Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem, pewnie nie, skoro Misię zobaczyli w gazecie.Tak mi funia napomknęła (albo coś źle zrozumiałam, bo akurat w ciuchlandzie buszowałam :razz:)
Co by nie gadać, trzeba kuć żelazo, póki gorące.

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
bardzo bym chciała, żeby Misia już do własnego domku poszła - mam sentyment do rudaskowych psiaków :)

Wszyscy chcemy aby znalazła wspaniały dom.

Posted

MaDi napisał(a):
Wszyscy chcemy aby znalazła wspaniały dom.

Misia jest piękna, spokojna, miała potworną przeszłość, ewidentnie się nad nią znęcano, bito, kopano i warto, żeby niunia śliczna znalazła przystań pełną miłości do końca swojego życia - zresztą ona w swoim zastrachanym ciałku niczego innego nie pragnie.

Posted

E-S napisał(a):
Dzodzo wraca w następnym tygodniu, ale jej mama jest na miejscu i mam nadzieję, że zgodzi się pójść na wizytę.
A jakiego pieska Państwo maja na oku, też z dogomanii ?

No to teraz czekamy na wiadomość czy mama Dzodzo zgodzi się zwizytować ten domek.

Posted

Akrum napisał(a):
bardzo bym chciała, żeby Misia już do własnego domku poszła - mam sentyment do rudaskowych psiaków :)

to tak, jak ja !
jeśli jej nikt nie pokocha.... ja już ją kocham!

Posted

Przed nami wizyta przedadopcyjna w Dobroniu k/Łodzi , a później - być może - w Krakowie. Nic więcej nie napiszę, bo nic jeszcze się nie zdarzyło.Ale wiedzcie, że coś się będzie działo ....:cool3:

Posted

Misia, ty rudy leniu.Byczysz się u tej funi, aż strach, a tu ludzie latają po Polsce i robią wizyty przedadopcyjne, żebyś królewno mogła zmienić lokum na wyższe w standarcie.
Nawet ci się podskoczyć na pierwszą stronę nie chce.Skubana ty ...:mad:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Znaczy się : utalentowana jesteś.:eviltong:

No masz ... nie wiedziałaś ? :eviltong:

Napisałaś do Asior w spr przedadopcyjnej ?

Posted

matrioszka2 napisał(a):
As_ko - zmień w tytule, że "...na wizytę pod Krakowem".Misia do domu pod Łodzią nie pojedzie.:-(

O, a co się stało? Tak dobrze się domek zapowiadał.