Pipi Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Jeszcze przeoczyłam,że o tatę maluchów pytałaś.Ojców ponoć było dwóch.Jeden i drugi nie duzi,tacy do połowy łydki.Jeden z nich,to Szczotki synek.Jest kudłaty,taki mały yorkowato-sznupkowaty.Drugi,to Pikuś,o gładkiej worsie,czarny z białymi skarpetkami i krawacikiem.Obaj bardzo młodzi. Quote
Pipi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Niestety problemy z samochodem nie pozwoliły mi zawieźć piesów na szczepienia,przepraszam. Za chwilę sunia z dzieciakami jedzie do Evelin,proszę o kciuki na droge,bardzo potrzebne.Jedziemy. . . . . . . Quote
Bliss Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Pipi napisał(a):Niestety problemy z samochodem nie pozwoliły mi zawieźć piesów na szczepienia,przepraszam. Za chwilę sunia z dzieciakami jedzie do Evelin,proszę o kciuki na droge,bardzo potrzebne.Jedziemy. . . . . . . trzymam z całych sił :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Rodzinka u mnie. Maluchy boskie:) Słodkie, małe kluchy-bardzo rezolutne i odważne, nawet poszczekują:) Mamusia ich broni, ale jest bardzo kochana- spokojna i widać ,że krzywdzona przez człowieka. Zjadła kolacyjkę-nawet czekoladowy maluch się władował do miski i tez chrupka zjadł:) Mama dostaje eukanubę dla szczeniąt małych ras-troszkę ją odżywimy, bo maluchy ssą ją strasznie. Maluszki jutro dostaną serek homogenizowany-zobaczymy czy im zasmakuje. Foty będą dopiero po 26 lipca, bo pożyczyłam aparat. Quote
Pipi Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Witamy Neris,bardzo nam miło. Aniu,jak tam po nocy,co słychać? Quote
evita. Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Ja tez jestem ciekawa jak miewa się "skubikowa" rodzinka :) P.S. Przy okazji zapraszam na bazarek dla Skubi i jej dzieciaczków. Wszystkie fanty podarowała nam Bliss- jeszcze raz dzięki :) http://www.dogomania.pl/threads/189617-***NICI-DISNEY-i-inne-cuda-N%C3%93WKI-SZTUKI-%29-dla-Skubi-i-jej-dzieci-do-29.07*** Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Rodzinka dobrze. Maluszki dokazują:) Są strasznie kochana i można je zacałować na śmierć:) Najbardziej rezolutny jest czekoladowy, najbardziej leniwy czarny:) Będziemy odrobaczać rodzinkę. Mamusi ropieją trochę oczka, ale mam kropelki więc myślę, że to wystarczy. Quote
Pipi Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Witam i zaglądam do Skubi i dzieciaczków.Pozdrawiam Was mocno. Quote
Pipi Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Witam i zaglądam do Skubi i dzieciaczków.Pozdrawiam Was mocno :loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Rodzinka jest już po odrobaczeniu- koszt 15zł. Z maluchów wychodziły potworne robaki, ale mimo wszystko humorki im dopisują i brykają na całego:p Są na prawdę słodkie i bardzo lubią całusy, głaski i w ogóle obecność człowieka. Czekoladowy jest największy- waży prawie 1,5 kilo, jest tez najbardziej charakterny i męczy pozostałe;) Biszkoptowa sunia waży niecałe 1,4 kilo i jest potwornie całuśnym psiakiem:loveu: Czarny jest najmniejszy, ale i najszerszy:evil_lol:-taki powolniak-waży 1,3 kilo-lubi spać;) Skubi miewa się bardzo dobrze- to grzeczna i ułozona sunia, jest bardzo czysta. Apetyt jej dopisuje, a maluchy broni przed wszystkimi;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Zaczynają się ze sobą bawić:p I Skubi:p Quote
Randa Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 jak malowane, Ania Ty jeszcze możesz na nich zarobić:evil_lol: Quote
Evelin Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 halo,dlaczego nikt więcej nie zachwyca sie takimi pieknosciami? Przeciez to prawdziwe śliczności...napatrzec się nie mozna.. Quote
Pipi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Evelin napisał(a):halo,dlaczego nikt więcej nie zachwyca sie takimi pieknosciami? Przeciez to prawdziwe śliczności...napatrzec się nie mozna.. ja się zachwycam bardzo,bardzo.A Skubi to mi się śni ciągle,że ludzkim głosem do mnie mówi. Quote
enia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 o matko, jakie te maluszki piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Sankja Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 cudne, są po prostu cudne! czekoladowy rządzi :) Quote
enia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Sankja']cudne, są po prostu cudne! czekoladowy rządzi :) dla mnie biszkoptowa panienka!:angel: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 A czarnulek sie nie podoba?:) On jest najśmieszniejszy-taki mały grubas-jak chodzi, to brzuch ciagnie po trawie:) Maluchy rozrabiają już na całego. W poniedziałek jadę szczepic. Biszkoptowa sunia jest juz zarezerwowana-choc zobaczymy jak bedzie gdy zobacza je na żywo:)-na razie chca sunię-ma mieszkac w Brodnicy w domku z ogrodem-fajny dom bardzo. Quote
Pipi Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 O mamo,jaki śliczny. . . . . .i kotka maskotka nie pogryzły??????nie niszczą maskotek?A jak Skubi? Aniu,czy ona Ciebie już kocha?czy nie jest smutna?To bardzo charakterna sunia,nie ufała nikomu.Tam gdzie była,nie była szczęśliwa.Kopali,przeganiali.Nie wiedziała co jest dobre,co złe. . . .Bardzo bym chciała,żeby mogła jeszcze raz zaufać człowiekowi i pokochała,tak,jak swoją pierwszą panią,która oddała ją z powodu wyjazdu.W hoteliku jest jej czwarte miejsce na ziemi.Nie ma szczęścia dziewczyna. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Skubi bardzo dobrze, akceptuje mnie bez problemów, uwielbia pieszczoty-wchodzi na kolana i każe sie głaskać. Jeszcze troche i odetchnie, bo maluchy już ja za bardzo męczą. Widac ,że ma duzy dystans do mężczyzn....do kobiet jest bardzo ufna. Quote
Recommended Posts