Jump to content
Dogomania

!!! SKUBI- SPANIEL TYBETAŃSKI była "workiem do bicia"- i jej dzieci- MAJĄ DOMY :) !!!

Recommended Posts

Posted

Jeszcze przeoczyłam,że o tatę maluchów pytałaś.Ojców ponoć było dwóch.Jeden i drugi nie duzi,tacy do połowy łydki.Jeden z nich,to Szczotki synek.Jest kudłaty,taki mały yorkowato-sznupkowaty.Drugi,to Pikuś,o gładkiej worsie,czarny z białymi skarpetkami i krawacikiem.Obaj bardzo młodzi.

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety problemy z samochodem nie pozwoliły mi zawieźć piesów na szczepienia,przepraszam.
Za chwilę sunia z dzieciakami jedzie do Evelin,proszę o kciuki na droge,bardzo potrzebne.Jedziemy. . . . . . .

Posted

Pipi napisał(a):
Niestety problemy z samochodem nie pozwoliły mi zawieźć piesów na szczepienia,przepraszam.
Za chwilę sunia z dzieciakami jedzie do Evelin,proszę o kciuki na droge,bardzo potrzebne.Jedziemy. . . . . . .

trzymam z całych sił :)

Posted

Rodzinka u mnie.
Maluchy boskie:) Słodkie, małe kluchy-bardzo rezolutne i odważne, nawet poszczekują:)
Mamusia ich broni, ale jest bardzo kochana- spokojna i widać ,że krzywdzona przez człowieka. Zjadła kolacyjkę-nawet czekoladowy maluch się władował do miski i tez chrupka zjadł:) Mama dostaje eukanubę dla szczeniąt małych ras-troszkę ją odżywimy, bo maluchy ssą ją strasznie. Maluszki jutro dostaną serek homogenizowany-zobaczymy czy im zasmakuje.
Foty będą dopiero po 26 lipca, bo pożyczyłam aparat.

Posted

Rodzinka dobrze. Maluszki dokazują:) Są strasznie kochana i można je zacałować na śmierć:) Najbardziej rezolutny jest czekoladowy, najbardziej leniwy czarny:)
Będziemy odrobaczać rodzinkę.
Mamusi ropieją trochę oczka, ale mam kropelki więc myślę, że to wystarczy.

Posted

Rodzinka jest już po odrobaczeniu- koszt 15zł.
Z maluchów wychodziły potworne robaki, ale mimo wszystko humorki im dopisują i brykają na całego:p Są na prawdę słodkie i bardzo lubią całusy, głaski i w ogóle obecność człowieka.
Czekoladowy jest największy- waży prawie 1,5 kilo, jest tez najbardziej charakterny i męczy pozostałe;)
Biszkoptowa sunia waży niecałe 1,4 kilo i jest potwornie całuśnym psiakiem:loveu:
Czarny jest najmniejszy, ale i najszerszy:evil_lol:-taki powolniak-waży 1,3 kilo-lubi spać;)
Skubi miewa się bardzo dobrze- to grzeczna i ułozona sunia, jest bardzo czysta. Apetyt jej dopisuje, a maluchy broni przed wszystkimi;)

Posted

Evelin napisał(a):
halo,dlaczego nikt więcej nie zachwyca sie takimi pieknosciami? Przeciez to prawdziwe śliczności...napatrzec się nie mozna..

ja się zachwycam bardzo,bardzo.A Skubi to mi się śni ciągle,że ludzkim głosem do mnie mówi.

Posted

A czarnulek sie nie podoba?:)
On jest najśmieszniejszy-taki mały grubas-jak chodzi, to brzuch ciagnie po trawie:)
Maluchy rozrabiają już na całego.
W poniedziałek jadę szczepic.
Biszkoptowa sunia jest juz zarezerwowana-choc zobaczymy jak bedzie gdy zobacza je na żywo:)-na razie chca sunię-ma mieszkac w Brodnicy w domku z ogrodem-fajny dom bardzo.

Posted

O mamo,jaki śliczny. . . . . .i kotka maskotka nie pogryzły??????nie niszczą maskotek?A jak Skubi? Aniu,czy ona Ciebie już kocha?czy nie jest smutna?To bardzo charakterna sunia,nie ufała nikomu.Tam gdzie była,nie była szczęśliwa.Kopali,przeganiali.Nie wiedziała co jest dobre,co złe. . . .Bardzo bym chciała,żeby mogła jeszcze raz zaufać człowiekowi i pokochała,tak,jak swoją pierwszą panią,która oddała ją z powodu wyjazdu.W hoteliku jest jej czwarte miejsce na ziemi.Nie ma szczęścia dziewczyna.

Posted

Skubi bardzo dobrze, akceptuje mnie bez problemów, uwielbia pieszczoty-wchodzi na kolana i każe sie głaskać.
Jeszcze troche i odetchnie, bo maluchy już ja za bardzo męczą.
Widac ,że ma duzy dystans do mężczyzn....do kobiet jest bardzo ufna.