Pipi Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Śliczności są. . . . .chyba to one molestowały Soemę,raczej :evil_lol: Skubi,kochana,mądra,taka dostojna dama.Ciekawe,jak się sprawuje na co dzień? A jak tam malutka w nowym domku. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Skubi jest strasznym pieszczoszkiem, ona potrzebuje swojego człowieka, który będzie ją głaskał i brał na kolanka....ja myślę,że trzeba ja zacząć ogłaszać- z zapisem ,że sunia do wydania po sterylizacji-jesli ktoś będzie ją chciał to wtedy od razu ciachamy i po dwóch tyg może jechać. Ona bardzo pragnie być z kimś, szkoda mi jej bardzo. A tu filmik z maluchami i ich foty z dziś. http://www.youtube.com/watch?v=zdj5_RxTdMM CZARNY Quote
Randa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Wyjątkowo sliczne te maluchy, a Soema powinna zapłacić za dogoterapię:evil_lol: Quote
Pipi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 One są bardzo podobne do mamy i mają bardzo dużo z taty.Ich tato,to piesek sąsiadów z za płota Stasi - synek naszej Szczotki.Teraz biedny chodzi kulawy,bo samochód potrącił.Bardzo mi go szkoda.Jest baaaaardzo biedny,bo malutki,chudziutki,śpi na betonie pod schodami domu i nikt się nim nie interesuje,mujsi sobie radzić sam.On ponoć nawet żaby zjada. . . .różne żuczki,motyle. . . . .Nawet nie wie biedulinek,że jego dzieci mają raj. . . .Na dogo już dawno nie widziałam takich laluniek ślicznych.Modlę się aby znalazły dobre domki.A Skubi to fakt,jej tylko człowiek do kochania potrzebny.Ona nawet mogła być głodna i nie skarżyła się nigdy.Jednak wyrzucona na podwórko,już po chwili płakała do domu i myk do łóżka.Stasia ją bardzo kochała,tego nie można jej zarzucić.Jednak dopadła ją straszna choroba i nie mogła się opiekować Skubi.Czekały tak we dwie aż ktos się zlituje i np.poda szklankę wody przysłowiową.Stasia pozdrawia całą Dogomanię i bardzo się cieszy i dziękuje za Skubi i maluszki.Bardzo mnie ostatnio prosiła,żebym napisała podziekowania od niej.Niniejszym to czynię i bardzo dziękuję w imieniu Stasi :iloveyou::Rose: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Czarnulek pojechał do swojego domku:multi: Mieszka niedaleko nas we wsi Gortatowo. Do dyspozycji ma dom i ogródek-spanie tylko i wyłącznie w domu, jest tam 5 letnia dziewczynka-byli całą rodziną i nawet sąsiad:evil_lol: Pani odpowiedzialna i znająca się na psach- w domu był owczarek 11 lat. Jeździli do mojego weta , więc teraz tez z maluchem będą jeździć, a ja będę miała info na bieżąco;) Dostali namiary od naszego kierownika- bo u nas w schronie nie ma szczeniaków. Pani dała 50 zł na pomoc dla innych psiaków-wrzucam to do puli Skubi i Czekoladki. Nie mają w domu internetu, więc wieści będą jak ich tam kiedyś odwiedzę. Quote
Evelin Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Nikt nie chce Czekoladki?? Tego słodkiego szczylka??? Dla Skubi zakupiłam ogłoszenia (50 portali u Mgie), allegro zrobię sama.. Bardzo się cieszę,że kolejny maluch powędrowal do domu..:) Quote
enia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ania ma dobrą rękę :) okropnie sie cieszę!!!:smilecol::sweetCyb::kciuki: Quote
Evelin Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ania a to sliczne,białe o głupawym spojrzeniu (w awatarku) to Milva??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 hi hi no to ona:) Milva wielkie ucho:) Quote
Bliss Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ale fajnie że mają domki :loveu: hopając resztę zapraszam na bazarek dla Pipi :) http://www.dogomania.pl/threads/191924 Quote
Bliss Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 podbijając piękną Skuuuuubi ;) zapraszam na drugi bazzarrro :razz: http://www.dogomania.pl/threads/191961 Quote
Pipi Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Dziękuję Bliss :angel::iloveyou::bigcool: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Czekoladowy szczeniak pojechał dziś do domku:multi: Mieszka w Brodnicy w domu z ogrodem, będzie pieskiem domowym. Jego Pani pracuje w sklepie w którym zawsze robię zakupy, takze będę miała info na bieżąco;) Bąbla zobaczyła wczoraj gdy przyjechała ze swoją znajoma , która zostawiła mi psa na weekend...no i dziś go zabrała do domku. Zaszczepią go sami dziś, tak więc udało się zaoszczędzić wydatki. Wet mój idzie w przyszłym tyg na urlop, ale jak tylko wróci to Skubi idzie na sterylkę. A wczoraj u weta -byłam u niego po leki - byli Państwo z Czarnulkiem:p Ma na imię Bam Bam:evil_lol: Są super zadowoleni!!! Quote
Evelin Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 No to rewelacja..szczylki w domu,trzeba zająć się Skubi.. Quote
Bliss Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Bam Bam? :evil_lol: we Flinstonach był bam bam :loveu: zapsisz całą okolicę :loveu: - od razu wszystkim mów - żeby domki sie nie pokończyły, że pies sam to lipa - konieczne jest mieć minimum dwa ;) Quote
Evelin Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 allegro Skubi http://allegro.pl/show_item.php?item=1221951813 dane Skubi wysłane do zuzy,Skubi bedzie maiła ogloszenia na kilkudziesięciu portalach Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Super. Mam jedną osobę co sie dopytuje o małą, zobaczymy. Na wtorek na za tydzień umówiona jest sterylka na 9 rano. Quote
evita. Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Trzymam kciuki za Skubika :kciuki: :kciuki: :kciuki: P.S. Wiadomo coś może jak tam sprawują się małe Skubiątka w nowych domkach ? :lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Byłam w sobotę w odwiedzinach u Karwi:) Istny mały, gryzący diabełek z niej! W sumie to nic się za bardzo nie zmieniła-trochę jej sierść zciemniała. Wczoraj rozmawiałam z domkiem od czekoladki- ma na imię Ginger i jest rozpieszczany ile się da:) Quote
Pipi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 To bardzo wspaniała wiadomość.Osobiście jestem baaaardzo wdzięczna,cieszę się, "że masz na nie oko".Buziaczki dla Skubisi. Quote
anotherworld Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Super. Mam jedną osobę co sie dopytuje o małą, zobaczymy. Na wtorek na za tydzień umówiona jest sterylka na 9 rano. To chyba o mnie mowa :) Bardzo bym chciała żeby Skubi zamieszkała u mnie :) Quote
Recommended Posts