evita. Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Pipi ma szansę byc kandydatem dogomanii w Krakvecie: [FONT="] GŁOS NA PIPI - KRAKVET[/FONT] Prosimy o głosy :) Quote
anotherworld Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Na prośbę Pipi i Ani zamieszczam zdjęcia Skubi :) A tu Skubi w zimowo-deszczowym kubraczku, który jej uszyłam. Teraz musze go trochę poszeżyć bo sie dopiąć nie chce :eviltong: Quote
anotherworld Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Teraz trochę zimowej Skubi :) Mała kocha śnieg. Czasem aż za bardzo. Jak spadnie troche śniegu to zaraz biega jak szalona i chce go zjadać ;) Quote
Pipi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Dzięki Wielkie za wieści i zdjecia. Cudności ta Skubi. Od razu lżej na duszy. Quote
anotherworld Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Co do spania to Skubi preferuje baaaaardzo dziwne pozycje. Śpi wszędzie. Wędruje po całym domu. A to w swoim łóżeczku (które swoją drogą jest lekko przyciasne bo kupowane na oko zanim do nas przyjechała ale za nic nie chciała się przenieść potem do większego :P Oczywiście pakuje się też do łóżka i sypia jak człowiek. Poduszeczka i kołderka to podstawa :P Upatrzyła sobie też poduchy z łóżka, które leżą sobie na podłodze kiedy łóżko jest rozłożone :) Quote
anotherworld Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ciąg dalszy to Skubi i jej ukochane piłeczki tenisowe :) Quote
anotherworld Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Pipi napisał(a):ale fajnie. . . .jaka ona parówka sie zrobiła A bo to TZ ją tak dokarmia :P Za każdym razem z tekstem: "Bo ona się tak na mnie patrzy" :) A poza tym futerko ją pogrubia :P Quote
anotherworld Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 A tu z innymi. Ze Skotim u rodziców TZa. Ganiają po mieszkaniu jak oszalałe :P I z Miśką u mojej rodzinki. Chociaż Miśka za Skubi trochę nie przepada. Z jednej strony się boi a z drugiej jest okropnie zazdrosna o mnie :) Ale nie robią sobie krzywdy. Przeważnie Skubi gania wokół Miśki która na wpół jest najeżona a na wpół skulona i nie wie czy się bać czy złościć :P Quote
anotherworld Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Co do tej "paróweczki". No bo paróweczki można sobie zachomikować na później. A wysępić jedzonko można nie tylko w swoim domu. U Skotiego też można :) Quote
anotherworld Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 No i nieodłączna część życia czyli głaskanko :) Kto by nie był pobliżu trzeba się brzucholem do góry położyć. A nuż pogłaskają :) Quote
anotherworld Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 I trochę zdjęć podwórkowych :) Halloween'owo w ogródku u dziadka :) Szaleńcze biegi to jest to co lubie :) i to by było na tyle ;) Quote
Pipi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 To ja baaaaaardzo dziękuję. Składam również wielkie podziękowania od Stasi, która oddała Skubi do mnie z prośba o znalezienie jej dobrego domu. Przypomnę, że Stasia jest b. chora i sama potrzebuje opieki. Nie mogła opiekowac się sunią. Dopytywała sie o Skubi bardzo. Teraz bede musiała pożyczyc od kogoś laptopa i pokazać Stasi jak miewa sie Skubi. Dziękuję i prosze pokaż nam ją znowu za jakiś czas. Chyba nie bede juz prosić Ewę o przysługę. Zdjecia nie kłamią. Quote
anotherworld Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Nie ma za co. Jakbym długo nic nie pisała to wystarczy wysłać mi wiadomość, a ja znów dodam jakieś zdjęcia :) Quote
enia Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 PROSZĘ GŁOSUJCIE NA PIPI, ZA CHWILE KONIEC , POTRZEBUJEMY JESZCZE PARĘ GŁOSÓW.... http://www.dogomania.pl/threads/203725-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec!/page6 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 zdjęcia piękne:) Skubi szczęśliwa bardzo:) dzięki ! Quote
Evelin Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ależ Skubi wypiękniała..widać,że jest szczęśliwa w nowym domu... I to jest napiękniejsze-jak się takie zdjęcia ogląda. Dzięki Ci Aniu,Milvo i Ulverze :) za przygarnięcie psiej rodzinki..Pamietam jak pisalam maila- pomyslałam,a co tam napiszę,przynajmniej zapytam... W sumie to było 4 pieski naraz :) który to już raz wielopak w hotelu Ani i 2 wiszących na murze białasów :) Skubi i Jej 3 dzieci są szczęśliwe w nowych domach.. Oby sie nam takie watki mnożyły.. Quote
anotherworld Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Dawno sie nie odzywałam, ale obiecałam od czasu do czasu wrzucić jakieś zdjęcia tak więc troche zdjęć z wyprawy Skubi w góry ;) No to zaliczamy pierwszą dużą górę. Skubiczki podążają za swoim ukochanym panciem :) Dała rade, chociaż czasem trzeba było skorzystać z "podwózki" ulubionego "wujka" :D Tutaj już na górze I zjazd z powrotem na dół bo schodzić się już nie chciało ;) Quote
anotherworld Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Skubi zaliczyła też kolejną górę Zawędrowała też na Czechy Znowu "wujek" musiał trochę ponosić :) Malutka chodziła też z nami na obiadki (żeby trochę posępić :P) I znowu trzeba było "wuja" trochę wykorzystać :P Quote
anotherworld Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 A wieczorami to Skubiczki były już taaaakie padnięte Co oczywiście nie przeszkadzało warczeć na wszystkich innych ludzi którzy w nocy łazili w pobliżu drzwi naszego pokoju :P I to by było na tyle ;) Quote
Pipi Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Dzieki kochana, ze o nas pamietacie. To juz drugi piesio ode mnie, ktory/a po gorach chodzi. Skubi sie przytylo? czy mi sie wydaje? Bardzo dziekuje za wiadomosci. Ciesze sie ze jest wszystko dobrze. Buzkam Skubinke w pysio kochane, dziekuje. Quote
soniamalutka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Pozdrowienia i caluski dla kochanej Skubusi. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ale miło zobaczyć takie wakacje:) No Skubi dupka się zaokragliła, no ale jak ma tak dobrze, że ją noszą, to co się dziwić haha super!!! Quote
Evelin Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 I kto by pomyślał,że Skubi bedzie po górach chodzić...a jednak wszystko jest mozliwe.. Wielkie dzięki za takie zdjęcia..to naprawdę mobilizuje do dalszego pomagania futrom w potrzebie...:) Quote
Recommended Posts