Jump to content
Dogomania

!!! SKUBI- SPANIEL TYBETAŃSKI była "workiem do bicia"- i jej dzieci- MAJĄ DOMY :) !!!

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczności są. . . . .chyba to one molestowały Soemę,raczej :evil_lol:
Skubi,kochana,mądra,taka dostojna dama.Ciekawe,jak się sprawuje na co dzień?
A jak tam malutka w nowym domku.

Posted

Skubi jest strasznym pieszczoszkiem, ona potrzebuje swojego człowieka, który będzie ją głaskał i brał na kolanka....ja myślę,że trzeba ja zacząć ogłaszać- z zapisem ,że sunia do wydania po sterylizacji-jesli ktoś będzie ją chciał to wtedy od razu ciachamy i po dwóch tyg może jechać. Ona bardzo pragnie być z kimś, szkoda mi jej bardzo.

A tu filmik z maluchami i ich foty z dziś.
http://www.youtube.com/watch?v=zdj5_RxTdMM

CZARNY

Posted

One są bardzo podobne do mamy i mają bardzo dużo z taty.Ich tato,to piesek sąsiadów z za płota Stasi - synek naszej Szczotki.Teraz biedny chodzi kulawy,bo samochód potrącił.Bardzo mi go szkoda.Jest baaaaardzo biedny,bo malutki,chudziutki,śpi na betonie pod schodami domu i nikt się nim nie interesuje,mujsi sobie radzić sam.On ponoć nawet żaby zjada. . . .różne żuczki,motyle. . . . .Nawet nie wie biedulinek,że jego dzieci mają raj. . . .Na dogo już dawno nie widziałam takich laluniek ślicznych.Modlę się aby znalazły dobre domki.A Skubi to fakt,jej tylko człowiek do kochania potrzebny.Ona nawet mogła być głodna i nie skarżyła się nigdy.Jednak wyrzucona na podwórko,już po chwili płakała do domu i myk do łóżka.Stasia ją bardzo kochała,tego nie można jej zarzucić.Jednak dopadła ją straszna choroba i nie mogła się opiekować Skubi.Czekały tak we dwie aż ktos się zlituje i np.poda szklankę wody przysłowiową.Stasia pozdrawia całą Dogomanię i bardzo się cieszy i dziękuje za Skubi i maluszki.Bardzo mnie ostatnio prosiła,żebym napisała podziekowania od niej.Niniejszym to czynię i bardzo dziękuję w imieniu Stasi :iloveyou::Rose:

Posted

Czarnulek pojechał do swojego domku:multi:
Mieszka niedaleko nas we wsi Gortatowo. Do dyspozycji ma dom i ogródek-spanie tylko i wyłącznie w domu, jest tam 5 letnia dziewczynka-byli całą rodziną i nawet sąsiad:evil_lol:
Pani odpowiedzialna i znająca się na psach- w domu był owczarek 11 lat. Jeździli do mojego weta , więc teraz tez z maluchem będą jeździć, a ja będę miała info na bieżąco;) Dostali namiary od naszego kierownika- bo u nas w schronie nie ma szczeniaków.
Pani dała 50 zł na pomoc dla innych psiaków-wrzucam to do puli Skubi i Czekoladki.
Nie mają w domu internetu, więc wieści będą jak ich tam kiedyś odwiedzę.

Posted

Nikt nie chce Czekoladki?? Tego słodkiego szczylka???
Dla Skubi zakupiłam ogłoszenia (50 portali u Mgie), allegro zrobię sama..
Bardzo się cieszę,że kolejny maluch powędrowal do domu..:)

Posted

Czekoladowy szczeniak pojechał dziś do domku:multi:
Mieszka w Brodnicy w domu z ogrodem, będzie pieskiem domowym. Jego Pani pracuje w sklepie w którym zawsze robię zakupy, takze będę miała info na bieżąco;)
Bąbla zobaczyła wczoraj gdy przyjechała ze swoją znajoma , która zostawiła mi psa na weekend...no i dziś go zabrała do domku.
Zaszczepią go sami dziś, tak więc udało się zaoszczędzić wydatki.
Wet mój idzie w przyszłym tyg na urlop, ale jak tylko wróci to Skubi idzie na sterylkę.

A wczoraj u weta -byłam u niego po leki - byli Państwo z Czarnulkiem:p Ma na imię Bam Bam:evil_lol: Są super zadowoleni!!!

Posted

Bam Bam? :evil_lol: we Flinstonach był bam bam :loveu:

zapsisz całą okolicę :loveu: - od razu wszystkim mów - żeby domki sie nie pokończyły, że pies sam to lipa - konieczne jest mieć minimum dwa ;)

Posted

Byłam w sobotę w odwiedzinach u Karwi:) Istny mały, gryzący diabełek z niej! W sumie to nic się za bardzo nie zmieniła-trochę jej sierść zciemniała.
Wczoraj rozmawiałam z domkiem od czekoladki- ma na imię Ginger i jest rozpieszczany ile się da:)

Posted

To bardzo wspaniała wiadomość.Osobiście jestem baaaardzo wdzięczna,cieszę się, "że masz na nie oko".Buziaczki dla Skubisi.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Super.
Mam jedną osobę co sie dopytuje o małą, zobaczymy.
Na wtorek na za tydzień umówiona jest sterylka na 9 rano.

To chyba o mnie mowa :) Bardzo bym chciała żeby Skubi zamieszkała u mnie :)