, 87-300 Brodnica mbank 02 1140 2004 0000 3502 6069 0298 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Pipi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='evita.']Przelew bazarkowy już poszedł ;) Wszystkim bardzo wielkie Dziękuję :Rose: Evita :iloveyou::calus: Quote
Atomowka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Mam nadzieję, że złe nie będziecie, wysłałam Pani zainteresowanej szczeniakiem propozycję tych dwóch ślicznych chłopaków. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 złe?:) bardzo dobrze-reklamujcie maluchy ja ostatnio wysłałam maluchy i Skubi do dwóch rodzin...czekam na info... Quote
Bliss Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):złe?:) bardzo dobrze-reklamujcie maluchy ja ostatnio wysłałam maluchy i Skubi do dwóch rodzin...czekam na info... trzymam kciuki za powodzenie ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Szczeniaki zostały odrobaczone drugi raz. Ogólnie wszystko dobrze- rozrabiają i uwielbiają przytulaki:) Skubi bardzo dobrze. Cały czas podsyłam maluchy domkom, oby coś z tego wyszło, to można by zająć się sterylką Skubi... Czarny- bardziej pasuje do niego Krecik albo Pączek:) Jest boskim , śmiesznym psiakiem. Czekoladka Quote
Evelin Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 ale te maluszki są fajne...maja taka szczenięcą głuptakowatość w spojrzeniu..grubaśne,puchate i słodkie :) Quote
Recommended Posts