Jump to content
Dogomania

!!! SKUBI- SPANIEL TYBETAŃSKI była "workiem do bicia"- i jej dzieci- MAJĄ DOMY :) !!!

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co do spania to Skubi preferuje baaaaardzo dziwne pozycje. Śpi wszędzie. Wędruje po całym domu.
A to w swoim łóżeczku (które swoją drogą jest lekko przyciasne bo kupowane na oko zanim do nas przyjechała ale za nic nie chciała się przenieść potem do większego :P

Oczywiście pakuje się też do łóżka i sypia jak człowiek. Poduszeczka i kołderka to podstawa :P

Upatrzyła sobie też poduchy z łóżka, które leżą sobie na podłodze kiedy łóżko jest rozłożone :)

Posted

A tu z innymi.

Ze Skotim u rodziców TZa. Ganiają po mieszkaniu jak oszalałe :P

I z Miśką u mojej rodzinki. Chociaż Miśka za Skubi trochę nie przepada. Z jednej strony się boi a z drugiej jest okropnie zazdrosna o mnie :) Ale nie robią sobie krzywdy. Przeważnie Skubi gania wokół Miśki która na wpół jest najeżona a na wpół skulona i nie wie czy się bać czy złościć :P

Posted

To ja baaaaaardzo dziękuję. Składam również wielkie podziękowania od Stasi, która oddała Skubi do mnie z prośba o znalezienie jej dobrego domu.
Przypomnę, że Stasia jest b. chora i sama potrzebuje opieki. Nie mogła opiekowac się sunią. Dopytywała sie o Skubi bardzo. Teraz bede musiała pożyczyc od kogoś laptopa i pokazać Stasi jak miewa sie Skubi.
Dziękuję i prosze pokaż nam ją znowu za jakiś czas. Chyba nie bede juz prosić Ewę o przysługę. Zdjecia nie kłamią.

Posted

Ależ Skubi wypiękniała..widać,że jest szczęśliwa w nowym domu...
I to jest napiękniejsze-jak się takie zdjęcia ogląda.
Dzięki Ci Aniu,Milvo i Ulverze :) za przygarnięcie psiej rodzinki..Pamietam jak pisalam maila- pomyslałam,a co tam napiszę,przynajmniej zapytam...
W sumie to było 4 pieski naraz :) który to już raz wielopak w hotelu Ani i 2 wiszących na murze białasów :)
Skubi i Jej 3 dzieci są szczęśliwe w nowych domach..
Oby sie nam takie watki mnożyły..

• 5 months later...
Posted

Dawno sie nie odzywałam, ale obiecałam od czasu do czasu wrzucić jakieś zdjęcia tak więc troche zdjęć z wyprawy Skubi w góry ;)

No to zaliczamy pierwszą dużą górę. Skubiczki podążają za swoim ukochanym panciem :)

Dała rade, chociaż czasem trzeba było skorzystać z "podwózki" ulubionego "wujka" :D

Tutaj już na górze

I zjazd z powrotem na dół bo schodzić się już nie chciało ;)

Posted

Skubi zaliczyła też kolejną górę

Zawędrowała też na Czechy

Znowu "wujek" musiał trochę ponosić :)

Malutka chodziła też z nami na obiadki (żeby trochę posępić :P)

I znowu trzeba było "wuja" trochę wykorzystać :P

Posted

A wieczorami to Skubiczki były już taaaakie padnięte

Co oczywiście nie przeszkadzało warczeć na wszystkich innych ludzi którzy w nocy łazili w pobliżu drzwi naszego pokoju :P

I to by było na tyle ;)

Posted

Dzieki kochana, ze o nas pamietacie. To juz drugi piesio ode mnie, ktory/a po gorach chodzi.
Skubi sie przytylo? czy mi sie wydaje? Bardzo dziekuje za wiadomosci. Ciesze sie ze jest wszystko dobrze. Buzkam Skubinke w pysio kochane, dziekuje.

Posted

I kto by pomyślał,że Skubi bedzie po górach chodzić...a jednak wszystko jest mozliwe..
Wielkie dzięki za takie zdjęcia..to naprawdę mobilizuje do dalszego pomagania futrom w potrzebie...:)

• 9 months later...