Jump to content
Dogomania

!!! SKUBI- SPANIEL TYBETAŃSKI była "workiem do bicia"- i jej dzieci- MAJĄ DOMY :) !!!

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

1qaz napisał(a):
Ja dowiozłam.

Dziękuję 1qaz, jesteś kochana. Ale co? jak? pojechali pociągiem do domku, tak zrozumiałam. Weszłam teraz, bo potem aż wieczorem będę mogła.Myślałam, że jakieś wieści?????? a tu nic ?????
Pati, pochwal sie, jak tam pierwsza noc minęła. Jak dobrze pamiętam, to chyba urlop masz, tak? Proszę, napisz jak tam podróż, jak Skubi w pociągu się czuła, ajjjjj, w ogóle wszystko,wszystko :evil_lol:.
Przepraszam, że tak dopytuję, ale od ucieczki mojego Gucia strasznie się boję. Jak będzie wiadomość od Ciebie, to dopiero będę spokojna.
Przyjdę tu wieczorkiem.Będę do tej pory myślami z Wami.Pozdrawiam :loveu:

Posted

Skubi byłą wczoraj bardzo podekscytowana, zaczepiała wszystkich na dworcu. W pociągu na poczatku trochę się denerwowała, bo głośno, ale potem się połozyła.
Oni do domu późno dotarli. Pati chyba jutro idzie już do pracy, więc dziś spędzają razem czas.

Posted

Wczoraj byliśmy późno w domu więc już nie było kiedy pisać. Podróż minęła całkiem dobrze. Trochę się stresowała hałasem i trochę jej gorąco było bo grzali ale dała rade. Noc spokojnie. Wpakowała się do łóżka i wychodziła tylko jak jej za gorąco było trochę na podłodze poleżeć a potem wracała. Po 5 byłyśmy na dworze ale wczoraj cały dzień jeździła więc nic dziwnego ze tak wcześnie chciała wyjść. Została dziś trochę sama jak szliśmy do sklepu i było ok.
Straszna z niej przylepa, co chwile przychodzi i wsadza główkę pod ręce albo kładzie się brzuchem do góry żeby ją miziać. Jest po prostu przekochana :)

Posted

Nie było żadnych problemów z czystością. A co do szczekania to w domu nie szczekała wcale. W Warszawie tylko szczeknęła 2 razy na jakichś kolesi a tak to wcale. Nie chciała jeść suchej karmy którą dla niej dałaś ale za to ryż z mięsem z kurczaka zjadła w momencie :D

Posted

Trochę piszczy jak wychodzimy, ale tak poza tym wszystko ok. Nic nie ucierpiało ;) Za to jak wracamy to w naszym łóżku są poznoszone jakieś nasze rzeczy typu ubrania lub buty jeśli nie były schowane. Ale nie gryzie ich czy coś tylko przynosi i leży z nimi.
Zostawiłam jej pierwszego dnia ucho ale do dziś go nie ruszyła. Za to w nocy diabełek mały wyciągnął kość wędzoną z kosza.

Posted

Patii, musisz się liczyć trochę z tym, że będzie rozrabiać, a zwłaszcza na początku. Już w tej chwili tydzień, jak jest u Was. Mam nadzieję, że sie poukładało i jest ok. Proszę, napisz kilka słów.

Posted

Ale ona w ogóle nie rozrabia. Grzecznie czeka, aż wrócimy do domu. A jak jesteśmy to ciągle tylko by się głaskać chciała. Ostatnio dla odmiany zamiast do naszego łóżka to zniosła sobie moje kapcie i TZ-a bluzę do swojego ;) Ale nic z nimi nie robi tylko przynosi sobie i leży z nimi. Już nawet specjalnie jej zostawiamy jakieś rzeczy swoje jak wychodzimy. Na spacerkach pokazuje charakterek, obszczekuje prawie wszystkie psy, zwłaszcza te dużo większe od niej :P Ciągnie na smyczy ale popracujemy nad tym :) W nocy śpi wszędzie gdzie się da, raz w swoim łóżku, raz mi się pod kołdrę ładuje (oczywiście upomina się wtedy o mizianie mimo że jest środek nocy), jak już jej za ciepło to idzie na trochę na podłogę ewentualnie wyłazi spod kołdry i kładzie się na niej. Jak jemy to lubi sobie posępić nawet jeśli chwilę wcześniej zjadła swoje jedzonko :P Nie wiem co jeszcze mogę napisać :)

A tu leży oparta o TZ-a

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

A proszę bardzo, to watek rodzinny..Aza i synek w domu,została tylko ona. Ania zrobi nowe zdjecia i damy mała do ogloszen..
[url]http://www.dogomania.pl/threads/194208-AZA-i-jeden-maluch-w-ds.-Pilnie-potrzebny-dom-dla-rudej-szczeniorki[/url]!!